Fortsatt mulighet for tre lag på 25-manna?

Vi har ikke riktig nådd opp til antall påmeldte vi trenger for å melde på tre lag til 25-manna. Vi trenger påfyll av løpere til de lengre etappen, 4 km og oppover for at kunne gi alle de påmeldte ungdommen sjansen til å løpe. Hvis vi ikke får flere får vi kort og godt nøye oss med to lag  i år.

Dersom du har anledning til å bli med så er internpåmeldingen åpnet igjen – frist nå på søndag kveld!

Trimtex-cup – Nydalens H13-14-løpere dominerte

Under helgens Trimtex-cup ved Skedsmo var det H13-14-løperne Halvor, Lars, Isak og Kornelius som dominerte. Kvartetten tok de 4 første plassene i klassen sin, og i tillegg stakk Joakim  av med 6. plassen i den samme klassen. Det var mye god løping av NSK’erne – spesielt under lørdagens sprint-distanse.

H13-14-gutta

Halvor, Isak, Lars og Kornelius

Les videre

7-70 ved Sandermosen til tirsdag

Tirsdag 25. august er det klart for 7-70 fra Sandermosen. Det blir fellesstart med gaflinger og det kan være en god høyøkt. Terrenget øst for jernbanen benyttes.

Les videre

Anne Margrethe norsk mester i NM ultralang. Fem andre inne blant topp ti.

Dagens NM i ultralangdistanse på Ringerike ble en varm affære i et svært vekslende terreng. Nydølingene fikk vist seg bra fram, og seks løpere kom seg inn blant topp ti.

IMG_2914

 

 

 

 

 

 

 

Les videre

Klart for Døpeløpe !

Det klassiske “Døpeløpe” går av stabelen torsdag 27.august.DopePre

Fra 2012

Løyper tilpasset alle: “Draug” for de drevne, “Mygg” for de ferskeste/yngste

Se Døpeløpets FB-side for mer info.  Påmelding i palisoft, innen tirsdag kveld.

Velkommen ! mvh arrangørene  Isak  J og Elias J

Klubbmesterskapet 2015

Flott klubbmesterskap med arena “midt i Oslo” (Nedre Blanksjø).
Stemning
Etter forfall og etteranmeldinger endte vi på 183 startende.
Les videre

Damelaget på andreplass i Night Hawk

Det var Nydalens førstelag for damene som sto for den beste lagprestasjonen i årets Night Hawk. Etter jevn og god nattløping av Hanne, Anne Margrethe og Malin lå laget som nr. seks, snaue fem minutter bak teten.

IMG_0151 Les videre

HL-stafett i Stavern

Også i år avsluttet hovedleieren med stafett med muligheter for beste kostyme pris. Nytt av året var mikslag mellom gutter og jenter (2 gutter og 2 jenter). Beste kostyme gikk til “historien om Rødhette” med Rødhette, Ulven, Bestemor og Jegeren på laget. AOOK sitt 3.lag vant stafetten etter at det ble disk på det første laget. Bilder fra løpet: Les videre

Ungdommens Tiomila 2015

IMG_1007

Ungdommens Tiomil 2015 gikk til Karlsborg ved Vättern. Stafettspenning, forventinger og glede lå i luften. Hvordan er det å løpe stafett i Sverige? Hvem skal man bo på hytte med? Hvordan blir Skara Sommerland? Er det Berg- og Dalbaner der? 18 barn og 10 voksne kjørte bil bortover torsdag ettermiddag, middag underveis, og rask dukkert i Bottensjøen ved ankomst. Fredag formiddag ble brukt til introduksjon av SI systemet og svensk O-terreng før stafetten. 4 lag av 4-5 løpere (parallell etappe) og ingen disk. Lagånden var på topp, og disiplinen med å få laget feilfritt gjennom var høy. NSK ble lagt merke til. Om kvelden var det gotteribankett på stranda med innlagt bading. Les videre

Uttak til Night Hawk 14.-15.august

UK har tatt ut seniorlagene til helgas Night Hawk utenfor Asker. Vi stiller med 4 damelag og 5 herrelag. I tillegg til at vi selvfølgelig ønsker å stille med sterke lag, så har vi også forsøkt å ta hensyn til ønsker om natt- og/eller dagetapper så langt vi føler vi har klart. Damenes 4.lag og herrenes 5.lag er rene veteranlag til veteranklassene på årets stafett.

Nydalens 9 lag finnes her i Eventor! Night Hawk sitt nyhetsbrev kan også anbefales! Her kan man klikke seg videre til PM – les dette.

Ta kontakt med UK raskest mulig dersom det kommer noe i veien som gjør deltakelsen din usikker. Alle nattløpere må sjekke at hodelykta er 100 %, og sjekk også lagoppsettet en ekstra gang i forkant av stafetten – UK vil ganske sikkert måtte gjøre endringer ved forfall.

Hilsen UK (jr/sen)