Informasjonskanaler

Hjemmesiden http://nydalen.idrett.no

Denne er vår viktigste kanal og all klubbinformasjon skal i utgangspunktet publiseres her.

I tillegg prøver vi å lage reportasjer fra aktiviteter og turer.

Påmelding til interne og eksterne turer og løp settes opp i Eventor, hvor alle med vanlig Eventor-bruker enkelt kan lage påmeldingsskjemaer. Aktuelle skjemaer lenkes automatisk inn i høyrekolonnen på hjemmesiden.

Se her for instruksjoner til hvordan du skriver en nyhet på hjemmesiden: nydalen.idrett.no/orientering/publisering

  • Tips 1: Nyhetene er kommenterbare, bruk gjerne dette hvis du har tilleggsinformasjon etc.
  • Tips 2: Du kan abonnere på våre nyheter ved å klikke på “Innlegg RSS” langt nede i høgrekolonnen på hjemmesiden:

E-postlister

Viktig sportslig og administrativ info skal sendes til:

  • Listen for hele o-gruppa (Hele o-gruppa, de som ved innmelding har krysset for at de ønsker å motta e-post. Snaut 300 mottakere, så vær varsom med å “spamme”)

All sportslig info om treninger, samlinger, etc. sendes til en egen liste med alle aktive løpere over 17 år.

Fullstendige adresser til listene finner du på denne interne siden (krever innlogging; for å unngå at listeadressene spres til uvedkommende og at vi dermed slipper f eks reklameutsendinger)

Sørg for at du er med på respektive liste! For innmelding: send e-post til listenavnemail hidden; JavaScript is required, for utmelding sendes e-post til listenavnemail hidden; JavaScript is required

Klubbinformasjon skal i de fleste tilfeller også postes som nyhet på hjemmesiden. Det er viktig at også ikke-medlemmer, blivende medlemmer, media, sponsorer og andre kan se at Nydalens har omfattende og god virksomhet.

Søppelpost
Noen har problemer med at e-post fra klubben sorteres som søppelpost i gmail. Her er en oppskrift på hvordan en kan lage et filter for å unngå dette.


Facebook-grupper

Brukes typisk til uoffisielle meldinger, avtale om skyss, ekstra påminnelser om påmeldingsfrister, invitasjoner til uoffisielle sosiale ting, etc.

All sportslig info om treninger, samlinger, etc skal også sendes til de 3 “trenings-e-postlistene” over. Tenk på at ikke alle er på Facebook regelmessig (eller ens er med i det hele tatt)

Meld deg inn her:


Det er stengt for kommentarer.