Løp & Lek 8-12 år

🌲🌲🏃‍♂️🌲🌲🌲🏃‍♀️🌲🌲🌲🏃‍♀️🌲🌲🌲🏃‍♂️🌲🌲🌲

Vi ønsker velkommen til ny sesong med orienteringstrening for barn i alderen 8-12 år! Første trening er onsdag 07.04.2020, kl 1800-1915.

Sesongplanen for 2021 finner du her: Sesongplan Løp&Lek 2021. Vi møtes hver onsdag fra kl 1800-1915.

Vi gjennomfører treningene innenfor de gjeldende smittevernreglene og justerer treningsopplegget fortløpende i henhold til endringer i retningslinjene. For å klare dette, er vi avhengige av forhåndspåmelding til hver trening. Påmeldingsfrist er tirsdag kl. 20 (kvelden før trening). Påmelding skjer via Spond (er du ny, ta kontakt med en av trenerne).

Oppdatert informasjon legges ut på vår interne facebookgruppe (Nydalen Young Stars: Løp & Lek) og distribueres gjennom den enkeltes årgang sine informasjonskanaler (Spond). Er du ny og ikke ennå med i noen av disse gruppene, eller du har lyst til å prøve orientering for første gang men ikke meldt inn ennå? Ta kontakt med en av trenerne eller koordinator for Løp & Lek. Kontaktinformasjonen finner du nedenfor.

Målsetningen for Løp&Lek er å gjøre barna fortrolig med å ferdes i skogen med hjelp av kart og kompass.

Ved å ha et felles opplegg for barn mellom 8 og 12 år ønsker vi å gi et tilbud som vil gi god progresjon for alle, enten dere er nye 8-åringer, 11-åringer som ikke har løpt før eller 12-åringer som er av de beste i landet. Dette vil vi få til ved mye lek, fart og o-teknisk trening på tre nivåer – nybegynner, litt øvet og god. Vi har ansvarsfulle og rutinerte foreldretrenere, og i tillegg har vi trenere i ungdoms/junioralder som vil bidra med morsomme oppvarmingsøvelser og veiledning ute i skogen.

Kontaktpersoner

Årgang 2013
Pål Haavengen: email hidden; JavaScript is required, 996 06 699

Årgang 2012
Elisabeth Ingvaldsen: email hidden; JavaScript is required, 950 56 795
Astrid Wangensteen: email hidden; JavaScript is required, 980 56546

Årgang 2011
Alexander Smidt Olsen: email hidden; JavaScript is required, 975 02 265
Karen Boldingh Debernard: email hidden; JavaScript is required 958 31 450

Årgang 2010
Esten Koren: email hidden; JavaScript is required, 481 71 882
Marie Rygh Holten: email hidden; JavaScript is required 970 79 975

Årgang 2009
Anja Berge Gjellestad: email hidden; JavaScript is required, 988 61 368
Knut Landstad: email hidden; JavaScript is required, 911 38 238

Løp & Lek koordinator
Nicole Ragvin: email hidden; JavaScript is required, 454 01 338

Leder Barne- og Ungdomsgruppa
Ingrid Skaarer: email hidden; JavaScript is required, 932 67 601 

Hva vil vi med Løp & Lek?

Vi vil at barna skal lære seg å bli fortrolige med skogen og lære seg å bruke kart og kompass. Vi vil også at barna skal kunne utvikle seg i eget tempo, og ha muligheten til å være fullbefarne o-løpere som klarer krevende konkurranseløyper når de er 12. I tillegg vil vi at barnas foreldre skal lære seg å orientere slik at de kan finne fram i en fremmed by, på fjellet eller finne tur-orienteringsposter sammen med barna.

Hva er orientering?

Orientering er ikke bare en konkurranseidrett. Orientering er også en livreddende ferdighet på linje med svømming, og innebærer nyttig kunnskap til å forstå grafisk informasjon. Vi vil lage et opplegg som gjør at hele familien har mulighet til å lære seg denne ferdigheten sammen, og samtidig ha det gøy og oppleve fine turer i skog og mark.

Hva sier barna?

Når vi spør hva barna syns er moro på med orienteringstrening svarer de:

  • å finne postene
  • å sikte gjennom skogen (kompasskurs)
  • å løpe fort utenfor stiene
  • stafetter
  • myrfotball
  • pluss mye annet

Hvordan legger vi opp treningene?

Vi har treningene på forskjellige steder i nærområdet Kjelsås – Sognsvann. På treningene er det viktig i starten at foreldre er med og hjelper til å følge barna til de er trygge nok til å klare seg på egen hånd.

Treningstider er onsdager mellom kl. 18.00 og 19.15.

Hver trening har først en oppvarmingsøkt med lek og o-tekniske øvelser, og så en o-løype hvor man går eller løper i grupper eller på egenhånd. 

Opplegget passer for barn fra 8 år som ikke har kunnskap om kart og kompass fra før, og opp til 12-åringer som har løpt orientering i flere år. Det arrangeres også en til to kvelder med enkle kurs for voksne (ingen krav til forkunnskaper).

Treningsavgiften for en hel sesong koster 900 kr. Dette dekker kart, treningsopplegg, Postjakt-kart, innsatspremier og deltagelse i o-løp, unntatt flerdagersløp i utlandet i sommerferien.
Medlemsavgift på kr. 300,- kommer i tillegg.

Send gjerne et forhåndsvarsel om dere tror dere kommer, så går registreringen lettere på første trening.

 

Det er stengt for kommentarer.