Harry Lagerts Nattcup 2022

Alt er klart for årets sesong! Første løp ons 28.9. Finale fre 28.10.
Opplegget er som før, med en klassenyhet(!), se HarryLagerts-web’en.
Påmelding er åpnet til alle løp. Velkommen !!

20% medlemsrabatt hos Runes o-utstyr

Når høstens o-løp kommer er det sikkert flere i klubben som har behov for litt nytt utstyr i o-skuffen. Her kommer det en liten påminnelse om at du som medlem i Nydalens SK får 20% rabatt hos Runes o-utstyr. Bruk rabattkoden “NY2023” ved betalingen neste gang du skal få tak i noen nye o-sko eller lignende.

Klubbmesterskap

24. august gikk Nydalens prestisjefulle klubbmesterskap av stabelen ved Linderudkollen. Juniorene, med løpsleder Inga Skaarer Wiklund i spissen, sørget som alltid for et fartsfylt arrangement der nesten alt gikk på skinner. Nesten 200 deltakere fikk prøve seg i Axel Aaldes løyper, som høstet mye skryt.

Les videre

Lukas, Nils og Oda ultra-norgesmestere

Tekst og bilder: Berit Sofie Wiklund

18 barskinger i burgunder stilte til start i høstens første NM: Ultralang. Det foregikk på Totenåsen, i et «typisk åsterreng» – passe kupert og med god sikt og fremkommelighet. Det var mulig å treffe både hyggelige hyttefolk, ku, sau og raske biler i skogen.

Vi var nest-flest (bak NTNUI), og vi var stort sett best. Gratulerer til alle nydølinger som fullførte i fin stil og med et smil, og spesielt til våre 6 medaljevinnere: Lukas, Nils og Oda (gull), Pia og Anna (sølv) og Ragne (bronse).

Publikum koste seg i sola med f.eks. publikumsløp, stolpejakt, sykling på fine skogsbilveier, gps-tracking/liveresults og is i kiosken. Håper det blir en stor heiagjeng på resten av høstens NM’er også!

The Ring

Tekst og bilder: Teodor Mo Hjelseth

O-ringen i Uppsala var noe mange hadde sett frem til, og vi venta ikke forgjeves. Mange hadde gleda seg til å løpe mot andre langtreisende og til å bli kjent med nye fjes. Det var store forventninger generelt til arrangementet, og jeg vil si det aller meste ble innfridd. Selv Lunsen fikk senket skuldrene etter at løperne begynte å strømme glade og selvkritiske under de ulike målreklamene. Sportslig sett ble det suksess med hele 5 sammenlagtseire og en bukett med andre imponerende prestasjoner fra NSK. Enkelte av de eldre juniorene fløt bra på hjemmebanefordelen og ga selv en hyggelig innflyttingsgave mens Helene, Helena, Sören, Pia og Marte leverte varene som Jumbo-Visma hadde levert Foodora!

Les videre

Klubbsamling på Nydalshytta

10, 11 og 12-åringene i klubben var på samling på selveste Nydalshytta 20. – 21. august. Der ble det løpt mange km orientering fordelt på tre o-økter, det ble badet og lekt og stemninga var veldig god!

Hele gjengen samlet ved Snippen.
Les videre

Nydalten 2022

Årets “Nydalten” arrangeres søndag 18. september på skytebanene i Maridalen, mellom Brekke og Låkeberget. Løpet er langdistanse , og inneholder finalen i Trimtex Cup for ungdomsklassene.

Løypelegger og arrangementskomiteen har god kontroll, detaljene gjenstår.

Innbydelsen er klar – For mer Info se Nydalten-siden

Påmeldingen er åpnet, fristen er mandag 12.9 kl 23:59. Se Eventor

Velkommen !

Klubbmesterskap skog (NSK-cup løp 3)

Hei alle i Burgunder!! 
Førstkommende onsdag 24. august er det klart for årets klubbmesterskap skog og absolutt alle er invitert, store og små, erfarne og ikke fullt så erfarne. Hvis ikke spennende løyper i det flotte Linderudkollen terrenget er nok til å overtale deg så kan vi også by på felles grilling og kos etter løpet!! I fjor hadde vi hele 171 påmeldte, greier vi å toppe dette i år?? 
Håper på å se flest mulig der!!
Påmelding i Eventor.

Liveresultater

NM Sprint i Skien

I forbindelse med NM-veka ble NM sprint for seniorer forrige onsdag arrangert i Skien. For Nydalen ble det dessverre ingen medaljer denne gangen. Med 5 løpere blant de 10 raskeste kan noen av løperne likevel si seg fornøyd med prestasjonen.

Blant damene var Anne Johanne Lind Nørbech på en 7. plass Nydalens raskeste sprinter. Rett bak henne på en 8. plass kom Anna Ulvensøen som viste seg fornøyd med denne prestasjonen. Pia Young Vik hang i perioder godt med landets raskeste sprintere, men tapte mye tid på en større bom og endte til slutt på en 10.plass.

Blant herrene var det Lukas Liland (6.plass) og Bojan Blumenstein (7.plass) som hadde de beste resultatene for klubben. Begge skal reise rett videre til Danmark for å representere henholdsvis Norge og Tyskland under årets Sprint-VM.

Både dame og herresprinten ble sendt på NRK. Man kan se damesprinten i reprise her, og herresprinten i reprise her.

Resultatene ligger her.

Når det gjelder VM kan dette også følges direkte på NRK. Dere kan heie på Lukas og Bojan (og gjerne også de andre norske – og tyske – løperne) under sprintstafetten på søndag (26.06.), knockoutsprinten på tirsdag (28.06.) og den individuelle sprinten på torsdag (30.06.).

Jukola 2022

Tekst/Bilder: Eirik Kamstrup Hovind

Det var en stor Nydalensgjeng som reiste til Mynâmâki, i nærheten av Turku, for å løpe 2022-utgaven av Venla- og Jukolakavlen. Vi stilte med fire spreke lag i Venlakavlen, og tre flotte lag i Jukolakavlen.

Precampen ble tilbragt rett i nærheten av en av Finlands store attraksjoner, Moomin world!, og mange løpere la nysgjerrig løpeturene sine innom attraksjonene her i forkant av løpet. På en precamp skal det selvsagt trenes på relevante kart, spise god mat og slappes godt av. Dette gjennomførte turfølget eksemplarisk.

Les videre