10MILA -helgen 28-30 april 2017

Det er fantastisk at vi er 118 påmeldt til 10-mila 2017! Vi har nå meldt på 7 ungdomslag, 8 damelag og 4 herrelag (hvorav ett gubbelag). Dette er Nydalsrekord!

Deltakerantallet overskrider alle påmeldingsprognoser og det er pr i dag en utfordring rundt antall sengeplasser natt mellom fredag og lørdag. Både vandrerhjemmet og hotell på Kviberg er fult, og selv om vi står på venteliste må nok noen belage seg på å bo i telt på arena. Her har vi booket to telt med gulv og varme, og for dem som kan tenke seg oppvarming med lett NTNUI-stemming gir dette gode muligheter!

Vi trenger at 10 personer melder seg for teltliv, og det er derfor fint om dere sender en e-post til meg, Einar, på e-postadresse: laglunoe(at)online.no.

Overnattingskabalen innebærer også at eventuelle etternølere nok må ta til takke med telt natten mellom fredag-lørdag. Oppdateringer om egenandeler og reise kommer, sammen med info om terreng, kart og lag.

For de ivrige kan jeg melde at det stadig legges ut ny info på arrangementets hjemmeside: http://www.10mila.se/index.php/sv/tavling2017/inbjudan2017

Dette innlegget ble publisert i Elite, I media, Klubbturer, O-minner, Sosialt, Sportslig, Ungdom 13-16 år, Veteraner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.