Viktig info for 25-manna 2017

Fremmøte er som vanlig ved Sognsvann p-plass. Bussen fra Oslo Buss kommer ca. kl. 13.30 og vi reiser nøyaktig kl 14.00 som vanlig. Møt opp i god tid!

Det blir 56 personer med bussen ( 48 bortover, 56 hjemover) og 58 personer som overnatter. Hotellet er Quality Hotel Park, Södertälje. Vi stopper som vanlig etter ca. 3 timers kjøring ved Bergvik Shoppingsenter ved Karlstad for mat og litt handling. 

I år er egenandelen kr 1200 pr. løper. Fratrekk for de som ikke benytter buss T/R er kr 300. Busss kun en vei gir ikke fratrekk. Fratrekk for hotell pr. natt er kr. 250. Fratrekk for felles middag lørdag er kr 150 (det er bestilt for alle som har krysset av for det). Familierabatt på kr 400 fra og med familiemedlem nr. 3.

Egenandeler settes inn på kontonummer: 8398 1040 670 i Handelsbanken, disp. Maria Jonsson. Gjør dette så raskt som mulig!

 Dette blir bra!

 

Dette innlegget ble publisert i Elite, Klubbturer, Sportslig, Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *