Junior-VM 2017 – the real story

Etter tøffe uttaksløp i Arendal og på Hamar, var det Ragne og jeg som ble tatt ut til å være NSKs representanter i Finland. Vi dro bortover allerede på onsdag en knapp uke før første konkurranse.

Les videre

Klubbmesterskap 22. august ved Hammeren

Årets klubbmesterskap holdes første tirsdag etter skoleferien, dvs 22. august. Lover fine løyper for alle! Fellesstart for 13-14 og eldre. Touch free stempling. Utlån av emit tag til de som ikke har. Link til arrangementet i eventor. (Ligger som trening i eventor)

http://eventor.orientering.no/Events/Show/8876

Arena i bjørkelunden øst for Gamle Maridalsvei ved Hammeren. Grilling og premieutdeling. Alle må komme! I år kan vi sette alle tiders rekord og bryte 200 deltager grensa!

 

 

Jukola 2017 – Hyvää matkaa

 

 

 

 

 

 

2017-utgaven av Jukola var i år lagt til Eno, et bitte lite sted 30 km unna Joensuu. Med selveste presidenten på plass lå alt til rette for en burgunder helg.  Les videre

NM sprint og pinseløp

Her følger en noe forsinket rapport fra NM sprint på Hamar i pinsen. Alle har vel fått med seg på facebook og twitter de store bragdene som ble utført.

Med Vikingskipet vandrehjem som basecamp var vi største klubb med flest påmeldte og flest i finalen lørdag. Av 26 startende i eliteklassene kom 14 til finale (igjen flest av alle klubber). Best gjorde Elias det med sølv i H17-18, mens Elise og Ralph kapret fine bronsemedaljer i D21 og H21. Ragne var også svært nær pallen i D17-18. 🙂

Til sprintstafetten på søndag stilte vi hele 6 lag. Det ble en skikkelig gysare som endte med en 3. plass (som i fjor) til 1. laget med Marion, Håvard, Ralph og Elise.  Jeg noterte også at  ingen ble disket på stafetten (mot 5 dagen før 😳 ).

I tillegg var det publikumsløp og pre-o hver dag der mange nydølinger prøvde seg.

Arrangementet ble prikkfritt gjennomført av Hamar og Løten. Alltid hyggelig å dra på tur med denne gjengen!  😛

Fredrik Wulfsberg

Tre av Nydalens juniorer skal representere Norge

Etter gode prestasjoner i tøffe uttakingsløp:

Ragne Wiklund (17) og Elias Jonsson (18) er tatt ut Junior-VM (JWOC)
Lukas Liland (18) er tatt ut til  “Ungdoms-EM” (EYOC).

Elias til sølv i sprint-NM på Hamar i pinsen. Foto: NM-arrangørene v Stein Arne Negård

Vi gratulerer med uttaket, og ønsker lykke til i konkurransene !

Les videre

Stolpejaktsløp onsdag 14. juni kl. 18-19

Bydel St. Hanshaugen og Nydalens Skiklub inviterer til stolpejaktsløp onsdag 14. juni fra Knud Knudsens plass, i sydenden av St. Hanshaugen parkområde. Puljevise fellesstarter mellom kl 1800 og 1900. Velg mellom å finne 3, 6 eller 12 stolper.

Unionsmatch i Kungsbacka

Nydalsgjengen!

Hele 12 av våre Nydalsungdommer inngikk i Akershus&Oslo sin tropp til Unionsmatchen i år. Ifølge hjemmesiden er Unionsmatchen “en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13 – 16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo, og Mjøs-O”.  Les videre

Uttak til Jukola

Vi har to damelag og to herrelag i årets Jukola den 17.-18.juni, og UK har tatt ut følgende lag:

  • Lag 1: Ragne W – Malin S – Siri U – Anne Margrethe HN
  • Lag 2: Maria J – Marion RH – Frida BU – Anne-Lene BU
  • Lag 1: Elias J – Alan C – Anders N – Øystein S – Eirik LB – Anders V – Håvard H
  • Lag 2: LukasL – HenrikE – JørgenW – Christian V – Lars EN – Sigur H – Sverre WK

Vi håper selvfølgelig Jukola skal bli en heftig opplevelse i år også, og vi tror klubben har et veldig bra reiseopplegg og overnatting – det er bare å glede seg! Sjekk gjerne Jukola sin hjemmeside for mer info om stafetten.

Dessverre klarte vi ikke å fylle opp det 3.herrelaget, men vi ønsker å reise til Finland med en reserveløper til herrestafetten (billetten er allerede bestilt). Ta gjerne kontakt med UK dersom dette er aktuelt.

Hilsen oss i UK (Berit Sofie, Sören og Anders) – email hidden; JavaScript is required

Norgescup og testløp for juniorer i Arendal

Ni av våre mange juniorløpere (pluss nesten like mange hangarounds med trener Anders og resten av familien Hausken Nordberg i spissen) har tilbragt helga i Arendalsområdet med norgescup og testløp til junior-VM og European Youth Orienteering Championship (EYOC). Les videre

Uttak til Kvist-Kvaset (senior og veteran)

UK har tatt ut lagene til torsdagens Kvist-Kvaset i Ås. Vi stiller med både D17-, H17-, D150- og 2 x H130-lag. Alle lagene kan sees her i Eventor.

Dersom det kommer noe i veien siste dagene så ta kontakt med UK (email hidden; JavaScript is required / 91306986).

Her er innbydelsen til Kvist-Kvaset.