Draktsalg

NSK Klubbtøy 2019- slik bestiller du:

1.    Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/nydalens-skiklub/

2.    Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

3.    Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra Trimtex.

4.    Tast inn nydalen2019 i «teamkode for innmelding» og logg inn.

5.    Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom. Levering i uke 16

Klubben sørger for egen bestilling av klubbtøy til løpere med elitestatus. Dette leveres også i uke 16 i år.

Det arrangeres prøvekveld i Varmestua på Langsetløkka 26.02.2018 kl 19-21. Her kan man prøve ulike størrelser og modeller hvis man ønsker det før man legger inn bestilling i nettbutikken. Prøvetøyet vil være i standard Trimtex design, men tøyet man bestiller i nettbutikken har selvfølgelig klubbdesign. Det er ikke er mulig å bytte tøy med klubbdesign hvis man bestiller feil størrelse, så vi anbefaler å stikke innom prøvekvelden hvis man er usikker på hvilken størrelse man skal ha. Vi har i 2019 utvidet sortimentet med en regnjakke, en litt romsligere overtrekksjakke (i tillegg til den vanlige Element jakken) og nye pannebånd.

På prøvekvelden er det også anledning til å kjøpe klubbtøy direkte fra restlageret til rabatterte priser.

Draktansvarlig: Ellen Sofie Olsvik tlf 90852701  ellen.olsvik(at)dnvgl.com

Oppdatert 13.02.2019

Det er stengt for kommentarer.