Draktsalg og bruktsalg

Oppdatert 9. februar 2024

Nettbutikken for å kjøpe Nydalstøy er åpen fra 9. februar til og med 25. februar 2024.

Forventet levering: 12. april 2024

NSK klubbtøy 2024 – slik bestiller du, informasjon fra Trimtex:

1. Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Det er ikke mulig å legge inn bestillinger etter at team shoppen er stengt. Bestillingsfrist: 25/02/2024
  2. VIKTIG informasjon før pålogging – vi har nå lansert en ny versjon av våre Teamshops og alle kunder må derfor opprette NY KONTO i henhold til veiledningen. Se video her.
  3. Du får tilgang til din teamshop ved å klikke på denne linken.
  4. Første gangen du logger inn blir du og bedt om å legge til din unike teamkode: nydalenssk-1577
  5. Etter å ha fullført et kjøp i teamshoppen vil du motta en ordrebekreftelse.
  6. En veiledning for hvordan du oppretter ny konto, logger inn og legger til din teamshop finner du her.

Bruktklær for barn og ungdom

Selv om orientering ikke er den mest utstyrskrevende idretten, kan det være kjekt å slippe å kjøpe helt nytt hver gang de håpefulle strekker seg enda noen centimeter.

Det er opprettet en gruppe på Facebook Bruktmarked Nydalens Skiklub der alle kan gi bort eller selge utstyr de ikke trenger lenger – eller en kan spørre når en trenger hjelp til å skaffe seg utstyr.

Gruppen er naturligvis åpen for alle aldersgrupper.

Det er stengt for kommentarer.