SK Vidar og Nydalens SK formaliserer løps-samarbeide

SK Vidar og Nydalens Skiklub signerte 21.12 en treårig samarbeidsavtale om sportslig og kommersielt samarbeide. 

Avtalen er kommet istand etter at ungdomsgruppa i Nydalen det siste året har søkt hjelp hos Vidar for å utvikle løpsteknikk og –fart.  Samtalene mellom ledere og trenere i klubbene har vist at vi har mange likhetstrekk og mange områder å samarbeide på, og det var et felles ønske om å formalisere samarbeidet. Avtalen som nå er signert omfatter bl.a følgende områder:

– De ivrigste og mest motiverte løperne i Nydalens SK (jr. + sr) plukkes ut til å delta i “Prosjekt 8:59” der de i perioder vil trenes av SK Vidar sammen med våre trenere, for å få utviklet løpssteg og –fart. Til gjengjeld løper disse på Vidars lag i Holmenkollstafetten – dersom de blir uttatt.

– Vidar og Nydalens SK samarbeider om utvikling av løps-arrangementene Oslo Maraton og bakkeløpet Grefsenkollen Opp.  Dette innebærer bl.a at Nydalens SKs bakkeløp markedsføres gjennom Oslo Maraton, og at Nydalens Skiklub vil arrangere lavterskel testløp i Maridalen før Oslo Maraton. I tillegg ønsker vi sammen å utvikle et konsept med løpsgrupper, og Vidar ønsker å trekke på Nydalens arrangementskompetanse og –kapasitet inn i utviklingen av Oslo Maraton.

For oss i Nydalens Skiklub gir dette oss både mulighet til å utvikle løperne våre ytterligere, og det gir oss muligheter til å øke inntektene våre betydelig – både gjennom økt deltagelse på Grefsenkollen Opp og via dugnader på Oslo Maraton.

Avtalen er i startgropen, og begge klubber er interesserte i å utvikle samarbeidet underveis.  Kanskje kjører vi felles klubbmesterskap i sprint-o i Frognerparken ? Kanskje blir vi medarrangør av sprint-skirenn på Bislett?På bildene fra signeringen ved Vidar ser dere Ragnar Tonjer og Tony Isaksen, daglig leder i SK Vidar (begge sittende) og bak Jasper Buitink, manager i SK Vidar og Even Skårholen, ungdomstrener i Nydalens Skiklub, og ansvarlig for fysisk trening av flere av juniorene.

Les om avtalen på SK Vidars hjemmeside

Dette innlegget ble publisert i Administrativt, Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *