Første hovedsponsoravtale for NM 2012 er på plass

Nydalens Skiklub, ved nyvalgt o-leder Ragnar Tonjer, signerte 21.12 den første hovedsponsoravtalen for NM 2012 med E-CO Energi AS.

– Med over hundre års historie som kraftprodusent i traktene der NM i Orientering skal arrangeres, er det en glede for oss å støtte dette arrangementet, sier direktør for HR og kommunikasjon E-CO Energi, Torill Berdal.

E-CO Energi er tidligere Oslo Lysverker, og enda tidligere Christiania Elektricitetsværk, som ble etablert seks år etter Nydalens Skiklub. Selskapet bygde i sin tid Hammeren Kraftverk. Hammeren kraftverk var beregnet å kunne dekke Oslo kraftbehov i all overskuelig fremtid, men det skulle tidlig vise seg at disse prognosene ikke holdt stikk. Selskapet er i dag Norges nest største kraftprodusent etter Statkraft, og har betydelig produksjonskapasitet i hele Sør-Norge med mer enn 70 hel- eller deleide kraftverk.

Selskapet har tradisjon for å støtte lokalmiljøene der de er representert, og det var naturlig for oss å ta kontakt for å få de med som en av hovedsponsorene til NM. E-CO er på mange måter en drømmesponsor med sterk lokal tilknytning, lang og parallell historie med oss, og i tillegg representerer de ren og bærekraftig energi.

Avtalen innebærer at E-CO får tittelen Hovedsponsor under NM, og at de i tillegg går inn som klubbsponsor for 2013 og 2014, og bidrar med et kontantbeløp på godt over 100.000 kr. I tillegg får vi anledning til å benytte hytta ved Hammeren til egne arrangementer, og vi vil også holde et VIP-arrangement her lørdagen under NM.

Til gjengjeld vil E-CO få betydelig profilering under NM, vi vil lage familiearrangement for de og andre hovedsponsorer NM-helgen og vi vil arrangere tur-o-opplæring hver vår i avtaleperioden. Våre fellestreninger vil også åpnes for E-CO-ansatte. Vi tror at denne avtalen vil være starten på et langt og godt samarbeid med E-CO!


E-co’s Torill Berdal og Nydalens SK’s Ragner Tonjer signerer avtalen ved Hammeren

Les også Pressemeldingen fra E-CO ang samarbedet med Nydalens SK / NM 2012

Signeringen er den første av forhåpentligvis flere sponsoravtaler for NM, og er en viktig byggekloss for å fortsette å bygge Norges beste utviklingsmiljø for o-løpere.

Dette innlegget ble publisert i Administrativt, Eksternt, NM-uka 2012. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Første hovedsponsoravtale for NM 2012 er på plass

  1. Einar T sier:

    Konge da! Gleder meg til å løpe med E-CO-logo på drakta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *