Vinterrapport fra ungdomsteamet

      

Når dette skrives har det gått 3 måneder siden vi startet opp vintertrening på mandagene for ungdommene, og hver mandag gjennom vinteren har det møtt opp 15-20 ungdommer for å ha en løpetur ute (med lek, stafetter, løpsdrill og noen ganger orientering) og deretter en styrkeøkt innendørs.

Ungdommene har også gjennomført tre sosiale treffer da de gjort helt andre ting enn trent, eller hva kan man si om tur til Rush trampolinepark, Fangene på fortet og filmkveld. Treffer som ungdommene selv har tatt en god del ansvar for å gjennomføre.

Det er jo veldig kjekt å drive med mange idretter i ungdomstiden, ja, det anbefales faktisk helt t o m junioralder og i ungdomsteamet er det mange som gjør nettopp det. Noen av de tar helt fri fra orienteringstreningen på vinteren, mens noen får tid til å trene begge deler – eller plukker ut de treningsøktene som de mener passer best i ukeprogrammet sitt. Det er mange av våre 15-16-åringer som nettopp har kommet hjem fra Hovedlandsrennet i langrenn på Tolga, for noen uker siden gikk mange av 13-14-åringene Ungdommens Holmenkollrenn, noen har konkurrert i skiskyting, flere i skiorientering, mens andre trener friidrett, håndball eller spiller masse fotball på vinteren.

19 ungdommer fra Nydalen var med på ski-o samling på Sjusjøen i desember, og disse bildene er hentet derfra.

Anders, Teodor og Elias

Ada og Marte

Hovedløp i skiorientering har det også vært, på Eiksetra i Drammensmarka. Der stilte 10 ungdommer fra Nydalen til start, og de var ikke beskjedne i medaljejakten – det ble 4 gull og 1 sølv til NSK denne dagen og flere andre gode plasseringer.

Pia vinner D14 med dagens største seiersmargin

H14-vinner Teodor

Kornelius vinner H15

Isak og Halvor vinner dobbelt i H16

Nå er det faktisk ikke mer enn tre uker til første «ordentlige» ungdomstrening, og vi gleder oss stort til å komme i gang igjen!

Jeg håper å se så mange som mulig av både ungdommer og foreldre tirsdag 14.mars på kickoff for 2017-sesongen. Der får dere treffe ungdomstrenerne våre samt høre om treninger, løp og samlinger for ungdommene. Oppmøte kl 1730 på NIH for ungdommer (og foreldre som har lyst på treningstur), møtet starter kl 1900.

 

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *