Generalforsamling

På grunn av omstendighetene rundt koronapandemien har hovedstyret besluttet at generalforsamlingen 23. mars 2020 kl 19:00 blir gjennomført digitalt, via Skype for business. Dette er i tråd med NIFs anbefalinger.

De som vil delta på generalforsamlingen må sende påmelding til styrets leder (email hidden; JavaScript is required) og oppgi hvilken e-postadresse påloggingsinformasjonen skal sendes til. Dette bør gjøres så raskt som mulig, senest mandag 23. mars kl 17:00.

Hovedstyret ønsker alle velkommen og håper generalforsamlingen lar seg gjennomføre på en god måte til tross for omstendighetene.

intern side kan du laste ned saksdokumentene.

Situasjonen med koronaviruset

NSK tar situasjonen med koronaviruset på største alvor. Heldigvis driver vi med en idrett der vi kan trene utendørs, men uansett vil det i en periode bli en del nødvendige og strenge tiltak som berører arrangementer der mange møtes.

Klubben vil følge myndighetenes anbefalinger og har per 12. mars bestemt følgende:

  • Inntil videre blir alle organiserte fellestreninger og samlinger avlyst.
  • Klubben vil forsøke å gi et godt tilbud om bl.a. o-tekniske treninger som kan gjennomføres individuelt.
  • Hva som skjer med planlagte samlinger i påsken og framover kommer vi tilbake til. Informasjon vil bli gitt på klubbens epostlister og i de interne Facebookgruppene.

Se for øvrig pressemelding fra NIF 12. mars.

Årsberetning 2019

Det skulle godt gjøres å toppe 2018-sesongen i bredde, innsats og resultater. Men jammen gikk ikke 2019 inn i historien som et enda bedre år. Her er årets skryteblekke, dvs. årsberetning 2019.

Fornyet klubbavtale med Trimtex

Nydalens Skiklub har inngått en ny klubbavtale med Trimtex om levering av klubbtøy de neste årene. Med dette fortsetter vi det gode samarbeidet vi har hatt med Trimtex.

Les videre

25-manna 2019

25-manna ble i år arrangert på Nytorps Ängar like utenfor Västerhaninge, et område som skulle vise seg og passe Nydalens løpere svært godt.

Les videre

O-idol 2019

O-idol 2019 ble i år arrangert i Verdal, samtidig med NM i knock-out sprint, jr-NM stafett og NC i sprint. Vi har fått selveste Gaute Bergen til å fortelle om sine opplevelser på O-idol.

Les videre

Harry Lagerts Hittegods

Vi registrerer at folk er slitne etter lang ferd gjennom nattmørket i HarryLagerts-finalen. En ganske stor mengde gjenglemt tøy og utstyr fra Maridalen Skole er tatt vare på, og befinner seg

Les videre

GPS-tracking i HarryLagerts-finalen

Fredag kveld er det klart for den 20. langdistanse-finalen i Harry Lagerts Nattcup.

Årets startsted er innenfor Movatn, og mål er Maridalen skole. Som vanlig venter 15 km tøft og mørkt Nordmarksterreng på løperne.

Hvem vinner? Følg med på GPS-tracking! Alle løpere i Legendar- Kari- og Ola-klassene bærer GPS-enheter, og kan følges på nettet.

Sjekk “Loggator” på https://log.gl/2019hlfinal Enjoy !

Trackingen åpner i det starten går, rett etter kl 18:45; Vinnertiden i den lengste løypa er stipulert til ca 2 timer.

Mer info, bl.a. startlister mm., finnes på Harry Lagerts Nattcup sin web-side.
Se https://nydalen.idrett.no/orientering/arrangementer/harry-lagert/

Et tilbakeblikk på NM-uka 2019

Over en måned har gått siden et fantastisk NM på Skrim og Tjøme. Her kommer et tilbakeblikk på burgunder-øyeblikk og prestasjoner på NM.

Les videre

Årsfest Nydalens skiklub

Brett opp armene, tørk av myrgegga – nå blir det fest!
Jubelsesongen 2019 avsluttes for nydølinger på Korsvollhuset 2. november

Første skritt – meld på her:
https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3288

Andre skritt; – inviter med deg to til (minst)!