Draktsalg

NSK Klubbtøy 2018

Vårt klubbtøy leveres av Trimtex og bestilles i egen nettbutikk for våre medlemmer. Nettbutikken for våren 2018 vil være åpen 15. februar – 4. mars.
Det er lang leveringstid hos Trimtex (6-8 uker), derfor er bestillingstiden tidlig i sesongen slik at vi får tøyet levert ved sesongstart.
Leveringstidspunktet for tøy bestilt i nettbutikken denne våren er satt til uke 15.

Link til nettbutikken: www.trimtex.no/customer/NydalensSK

Teamkode: nydalen2018

Klubben sørger for egen bestilling av klubbtøy til eliteløpere og 1. lagsløpere som skal ha klubbtøy før TIOmila. Dette leveres også i uke 15 i år.

Vi har endel restlager fra foregående år som kan kjøpes direkte fra draktansvarlig, så sjekk gjerne hva vi har der før du bestiller i nettbutikken. Oversikt over hva vi har på lager finner du her:

VARELAGER – KLUBBTØY

Det arrangeres prøvekveld i Varmestua på Langsetløkka 27.02.2018 kl 19-21. Her kan man prøve ulike størrelser og modeller hvis man ønsker det før man legger inn bestilling i nettbutikken. Prøvetøyet vil være i standard Trimtex design men tøyet man bestiller i nettbutikken har selvfølgelig klubbdesign. Det er ikke er mulig å bytte tøy med klubbdesign hvis man bestiller feil størrelse så vi anbefaler å stikke innom prøvekvelden hvis man er usikker på hvilken størrelse man skal ha.

På prøvekvelden er det også anledning til å kjøpe klubbtøy direkte fra restlageret.

Draktansvarlig: Ellen Sofie Olsvik tlf 90852701  ellen.olsvik(at)dnvgl.com

Oppdatert 14. februar 2018

Det er stengt for kommentarer.