Gull til Anine og Gjermund i NM ski-o

Det ble en god helg for NSK i helgens NM i ski-o på Heistadmoen utenfor Kongsberg. Anine tok hjem gullet i damenes seniorklasse på lørdagens kortdistanse, mens Gjermund var den kjappeste av alle på dagens langdistanse i H20. Gratulerer!Anine gull skio

 

 

 

 

 

 

 

 

Les videre

Stafettbronse i NM og tre hovedløpsmedaljer i helgens mesterskap i ski-o

NM-medaljører med mange år foran seg. Hvor skal det ende?

NM-medaljører med mange år foran seg. Hvor skal det ende?

Det ble en flott ski-o helg på Sjusjøen for Nydølingene som hadde tatt vegen til fjells. Strålende sol, blå himmel og nok snø skapte en fin ramme rundt (nok) et godt arrangement av de dyktige ildsjelene i Nordmarka ski-o klubb. Les videre

Endelig blir det kjerring-, foreldre- og gubbefest!

Er du kjerring, gubbe eller bare et hyggelig foreldrepar. Da er du velkommen til Nydalsfest den 6. februar. Opplegget er basert på en gammel og god kode, nå har vi tilogmed lært oss Farnes Hansens metode. Alt du trenger å huske er adressen til Korsvollhuset, der vil jubelropet bruse: Nydaln, Nydaln, saft(?) og suse!

Påmelding i palisoft.

4 dager i Gøteborg

Etter noen forfall på tampen reiste vi 10 stykker på Gøteborgsamling sist torsdag. 4 samlingsdager og opp mot 8 o-økter sto på programmet. Noen var allerede litt kjent med Gøteborgsterrenget, men for oss andre var alle treningene tett inntil byen et nytt bekjentskap.

DSCF1342

Bojan og Anders runder 2 timer på samlingas siste trening

 

Les videre

Vil du hjelpe til med Stifinner’n?

Stifinnerkomitéen trenger minst 4 nye personer.

Stifinner’n (og Postjakta) er et godt og tradisjonsrikt turorienteringstilbud i Nydalens kartområder. I 2015 solgte vi 670 turpakker, og 285 enkeltturer. 338 personer registrerte sine poster (poeng) på nett, og mange flere gikk nok turer uten å registrere poeng.

Les videre

Gammelt kart for Norgescup junior og Nydalten 4.6.2016

NSK vil arrangere Norgescup junior innlagt i Nydalten lørdag 4. juni 2016.
Mellomdistanse for alle klasser. For juniorklassene vil det være stipulerte vinnertider på 25 minutter, og uttak til junior-VM i Sveits.

Det gamle kartet over løpsområdet ble brukt til NM mellomdistanse 2012.

Terrengsperring:
Hønefoten_2012_sperret_120dpi

Treningskart (uten poster):

Skar_600dpi

Ski-o-samling på Sjusjøen

I helgen var Nydalens representert ved 16 ungdommer og juniorer på o-forbundets åpne ski-o-samling på Sjusjøen. Samlingen har vært en årlig hendelse de siste årene, og deltakelsen i år var stor. Totalt var over 80 stykker med. De fleste var 13-16 år, men det var også en del juniorer med. Alle deltakerne var innlosjert på hytter, og der foregikk nok den viktigste delen av samlingen!

2. H13-14

H13-14-gjengen med Gaute, Tobias, Kasper og Teodor.

Les videre

Samling i Stavern

Sist helg var junior- og seniorgjengen på samling i Stavern. Totalt 6 o-økter på detaljerte kart ut mot kysten. Selv om stormen Synne laget litt bølger og vind på svaberga så var det nesten vårstemning inne i skogen.

Søndagens o-langtur

Søndagens o-langtur

 

Les videre

Ny dato og møtested – Årsmøte i o-gruppa 18. januar

Årsmøtet i o-gruppa flyttes til over nyttår. Ny dato er mandag 18. januar 2016 på Idrettshøyskolen (NIH).

Kaker og kaffe/mineralvann serveres før møtet starter kl 19.00

Utdeling av utmerkelser

Les videre

Retronatta 2015 – 1.desember

Husker du før i tida – da vi løp nattorientering og det var …mørkt i skogen? Halogenlyktene gav omtrent 300 lumens, mens dagens toppmodeller har passert 6000 lumens – og likevel murres det over at Night Hawk og NM Natt er for vanskelig…

Bli med på Retronatta fra Nedre Blanksjø tirsdag 1. desember!Logo retronatta Les videre