Ungdomssamling i Regensburg

Vi har vært så heldig å få en utsendt ungdom (Tobias Espedal) til å sende oss et reisebrev fra ungdomssamlingen i Regensburg.

Hele gjengen samlet på sprintstafetten midt i Regensburg

Det hele startet med reisen til Tyskland. Vi tok fly til München flyplass. Så en liten busstur. Deretter tog. For å så bli kjørt siste biten. Selv om flyet ble litt forsinket synes jeg det var hyggelig. Vi fikk til og med oss litt kultur ettersom vi møtte tyskere som hadde vært på Oktoberfest når vi tok toget. Når vi ankom vandrerhjemmet var det egentlig bare å komme seg i seng.

Den første dagen i Tyskland hadde lederne, så snille som de var, utsatt alle tidspunkter på programmet litt. Grunnen til dette var jo så vi slapp å stå opp så tidlig. Vi hadde reist store deler av natten. Frokosten på vandrehjemmet var ikke til å klage på. Lunsj eller “mittag” som tyskerne kalte det, var også god, og “abendessen” eller aftensmat var også rimelig bra.

I løpet av hele samlingen hadde vi en sprintøkt, en sprintstafett, en terrengtrening og to terrengløp. Jeg personlig synes at det var utrolig spennende å løpe i det tyske terrenget og i de trange gatene. Det tror jeg også mange andre synes selv om det kom litt klager på tornebusker når vi var i skogen.

Alt i alt har dette vært en veldig morsom og interessant tur. Jeg anbefaler alle å bli med på framtidige O-samlinger om de er i utlandet eller i Norge.

Axel i “Rocks Paradise”

Modell av den vakre byen Regensburg som er et UNESCO verdensarv

Vi glemmer ikke “Rocks Paradise” på lenge

En kveld var det dags for leker:-)

Sjef og superorganisator Bojan

Reisebrevforfatter Tobias

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.