25-manna – påmeldingsfrist i morgen, torsdag

Vi er foreløpig 67 påmeldte til 25-manna og mangler 8 for å få tre fulle lag! Det er særlig løpere i junior og seniorklassene som savnes. Du som har tenkt å være med, men ikke er påmeldt bes gjøre det snarest!

Lagene til KM stafett

Nydalen har meldt på 19 lag totalt til søndagens KM stafett. De yngste lagene er allerede klare, mens seniorlagene først blir tatt ut etter KM individuelt på lørdagen. Følg med her på hjemmesiden utover lørdagen for endelige laguttak!

Alle våre lag legges inn her i Eventor med frist lørdag kl. 2000.

KM stafett går fra SOL-hytta i Sarpsborg – innbydelse og gammelt kart. Første start kl. 1200.

Råtassløp: 130 o-løpere under 12 år

RatasIngress
Mandag 25.8 arrangerte Nydalens SK årets Råtassløp fra Langsetløkka.

Dette er en serie lavterskel-konkurranser for o-rekrutter i Fossum, Heming og Nydalens SK.

For mange er Råtassløpet den aller første konkurransen,  med startnummer, elektronisk tidtaking og speakertjeneste. Fire klasser: Nybegynner eller Viderekommende for jenter og gutter.

Les videre

Åse og Eirik til “O-Idol”

Norsk Orientering har tatt ut Åse Bergan og Eirik Langedal Breivik på landsdekkende kvote til årets “O-Idol”. O-Idol er en konkurranse for de beste 16 åringene i landet, og arrangeres 6. sept i Trøndelag.
AaseOgAirk_HL
Åse og Eirik “in action” under Hovedløpet i Verdal. (Foto: HL-arrangøren)

Se hele uttaket hos Norsk Orientering. Det skal tas ut ytterligere en jente og en gutt fra Akershus og Oslo o-krets etter årets KM.  Vi gratulerer med uttaket, og ønsker lykke til i konkurransen !!

Labyrint-orientering og jaktstart

Raumar arrangerte todagersløp med innlagt Trimtexcup for ungdommene i helga.

IMG_5046

Eirik; best i både by og blåbærlyng

Lørdag var det knock-out sprint med prolog, seminfinaler og finaler for ungdommene, og vanlig sprint på formiddagen for de yngste og eldste. Alle fikk prøvd seg gjennom labyrintene. Det var mye burgunder i finalene: Eirik (1), Gjermund (5) og Sam (6) i H15-16, Lars (2), Halvor (3), Audun (6) og Isak (7) i H13-14 og Ragne (2) i D13-14. Bra uttelling etter en laaang dag i Sørumsand! Pia, Kornelius og Kari vant dessuten sine klasser.

Les videre

7-70 på Sognsvann vest tirsdag 26. august

7-70 treningen til tirsdag blir arrangert fra sandvolleyballbanen sørvest for Sognsvann. Start mellom 1800 og 1830.

Les videre

Klubbmesterskapet 2014

Litt gråvær, men fine forhold ved Movassbekken. Ny deltakerrekord: 180 startende (!)

Her er årets klubbmestere:
DH 11-12: Pia Young Vik og Kornelius Kriszat-Løvfald
DH 13-14: Ragne Wiklund og Halvor Törnqvist Halden
DH 15-16: Ingvil Ahlsand og Eirik Langedal Breivik
DH 17-: Anine Ahlsand og Dag Aalvik

Gratulerer!   Resultatene ligger  Eventor
5mestre
Her er 5 av 8 klubbmestre, samt stolt klubbleder Børge P.

Les videre

O-landsleir

I dagene etter sprinten og langdistansen fulgte 3 dager med O-trening og sosialisering. I stafetten onsdagen var det jentene som hadde de beste kostymene. AOOK setter sammen sine stafettlag basert på amerikansk prinsipp etter sprinten lørdag. Det blir da kun kort tid til å forberede kostymene, men flere fikk til gode kostymer, blandt annet Anine og Karianne. Orden på rommene ungdommen sov på er fremmedord, en del ble gjenglemt, men det meste kom oppi riktig bag til hjemreisen.

IMG_0250 Les videre

Hovedløpet langdistanse: Jentene reiste kjerringa

Karianne, Åse, Ingvil og Ragne før start

Karianne, Åse, Ingvil og Ragne før start

Det var i alt 20 Nydølinger til start på dagens langdistanse. Noen revansjelystne og noen som skulle forsvare en god sprint fra lørdagen. På sprinten var det Nydalens gutter som gjorde sine saker best. I dagens langdistanse var det Nydalens jenter som sto for de beste prestasjonene. Ragne Wiklund og Ingvil Ahlsand løp inn til hver sin 4. plass i hhv D14 og D15. For Ragne var plassen kanskje litt «sur» med bare ett sekund opp til bronseplass. I D14 fulgte Karianne Olsvik Dengerud opp med en sterk 7. plass – ikke langt fra pallen tidsmessig. I eldste jenteklasse leverte Åse Bergan sitt kanskje beste løp noensinne og ble belønnet med en flott 8. plass. Les videre

Night Hawk 2014

Årets utgave av Night Hawk gikk av stabelen ca 12 minutter unna, nærmere bestemt på Øvresetertjern. Idyllisk samlingsplass, og tøff konkurranse ventet oss. Les videre