Årsmøte o-gruppa og årsberetning for 2018

O-gruppa avholder årsmøte i morgen, onsdag 13. februar, kl 19:30 på Dampen (Gjerdrums vei 1).

Årsberetningen for 2018 er ferdig. Finner du feil eller har endringsforslag, send innspill til styret eller ta med på årsmøtet.

Utvider samarbeidet med Thon Hotel Storo

Vi kan melde om hyggelige nyheter fra økonomigruppa. Klubben utvider samarbeidet med Thon Hotel Storo! Hotellet er helt nytt i 2018 og ligger sammen med ODEON kino rett nedenfor Storo Storsenter, i aksen mellom Nydalen og Storo.

Thon Hotel Storo går inn som samarbeidspartner med klubben i en 3-års avtale fra 2019 til 2021, samt at hotellet blir NM-hotell under NM sprint 2019 som Nydalens Skiklub arrangerer i Nydalen 25.-26. mai 2019.

Les videre

Harry Lagerts-Finale !!

Flotte forhold i Østmarka !

Verdige vinnere ble
Siri Ulvestad (Kari) , Anders Nordberg (Legendar), Ragnar Tonjer (Ola) og Geir Ottar Kvernstuen (Lokal).  Mange rekrutter, og legendar Esten Koren fullførte sin 17. finale (!).

Oppsummering, statistikk mm. kommer etter hvert på HarryLagerts-webben .
Arrangementskomiteen har startet planlegging av den 20. utgaven i 2019.

Takk for i år, velkommen igjen !

 

 

 

 

 

 

Mange flotte bilder fra Finalen!  Album: Fotograf  Snorre Veggan

Foran finalen i Harry Lagerts Nattcup

Alt er klart for Langdistanse-finale med jaktstart fredag kveld.

Se Eventor for Startliste og Jaktstartliste.  Og les PM !!.

Vi har eksklusive startfelt, med begge årets senior-norgesmestere til start.
– Hvem vinner duellen i Legendar-klassen (15 km) ?
– Klarer natt-stjernen Pia (15) å holde unna for seniorene i Kari-klassen (10 km) ?

Tracking !
Et meget godt alternativ til NorgeRundt, Stayzman og Lindmo på fredagskvelden
Se Loggator.  Trackingen åpner  kl 19:00.

Enjoy !!

25-manna 2018

For to uker siden var det igjen klart for årets store klubbtur til 25-manna nord for Stockholm. I år stilte vi med to lag, og da vi fikk noen forfall dagene før var vi så heldige at 2.laget fikk hjelp av tre løpere fra Oppsal slik at laget ble fullt og det ble dermed gjort om til et kombinasjonslag.

Les videre

Høstblæst

Når høsten er på sitt dystreste og mørkeste og det aller siste o-løpet er ferdig, verden ser tung og vanskelig ut og du aner ikke hvordan du skal overleve fram til våren, da inviteres du og alle nydølinger og hangarounds til årets nyvinning, nemlig “Høstblæst”. Dette for å feire sesongens store og små begivenheter for den burgunder klubben i vårt hjerte. Det blir deilig hjemmelaget middag (chili con carne of course), dansbar musikk, prisutdelinger og uventede overraskelser.
Sted: Korsvollhuset, Langåsveien 18.
Tid: Lørdag 27.oktober. Velkomstdrikk 19.00, middag 20.00.
Klasser: Nybegynner, C-løper, A-løper og Elite, avdanka, skyggeløpere, saftblandere, heiagjeng, aktive- og passive støttespillere samt åpen klasse (18-100år)
Påmelding: https://goo.gl/forms/Ej2bdJGBjx2MfWt12 . Frist er mandagen 22. oktober.
Betaling: Kostpris betales i forkant. E-post kommer.
For ytterligere informasjon: Sofie (sofiemaarnes[krøllalfa]gmail[dått]com ), Sindre, Helena, Anne-Lene eller Knut

Uttak til 25manna

UK har tatt ut to flotte lag til årets 25manna, og vi gleder oss til en super tur! Årets stafett er lørdag 6.oktober og arena er Hägerstalund rett nord for Stockholm – som vanlig blir det busstur og hotellovernatting.

Med både verdenscup, juniorcup og høstferie er det bra med to lag, men vi er i dag helt på grensa med antall deltakere. Pr 27/9 er vi akkurat 50 stk, men reserver trengs garantert – dersom du ser at det er mulighet til å være med så blir vi veldig glade for å få folk inn på backuplista. Ta gjerne kontakt med UK/Anders dersom er aktuell – email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders N)

Les videre

NM-uka 2018 på Vegårshei

NM-uka 2018 i Vegårshei ble på alle måter en stor suksess for Nydalens SK, både sosialt og sportslig. 11 medaljer ble med hjem til Oslo og Nordre Aker, samtidig som vi fikk også vist frem stor bredde og mye idrettsglede. For en gjeng!

Les videre

Harry Lagerts Nattcup 2018

Følg med på “Harry Lagerts-web’en“.

Finale-info:
Jaktstart fra sammenlagtresultater etter 3 av 4 innledende løp.
Arena: Oppsal Arena, Trasop
Oppmøtested / Start  Lutvann leir, Tosterud.
Les videre

Uttak til KM stafett (senior og veteran)

UK har tatt ut senior- og veteranlagene til KM stafett førstkommende søndag. KM stafetten arrangeres av Trøsken IL og gjelder som KM både for AOOK og ØOK.

Se ellers innbydelsen til KM stafett for mer info.

Alle våre lag sees her i Eventor. Husk å sjekke brikkenummer og møt opp i god tid til din etappe. Dersom du av en eller annen grunn får problemer med deltakelse er det viktig at du gir beskjed til UK raskest mulig. Lykke til alle sammen 🙂

Pr 23/8 mangler vi en løper på herrenes lag 5. Flott om noen melder seg til tjeneste…