Draktsalg

NSK Klubbtøy 2019

Vårt klubbtøy leveres av Trimtex og bestilles i egen nettbutikk for våre medlemmer. Nettbutikken for våren 2019 vil være åpen 17. februar – 3. mars.
Det er lang leveringstid hos Trimtex (6-8 uker), derfor er bestillingstiden tidlig i sesongen slik at vi får tøyet levert ved sesongstart.
Leveringstidspunktet for tøy bestilt i nettbutikken denne våren er satt til uke 15.

Link til nettbutikken: kommer

Teamkode: kommer

Klubben sørger for egen bestilling av klubbtøy til løpere med elitestatus. Dette leveres også i uke 15 i år.

Det arrangeres prøvekveld i Varmestua på Langsetløkka 26.02.2018 kl 19-21. Her kan man prøve ulike størrelser og modeller hvis man ønsker det før man legger inn bestilling i nettbutikken. Prøvetøyet vil være i standard Trimtex design, men tøyet man bestiller i nettbutikken har selvfølgelig klubbdesign. Det er ikke er mulig å bytte tøy med klubbdesign hvis man bestiller feil størrelse, så vi anbefaler å stikke innom prøvekvelden hvis man er usikker på hvilken størrelse man skal ha. Vi har i 2019 utvidet sortimentet med en regnjakke, en litt romsligere overtrekksjakke (i tillegg til den vanlige Element jakken) og nye pannebånd.

På prøvekvelden er det også anledning til å kjøpe klubbtøy direkte fra restlageret til rabatterte priser.

Draktansvarlig: Ellen Sofie Olsvik tlf 90852701  ellen.olsvik(at)dnvgl.com

Oppdatert 13.02.2019

Det er stengt for kommentarer.