Jukola 2017 – Hyvää matkaa

 

 

 

 

 

 

2017-utgaven av Jukola var i år lagt til Eno, et bitte lite sted 30 km unna Joensuu. Med selveste presidenten på plass lå alt til rette for en burgunder helg.  Les videre

NM sprint og pinseløp

Her følger en noe forsinket rapport fra NM sprint på Hamar i pinsen. Alle har vel fått med seg på facebook og twitter de store bragdene som ble utført.

Med Vikingskipet vandrehjem som basecamp var vi største klubb med flest påmeldte og flest i finalen lørdag. Av 26 startende i eliteklassene kom 14 til finale (igjen flest av alle klubber). Best gjorde Elias det med sølv i H17-18, mens Elise og Ralph kapret fine bronsemedaljer i D21 og H21. Ragne var også svært nær pallen i D17-18. 🙂

Til sprintstafetten på søndag stilte vi hele 6 lag. Det ble en skikkelig gysare som endte med en 3. plass (som i fjor) til 1. laget med Marion, Håvard, Ralph og Elise.  Jeg noterte også at  ingen ble disket på stafetten (mot 5 dagen før 😳 ).

I tillegg var det publikumsløp og pre-o hver dag der mange nydølinger prøvde seg.

Arrangementet ble prikkfritt gjennomført av Hamar og Løten. Alltid hyggelig å dra på tur med denne gjengen!  😛

Fredrik Wulfsberg

Tre av Nydalens juniorer skal representere Norge

Etter gode prestasjoner i tøffe uttakingsløp:

Ragne Wiklund (17) og Elias Jonsson (18) er tatt ut Junior-VM (JWOC)
Lukas Liland (18) er tatt ut til  “Ungdoms-EM” (EYOC).

Elias til sølv i sprint-NM på Hamar i pinsen. Foto: NM-arrangørene v Stein Arne Negård

Vi gratulerer med uttaket, og ønsker lykke til i konkurransene !

Les videre

Stolpejaktsløp onsdag 14. juni kl. 18-19

Bydel St. Hanshaugen og Nydalens Skiklub inviterer til stolpejaktsløp onsdag 14. juni fra Knud Knudsens plass, i sydenden av St. Hanshaugen parkområde. Puljevise fellesstarter mellom kl 1800 og 1900. Velg mellom å finne 3, 6 eller 12 stolper.

Unionsmatch i Kungsbacka

Nydalsgjengen!

Hele 12 av våre Nydalsungdommer inngikk i Akershus&Oslo sin tropp til Unionsmatchen i år. Ifølge hjemmesiden er Unionsmatchen “en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13 – 16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo, og Mjøs-O”.  Les videre

Uttak til Jukola

Vi har to damelag og to herrelag i årets Jukola den 17.-18.juni, og UK har tatt ut følgende lag:

  • Lag 1: Ragne W – Malin S – Siri U – Anne Margrethe HN
  • Lag 2: Maria J – Marion RH – Frida BU – Anne-Lene BU
  • Lag 1: Elias J – Alan C – Anders N – Øystein S – Eirik LB – Anders V – Håvard H
  • Lag 2: LukasL – HenrikE – JørgenW – Christian V – Lars EN – Sigur H – Sverre WK

Vi håper selvfølgelig Jukola skal bli en heftig opplevelse i år også, og vi tror klubben har et veldig bra reiseopplegg og overnatting – det er bare å glede seg! Sjekk gjerne Jukola sin hjemmeside for mer info om stafetten.

Dessverre klarte vi ikke å fylle opp det 3.herrelaget, men vi ønsker å reise til Finland med en reserveløper til herrestafetten (billetten er allerede bestilt). Ta gjerne kontakt med UK dersom dette er aktuelt.

Hilsen oss i UK (Berit Sofie, Sören og Anders) – email hidden; JavaScript is required

Norgescup og testløp for juniorer i Arendal

Ni av våre mange juniorløpere (pluss nesten like mange hangarounds med trener Anders og resten av familien Hausken Nordberg i spissen) har tilbragt helga i Arendalsområdet med norgescup og testløp til junior-VM og European Youth Orienteering Championship (EYOC). Les videre

Uttak til Kvist-Kvaset (senior og veteran)

UK har tatt ut lagene til torsdagens Kvist-Kvaset i Ås. Vi stiller med både D17-, H17-, D150- og 2 x H130-lag. Alle lagene kan sees her i Eventor.

Dersom det kommer noe i veien siste dagene så ta kontakt med UK (email hidden; JavaScript is required / 91306986).

Her er innbydelsen til Kvist-Kvaset.

Vellykket “Grefsenkollen Opp”

Samtidig med 15-stafetten , arrangerte vi 10. utgave av “Grefsenkollen Opp”.
I år med innlagt Norgescup Motbakke.  531 fullførende – ny deltakerrekord (igjen).
Det var mange sterke tider i bakken, bl.a av Elias Jonsson (til v) som ble nr. 4 (!) totalt.
Se Grefsenkollen Opp for resultater, bilder, mm. Takk til alle arrangører !!

Uttak til 15-stafetten lørdag 20.mai (lag oppdatert 19/5 kl. 14)

Vi har 3 lag til lørdagens 15-stafetten fra Haraløkka. UK har tatt ut de tre lagene og de kan sees her i Eventor. I tillegg til DH17-UK så har ungdoms-UK vært med å rangere ungdommene.

Vi har pr i dag to reserver: Anne Dahl og Marion R Huber. Dersom det skulle komme noe i veien eller andre ting som UK bør informeres om så ta kontakt så raskt som mulig enten til email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders)

Husk også å møte opp i god tid til din etappe slik at laglederne og lagvennene har kontroll. Les ellers innbydelsen til 15-stafetten. Vi sees!