NM Sprint i Skien

I forbindelse med NM-veka ble NM sprint for seniorer forrige onsdag arrangert i Skien. For Nydalen ble det dessverre ingen medaljer denne gangen. Med 5 løpere blant de 10 raskeste kan noen av løperne likevel si seg fornøyd med prestasjonen.

Blant damene var Anne Johanne Lind Nørbech på en 7. plass Nydalens raskeste sprinter. Rett bak henne på en 8. plass kom Anna Ulvensøen som viste seg fornøyd med denne prestasjonen. Pia Young Vik hang i perioder godt med landets raskeste sprintere, men tapte mye tid på en større bom og endte til slutt på en 10.plass.

Blant herrene var det Lukas Liland (6.plass) og Bojan Blumenstein (7.plass) som hadde de beste resultatene for klubben. Begge skal reise rett videre til Danmark for å representere henholdsvis Norge og Tyskland under årets Sprint-VM.

Både dame og herresprinten ble sendt på NRK. Man kan se damesprinten i reprise her, og herresprinten i reprise her.

Resultatene ligger her.

Når det gjelder VM kan dette også følges direkte på NRK. Dere kan heie på Lukas og Bojan (og gjerne også de andre norske – og tyske – løperne) under sprintstafetten på søndag (26.06.), knockoutsprinten på tirsdag (28.06.) og den individuelle sprinten på torsdag (30.06.).

Jukola 2022

Tekst/Bilder: Eirik Kamstrup Hovind

Det var en stor Nydalensgjeng som reiste til Mynâmâki, i nærheten av Turku, for å løpe 2022-utgaven av Venla- og Jukolakavlen. Vi stilte med fire spreke lag i Venlakavlen, og tre flotte lag i Jukolakavlen.

Precampen ble tilbragt rett i nærheten av en av Finlands store attraksjoner, Moomin world!, og mange løpere la nysgjerrig løpeturene sine innom attraksjonene her i forkant av løpet. På en precamp skal det selvsagt trenes på relevante kart, spise god mat og slappes godt av. Dette gjennomførte turfølget eksemplarisk.

Les videre

Sommeravslutning for Løp & Lek

Onsdag kveld var det sommeravslutning for Løp & Lek. Det var tradisjonelt opplegg med sistepost i vannet, bading, utdeling av is og løpstrøyer. Det finnes dessverre ingen bilder; trenerne var altfor opptatt med arrangementet! På treningene i vår har det deltatt i snitt ca. 75 barn. I tillegg til vanlige onsdagstreninger har vi hatt L&L-treningsløp, klubbcup, dagssamling for 8-9 åringene og Råtasskonkurransen. Til høsten venter mer moro, med klubbleir for 10-12 åringene på Nydalshytta, klubbmesterskap, L&L treningsløp og vanlige onsdagstreninger. Vi sees!

Laguttak Jukola

UK har tatt ut lagene til Jukola. Selv om det har gjort arbeidet til UK krevende, er det bra for klubben at det er hard kamp om plassene. Det gjør også at vi har meget sterke reserver å sette inn om vi skulle være så uheldige å få forfall. Vi gleder oss stort til Jukola og har troen på at lagene kan kjempe høyt oppe.

Reservene blir med til Finland og får løpe på mixlag om det ikke blir forfall.

Spørsmål eller andre henvendelser til uk sendes til email hidden; JavaScript is required

Venlojen vesti1.lag2.lag3.lag4.lag
1.etp 7,5 kmAnna UlvensøenMariann UlvestadSynne StrandEmilie Westin
2.etp 7,8 kmPia Y. VikLone BrochmanMarie ScheeleInga S. Wilkund
3.etp 5,9 kmOda ScheeleSiri UlvestadIdun K. F. OlaussenKjersti Westin
4.etp 8,9 kmTone B. LyeHelena KarlssonJoëlle MeisterKatarina Kubinova
Reserver: Gunhild R. Halland og Karoline D. Fosby

fylle ut en tom linje

Jukolan Vesti1.lag2.lag3.lag
1.etp 13,9 kmAlan CherryNils A. NiklassonMartin Hoset
2.etp 11,7 kmAnders NordbergAxel AaldeHåkon F. Christiansen
3.etp 15,0 kmKornelius K.-LøvfaldHåvard HagaTorkil E. Solstad
4.etp 8,7 kmEirik K. HovindSindre Ø. DeiszSimen E. Nielsen
5.etp 9,3 kmVegard B. JohnsenGaute H. FriestadAnton Kamolz
6.etp 14,4 kmJon A. OsmoenKasper B. UlsethSverre T. Sandvold
7.etp 16,7 kmAnders HagaHalvor T. HaldenFilip Kubina

Uttak til internasjonale mesterskap

Tekst og bilder: Marianne Dæhli

Det blir mye å følge med på i sommer

I helgen var det pinseløp med testløp for alle de store mesterskapene som kommer. Det var en fin sommerhelg i innlandet med en vellykket og sosial fellesovernatting.

Dette ga også resultater med mange nydølinger med representasjonsoppgaver i sommer.

Kornelius Kriszat-Løvfald er tatt ut til Junior-VM i Portugal
Les videre

Nydalens SK på verdenscup i Borås

Tekst: Anne Johanne Lind Nørbech

Nydalens SK var godt representert da årets første verdenscuprunde ble avholdt i Borås forrige uke. Første løp var individuell sprint uten kvalifisering. Lukas gjorde et strålende løp og ble belønnet med delt 11.plass. Bojan og Filip ble hhv. nr. 77 og 108. Anne Johanne hadde ikke dagen og et magevirus medførte at hun ble sendt rett på isolat ettermålgang.

Lukas Liland – Foto: IOF / William Hollowell
Les videre

Sommerløyper

Vi kommer til å ha tre løyper ute i sommer, som kan lastes ned her fra hjemmesiden. Den første løypa er allerede klar og små skjermer er satt ut i skogen. Denne er 5,7 km og går i området rundt Lendemyr, mellom Bjørnsjøhelvete og Øyungen. Det anbefales å sykle inn på grusveiene. Det er 9 km fra Sognsvann og 6 km fra Hammeren. Link til nedlastning, samt livelox finnes her.

Det er også planlagt en sprintløype på Torshov og en langdistanse på Skjennungsåsen. Disse kommer legges ut i løpet av juni.

Dersom noen ønsker hjelp med å skrive ut kart, ta kontakt med Rasmus Rørholt Theisen (48092076). Også løpere fra andre klubber er velkomne til å løpe løypene, men disse bes vippse 50 kr til 682223 per kart.

Seier og beste andrelag i 15-stafetten!

Endelig var det klart for 15-stafetten etter 2 års pause. Tre fulle lag + ett nesten fullt lag viser at hele klubben var klare for stafett med hele aldersspekteret på laget. Oppsal disket opp med en herlig og gjørmete samlingsplass (og veldig bra kiosk).

Foto: Terje W. Pettersen
Les videre

Grefsenkollen Opp 2022

Comeback etter to år: Vellykket gjennomføring, god stemning og gode tider !

De tre beste gutta

210 fullførte, pluss 20 barn i Barneløpet på toppen.
ResultaterBilder (Facebook)GrefsenkollenOpp

Les videre

Råtasskonkurransen med 7 lag fra Nydalens SK!

Råtasskonkurransen er en lagkonkurranse for barn 9-12 år som går av stabelen parallelt med 15-stafetten. 7 lag med i alt 26 barn fra Nydalens SK fullførte med stor iver, glede og suksess. Poengorientering med vanlige poster, jungelløype, quizpost, vassepost, post X, Baloo-post og en bevegelig Østmarkaulv-post som ikke var tegnet inn på kartet. Veldig moro! Trykk “Les mer” for flere bilder:

Les videre