Interne “stillingsannonser”

Vi har behov for flere som tar på seg større oppgaver i klubben og søker derfor nå internt etter dere som har lyst til å bidra på disse jobbene: Kasserer/regnskapsfører, stolpeplanleggere, klubbtur-/sosialkomité og klubbtøyansvarlig.

NSK-bilder
Les videre

Minneord Odd Fløymo

Odd Fløymo døde 15.oktober, 93 år gammel. Han etterlater seg barna Geir, Hege og Ulf, svigerbarn, barnebarn og oldebarn. Odd var frisk og rask inntil det siste.

Odd Fløymo – Medlemsblad for Nydalens Skiklub nr. 3, juli 1998, årgang 71.
Les videre

Nydalens SK vinner av årets “Sats UNGt”

Vi gratulerer juniorene våre med førsteplass i tiltaket “Sats UNGt” som forbundet har avholdt i 2021.

Orientering.no hadde 1. september sportsreferat fra arrangementet. Og på kompetansehelgen 30.-31. oktober ble Nydalens SK utropt til vinner av konkurransen. Dette resulterte også i litt ekstra oppmerksomhet siden både Nordre Aker Budstikke og orientering.no har skrevet om seieren. Vi ser fram til nye klubbmesterskap i regi av ivrige og flinke juniorer!

Årsfest i O-gruppa!

Vi inviterer til årsfest! I år vil den foregå på Lynhuset fredag 12.november, og vi kan love god mat og drikke, samt underholdning og dans! Deltakerbegrensning på 70 stk, så husk å melde deg på så raskt som mulig (og innen fristen 5.november)

Betaling av en egenandel vil skje etter gjennomført fest. Vi gleder oss masse! Hilsen festkomiteen:)

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4227?fbclid=IwAR1XcSan5e2z3qSvkHM_Y60wHktw8JgspfDl4i7zeeEsemiJPhpbL8iMyNY

Sesongavslutning Løp & Lek

Løp & Lek markerte denne uka sesongavslutning ved Linderudkollen med poengorientering, bål og grilling av pølser og marshmallows. Sesongavslutningspremie var tradisjonen tro en pølsepinne som kunne tas i bruk med det samme.

Les videre

NM-uka 2021

Av: Jon Aukrust Osmoen

NM-uka 2021 er nå et ferdigskrevet kapittel. Under kommer en liten beretning om det som hendte i skogene ved Kilebygda.

Foto: Jon Iver Bakken
Les videre

Harry Lagerts Nattcup 2021

Sesong 22 (!) Årets program ligger på HarryLagerts-web’en.
Her ligger også link til Eventor for alle løp, og link til sammlagtresultater.

Siste løp: Løp 3 ons 13.10 fra Østmarkssetra. 211 startende.
Neste løp : Finale fre 22.10. Påmelding innen mandag kveld

Finale-info:
Fredag 22.10 er det tradisjonell Finale med langdistanse. Jaktstart etter de innledende løpene.

Sammenlagtresultater etter alle innledende løp.

Finaleløypene er på det nærmeste klare, og det blir langstrekk på kryss og tvers gjennom det flotte Lillomarka-terrenget.

Påmeldingsfrist til finalen er mandag 18.10 kl 23:59 (Eventor) Merk : EKT-brikker, ikke tags i finalen.

Oppmøtested for alle: Lillomarka Arena, Grorud.
Til start: Lett gangvei 1,2 km for Lokal og Rekrutt og 2,5 km for Legendar og Ola og Kari.

Flere detaljer om starttider, PM, osv. kommer.
GPS tracking, Live-resultater, mm : Vi jobber med saken !

Det er bare å glede seg til en fredags kveld i Lillomarka ! Velkommen !

Klubbmesterskap skog 31. august

Velkommen til klubbmesterskapet skog 2021 på Linderudkollen den 31. august 2021.
Vi har løyper som passer til alle, både barn og nye o-foreldre. Etter løpet blir det grilling og leker med alle deltagere og ledsagere.
Påmelding og mer info i innbydelsen på Eventor. Sliter du med å melde deg på, ta kontakt med Inga Skaarer Wiklund (949 71 104).

Laguttak Jukola

UK har tatt ut lagene til helgens Jukola i Rovaniemi. Uttaket har i år vært ekstra utfordrene ettersom det har vært færre løp enn vanlig og løperne i liten grad har løpt de samme løpene.

Dessverre har krav til karantene i etterkant av reisen ført til en redusert tropp fra Nydalen. Særlig har det gått ut over deltakelsen blant damene, slik at vi kun stiller med 2 herrelag. Disse er til gjengjeld sterke og vi tror kommer til å hevde seg meget bra.

Lag 1: Alan C – Anders N – Rasmus RT – Kornelius KL – Isak J – Anders H – Jon AO

Lag 2: Gaute HF – Vegard BJ – Eirik KH – Torkil ES – Kasper BU – Sverre TS – Bojan B

Reserve 1: Teodor MH – Reserve 2 og lagleder: Torstein H – Lagleder: Sören J

Mer om stefetten på hjemmesiden til Jukola

Velkommen til høstsesong med Løp & Lek

Løp & Lek starter opp igjen onsdag 18. august med trening fra Kollbanen kl. 18.00. Mer info om Løp & Lek finner du her. Direktelink til oppdatert sesongplan her. Høstsesongen er innholdsrik! I tillegg til de vanlige onsdagstreningene, blir det klubbmesterskap, klubbleir Vestlia (10-12 åringene), tilbud om foreldrekurs m.m. Det blir endelig også arrangert orienteringsløp med klasser for barn under 12 år.

Det vil fortsatt være nødvendig med forhåndspåmelding til hver Løp & Lek-trening. Påmeldingsfrist er tirsdag kl. 20 kvelden før trening. Påmelding skjer via Spond. Er du ny, se kontaktinformasjon her.

Husk:

  • Alle deltakere må være friske.
  • Foreldre skal ikke være tilstede på oppvarmingsdelen av treninga, men kan holde avstand/vente litt utenfor selve treningsområdet.
  • Foreldre kan være tilstede ved behov under “o-løype”-delen av treninga slik at nybegynner-barna får en trygg og god opplevelse.

Vi oppfordrer også alle nye til å melde seg inn i Facebookgruppa for Løp & Lek. Husk å svare på spørsmål ved innmelding.