Harry Lagerts Nattcup 2018

Følg med på “Harry Lagerts-web’en“.
Løp #3, 10. okt. 255 deltakere – Ny rekord!   Resultater – Strekktider
Løp #4, 17. okt. 186 startende på fellesstart. Resultater – Sammenlagt før Finale

Bra stemning på Skytterkollen ! Vi har passert 1000 startende i 2018.
Og her markeres at vi har passert  9000 starter totalt i nattcup’ens historie.

25-manna 2018

For to uker siden var det igjen klart for årets store klubbtur til 25-manna nord for Stockholm. I år stilte vi med to lag, og da vi fikk noen forfall dagene før var vi så heldige at 2.laget fikk hjelp av tre løpere fra Oppsal slik at laget ble fullt og det ble dermed gjort om til et kombinasjonslag.

Les videre

Høstblæst

Når høsten er på sitt dystreste og mørkeste og det aller siste o-løpet er ferdig, verden ser tung og vanskelig ut og du aner ikke hvordan du skal overleve fram til våren, da inviteres du og alle nydølinger og hangarounds til årets nyvinning, nemlig “Høstblæst”. Dette for å feire sesongens store og små begivenheter for den burgunder klubben i vårt hjerte. Det blir deilig hjemmelaget middag (chili con carne of course), dansbar musikk, prisutdelinger og uventede overraskelser.
Sted: Korsvollhuset, Langåsveien 18.
Tid: Lørdag 27.oktober. Velkomstdrikk 19.00, middag 20.00.
Klasser: Nybegynner, C-løper, A-løper og Elite, avdanka, skyggeløpere, saftblandere, heiagjeng, aktive- og passive støttespillere samt åpen klasse (18-100år)
Påmelding: https://goo.gl/forms/Ej2bdJGBjx2MfWt12 . Frist er mandagen 22. oktober.
Betaling: Kostpris betales i forkant. E-post kommer.
For ytterligere informasjon: Sofie (sofiemaarnes[krøllalfa]gmail[dått]com ), Sindre, Helena, Anne-Lene eller Knut

Uttak til 25manna

UK har tatt ut to flotte lag til årets 25manna, og vi gleder oss til en super tur! Årets stafett er lørdag 6.oktober og arena er Hägerstalund rett nord for Stockholm – som vanlig blir det busstur og hotellovernatting.

Med både verdenscup, juniorcup og høstferie er det bra med to lag, men vi er i dag helt på grensa med antall deltakere. Pr 27/9 er vi akkurat 50 stk, men reserver trengs garantert – dersom du ser at det er mulighet til å være med så blir vi veldig glade for å få folk inn på backuplista. Ta gjerne kontakt med UK/Anders dersom er aktuell – email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders N)

Les videre

NM-uka 2018 på Vegårshei

NM-uka 2018 i Vegårshei ble på alle måter en stor suksess for Nydalens SK, både sosialt og sportslig. 11 medaljer ble med hjem til Oslo og Nordre Aker, samtidig som vi fikk også vist frem stor bredde og mye idrettsglede. For en gjeng!

Les videre

Uttak til KM stafett (senior og veteran)

UK har tatt ut senior- og veteranlagene til KM stafett førstkommende søndag. KM stafetten arrangeres av Trøsken IL og gjelder som KM både for AOOK og ØOK.

Se ellers innbydelsen til KM stafett for mer info.

Alle våre lag sees her i Eventor. Husk å sjekke brikkenummer og møt opp i god tid til din etappe. Dersom du av en eller annen grunn får problemer med deltakelse er det viktig at du gir beskjed til UK raskest mulig. Lykke til alle sammen 🙂

Pr 23/8 mangler vi en løper på herrenes lag 5. Flott om noen melder seg til tjeneste…

Uttak til Night Hawk (senior- og veteranlag)

UK har tatt ut lagene til helgas Night Hawk. Alle våre lag finner dere her i Eventor.

Årets Night Hawk foregår på Konnerud ca. 40 minutter kjøring fra Oslo. Det er nattfellesstarter på lørdag kveld og jaktstarter på søndag formiddag. Håper alle setter seg godt inn i PM og møter opp til sin etappe i god tid. Ta kontakt med UK dersom det skulle skje noe de nærmeste dagene som gjør at vi trenger å gjøre endringer på lagene.

Noen kommentarer til uttaket: Les videre

Fornyet avtale med Oslo Sportslager

Klubben har fornyet samarbeidsavtalen med Oslo Sportslager AS. Denne avtalen gjør Oslo Sportslager til klubbens foretrukne sportsbutikk i 4 nye år.

Les videre

Jukola 2018 – solid herreresultat

Bedre sent enn aldri, men her kommer en beretning fra 2018-utgaven av Jukola, som fant sted i gropterrenget utenfor Lahti. Det ble en bra reise, der spesielt herrelagene virkelig fikk vist hva som bor i dem. Det var ikke så lite!

Les videre

NM-sprint og sprintstafett Stavanger

For junior- og seniorløperne var det endelig tid for et av vårens største høydepunkt, NM-sprint og sprintstafett. Årets utgave ble arrangert i Stavanger og Sandnes, med hovedbase i Stavanger sentrum. Klubbens løpere bodde på et svært sentralt Scandic-hotell kun 200 m unna arena lørdag, som også fungerte som karanteneområde for løperne samme dag. Fredagen blei all hovedsak brukt til reise og innlosjering, i tillegg til en lett treningsøkt for flere av utøverne langs den eneste åpne veien innenfor karanteneområdet til hotellet.

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and outdoor

Norgesmestere i sprintstafett. Fra venstre: Anne Johanne Lind Nørbech, Siri Ulvestad, Jon Aukrust Osmoen og Elias Jonsson.

Les videre