Takk for innsatsen, Anders!

Vår hovedtrener for junior og senior gjennom 7,5 år, Anders, blir nå ny landslagstrener og slutter dermed i jobben som klubbtrener til sommeren. Det er selvsagt synd for oss, men et høyt forståelig valg for Anders, og vi skal være svært stolte over at vi som klubb har oppnådd så mange gode resultater at han er plukket ut til denne attraktive og krevende jobben. NOF er dessuten heldige – det er ikke hver dag et landslag får en trener som også holder følge med utøverne i skogen!

Les videre

Dugnadsportal 2021

I år blir det dessverre ikke anledning til å bidra på Oslo City cup eller Grefsenkollen opp som er avlyst pga. Covid. Vi satser på at vi får avviklet resten av våre arrangement. Vi trenger funksjonærer til disse og styret ber om at man setter seg opp i Dugnadsportalen 2021 i Eventor, samt skriver hvilke områder man ønsker å bidra innenfor.

Les videre

Grefsenkollen Opp 2021 -> 2022

Årets arrangement, planlagt søndag 30.mai, er dessverre avlyst pga. gjeldende smittevernregler. Vi sikter nå mot 2022, tentativ dato er søndag 22.mai 2022.

Løp & Lek: Forhåndspåmelding og smittevern

Vi følger gjeldende smittevernsregler i Oslo kommune. For å klare dette, er det nødvendig med forhåndspåmelding til hver trening. Påmeldingsfrist er tirsdag kl. 20 kvelden før trening.

Les videre

Oppmøtesteder for Løp & Lek 7. april

Bildet under viser hvor hvert årskull skal møte opp til Løp & Lek onsdag 7. april. Vi ber alle rette seg etter dette for å unngå samling av alle på samme sted. Se også forrige nyhet for mer informasjon.

Vi oppfordrer også alle nye til å melde seg inn i Facebookgruppa for Løp & Lek. Husk å svare på spørsmål ved innmelding.

Velkommen til sesongstart for Løp & Lek

Løp & Lek starter opp onsdag 7. april. Første trening er på Frysja (området ved sandvolleyballbanen) kl. 18.00. Mer info om Løp & Lek finner du her.

Vi følger gjeldene smittevernsregler i Oslo kommune. Endringer kan derfor komme på kort varsel.

Spesiell informasjon til deltakere og foreldre i forbindelse med smittevern:

  • Alle må melde seg på til trening i Spond. Nye deltakere kan bruke kontaktinfo her.
  • Alle deltakere må være friske.
  • Alle deltakere skal ha nyvaskede hender ved oppmøte.
  • Foreldre skal ikke være tilstede på oppvarmingsdelen av treninga.
  • Foreldre til de eldste barna skal kun være tilstede ved behov under “o-løype”-delen av treninga.
  • Alle må tenke på å holde avstand.
  • Foreldre oppfordres til å bruke munnbind dersom < 2 m avstand.

Årsmøte 22. mars 2021

Årsmøtet blir avholdt mandag 22. mars 2021 kl 19:00. Møtet vil bli holdt som videomøte, påmelding er nødvendig for å få tilsendt lenke til videomøte.

Innkalling.

Påmelding i Eventor.

Fullstendig saksliste og saksdokumenter på intern side.

Sindre Langaas kåret til årets navn og ildsjel 2020

Vi gratulerer mangeårig medlem Sindre Langaas med å bli kåret til årets navn og ildsjel 2020 i Nordre Aker Budstikke for sitt engasjement som reddet hengebrua over Bjørnsjøhelvete.

Sindre har donert premiepengene til Løp & lek og Stifinner’n i Nydalens SK og vi takker for gaven!

Gi TurOrientering i gave

Nydalens SKs TurOrientering med konvoluttene Stifinner’n og Postjakta var rekordpopulære i 2020. Vi tror tilbudet blir minst like populært i 2021 og nå kan du gi TurOrientering i gave!

Les videre

Harry Lagerts Nattcup – litt om neste år

Arr. kom. har med glede registrert stor interesse for og deltakelse i årets arrangement, selv med årets Corona-begrensninger. Dette inspirerer oss foran neste år!

Les videre