Uttak til 25manna (oppdatert 4/10)

Tillegg 4/10: Vi har gjort noen endringer på lagene, og lagene er nå oppdatert – begge lagene ser man her i svensk Eventor. Eventuelle flere oppdateringer blir tatt når vi er på vei fra fredagen. Sees på bussen 🙂

Tillegg 28/9: Siden uttaket har vi fått forfall på Kasper BU (lag 1), Per Ola U (lag 2) og Gjermund TH (lag 2). Vi vil komme tilbake med oppdaterte lag i starten av kommende uke.

Fra 15/9: Selv om det er mer enn tre uker til 25manna så har UK allerede tatt ut våre to lag til årets stafett – to skikkelig flotte lag! En av grunnene til at vi har tatt ut lagene allerede er at vi håper alle løpere gjør enda litt ekstra innsats for å være skikkelig klare lørdag den 7.oktober på Ensta Gård sør for Stockholm.

Vi er pr 15/9 65 deltakere på turen. Av disse er 50 tatt ut til lagene, og reelt er det 9-10 reserver. Statistisk har vi bruk for noen reserver når det nærmer seg, og vi vil også sjekke muligheter for mikslag slik at alle som ønsker får løpe stafetten på lørdagen.

25manna er en litt spesiell stafett hvor det er en del forutsetninger å ta hensyn til i forhold til etapper og lagsammensetning (alder og kjønn). Alt info om dette finnes i innbydelsen til 25manna.

Et par korte punkter om lagene og UKs arbeid:

  • Lag 1 er vårt antatt sterkeste lag.
  • På lag 2 har vi først prioritert løperne som har meldt seg på innenfor tidsfristen for påmelding. Samtidig som laget er sterkt har vi også ønsket en ungdommelig profil på en del av etappene.
  • Blant ungdommene er det ungdoms-UK som har rangert løperne.

Disse er pr i dag reserver: Helene S, Cristina L, Alix YV, Nils B, Mons KL, Jon S, Børge P, Vemund H og Tobias E.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer både på etapper, innad i lagene og på tvers av lagene, men dette er altså lagene pr i dag – lagene finnes her i svensk Eventor. Dersom det skulle skje noe i forkant av stafetten som gjør deg usikker så ta kontakt med UK – email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders N)

Vil se hva som venter oss så er dette gammel løpskart (arena sørvest her).

Mer info om reise og innbetaling av egenandel kommer senere. Vi minner også at alle må melde seg på søndagens individuelle løp selv. Påmeldingsfrist er 24/9 og kan gjøres her i Eventor.

Dette innlegget ble publisert i Sosialt, Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.