10-MILA 8-10. mai 2015

Header_2015Nydalen satser igjen på å sette preg på 10-mila, i både dame- og herreklassen, og ikke minst i ungdomsklassen. I fjor var vi med åtte ungdomslag største ungdomsklubb! Klarer vi flere i år? Vi planlegger også å ha tre solide dame- og herrelag.

Frist for påmelding er 15. mars! Påmelding til høyre på siden. Les videre

Gunnar ”Terten” Andersen, 1929-2015

Terten_375

Terten døde 27. mars, 86 år gammel, og med han er en tidligere sentral skikkelse i klubben gått bort. I 70 år var Nydalens Skiklub en stor del av livet hans.

Les videre

Takk til Anne Berit!

ABE

Anne Berit gir seg som leder i hovedlaget i Nydalens Skiklub etter 9 år. Hun har gjort en kjempeinnsats for klubben og vi skylder henne en stor takk alle sammen. Les videre

Natt-KM i Lillomarka – NSK-seier i fem klasser

Natt-KM 2015Årets Natt-KM gikk fra Apaløkka,  i et variert og nesten bart terreng. NSK utgjorde vel 30 % av deltakerne, og satte utvilsomt preg på arrangementet. Fem klasseseire er bra! Les videre

Ungdommer på Kretssamling i Stavern

Over 100 ungdommer fra Oslo og Akershus o-krets var på samling i helgen. Vi hadde med 20 av våre og var dermed en av de største klubbene. Samlingen var høyaktuell med tanke på Hovedløpet som arrangeres i august.

Kretssamling Stavern våren 2015

Fra samlingsplass i Sandefjord

Fredagen startet med trening før god middag og innkvartering på Politihøgskolens område i Stavern. Vi var dermed godt sikret!Lørdagen var det gateorientering i tåke i Stavern før vi på ettermiddagen dro av gårde til naboterrenget til Hovedløpet. Der opplevde vi krevende terreng og krevende løyper og det ble kilometertider i overkant av det vi kanskje er vant med. Men mange av våre løpere orienterte bra. Det samme gjorde de søndagen i Sandefjord. Der var det mer fartsfylt terreng og det var kartbytte for samtlige underveis i overgangen fra skogs- til parkterreng. Ingvild A, Ragne, Kornelius, Halvor, Lars, Isak og Marte kom alle på pallplass i helgen.

Mange traff igjen gamle venner fra andre klubber og noen fikk også nye. Neste kretssamling er i Stokke i juni.

 

Ny sesong med 7-70

Torsdag er det sesongstart på klubbens egne o-tekniske treninger – 7-70. Frem til og med 7.mai vil 7-70 foregå på torsdager, og så vil 7-70 igjen komme på tirsdager. Treningene har fri start mellom kl. 1800 – 1830.

 

N-løype på 7-70 denne uka

N-løypa på 7-70 denne uka

Les videre

Påskesamling i Sverige

Fra skjærtorsdag til 2. påskedag har ca. 40 nydølinger vært på påskesamling/påskeløp i Västergötland. En fin miks av seniorer, juniorer, barn/ungdom, småtroll og veteraner var med på turen, og fra golfmotellet i Grästorp meldes det om generelt god stemning.

Nydalens five-o-ungdommer

Nydalens five-o-ungdommer

Les videre

Arrangører til O-festivalen

Takk til alle som har meldt seg så langt! Vi har fortsatt behov for mange flere hender. Påmelding finner du under ”Oppslag” til høyre på Nydals-web’en; meld deg på !

Angående arrangøruniformering under O-festivalen vil det ikke bli laget egne trøyer. Vi er godt synlige i klubbtøy, så overtrekksjakke, vest, ren løpstrøye, eller en klubb-t-trøye (kommer) blir årets arrangøruniform.

Nå som sesongen drar i gang håper vi alle bruker anledningen til å minne venner og bekjente om årets O-festival. Hils vel møtt på Sognsvann i slutten av juni. For overnatting i Oslo har vi forhandlet gode priser på noen Thon-hoteller, og avtalen forutsetter at rommene bestilles før 26. mai. Mer informasjon på O-festivalens hjemmesider.

 

Samling og sesongstart i Kristiansand, 19-22 mars.

Anders Vister på KOK 2-dagers

Anders Vister på KOK 2-dagers

 

13 ”Nydølinger” dro nedover til Kristiansand torsdag formiddag for barmarkssamling, og sesongstart i KOK 2-dagers. Etter en lang vinter var de fleste klare for å kjenne på den norske lyngen igjen. Les videre

Generalforsamling 18. mars

Husk at det er generalforsamling på Dampen kl 19. saksliste 2014.
Hilsen Hovedstyret

Raulandsamling

DSCF1014

I år som i fjor, ble det arrangert skisamling på familiehytta til trener-Anders i Rauland. Etter å ha hørt at den eneste som var der i fjor, som også var påmeldt i år, var Petter Kaarby, reiste vi uten alt for store forventninger.

Les videre