Utreder veteran-VM 2020

Styret utreder for tiden om vi skal søke om å få arrangere veteran-VM i 2020. Vi gjør dette først og fremst av økonomiske grunner, men det vil samtidig gi oss ytterligere erfaring i å arrangere større mesterskap og det å gjøre et stort løft sammen som klubb. Dette er en beslutning som klubben må stå bak så derfor ber vi om tilbakespill. Les videre

HD18 laget til Ungdommens 10mila er klart

For at man allerede nå kan begynne å glede seg litt til Ungdommens 10mila så har vi (begge UK’ene) tatt ut HD18 laget til stafetten. Med en hel sommerferie foran oss så kan det skje saker som gjør at vi må endre, men vi håper selvfølgelig alle er klare til den 6.august – laget ligger her i svenskenes Eventor.

Mer info om stafetten og etapper finner man i innbydelsen.

Ungdomssamling etter O-festivalen

Mange ungdom fra Nydalen har vært på samling etter O-festivalen. Vi har hatt fem fine økter, fire av de på ganske gamle kart, i HL relevant terreng. Terrenget var litt annerledes en det vi er vant til, det hadde blant annet mye bregner.  Det var ikke dekning på hytta så folk måtte finne på noe annet å gjøre. Det ble en del mafia spill og fotball EM titting. Måltidene måtte vi lage selv så de ble selvfølgelig av varierende kvalitet (spesielt bulgar hveten og den nesten kokte risen gikk rett ned). På tirsdag fikk vi besøk fra Hordaland o-krets, Konnerud og Fossum. Vi hadde felles trening med dem. De andre klubbene grillet mat den dagen, mens Nydalen hadde laks til middag…

DSC04435

På onsdag var det nok mange som var slitne etter tre dager med o-festival og hyggelig samling. Tror det var flere som gledet seg til å bare slappe av når de kom hjem.  Takk til alle lederne som var med og en spesiell takk til de to fantastiske trenerne våre Bojan og Sondre for en fin samling.

Skrevet av Audun og Gaute

Les videre

O-festivalen i tusenårsbyen Sarpsborg

IMG_9954O-festivalen i år gikk i Sarpsborg sentrum og på Rudskogen motorsenter i Rakkestad kommune. Her var det ikke bare speaker som lagde lyd – for å si det sånn. Nydalen hadde med en bra gjeng alle tre dager, men vi var flest på lørdagen – og da var det virkelig trangt i leiren vår! Vi var grovt sett representert i de fleste klasser og over hele resultatlista – sånn skal det være.

Les videre

Jukola 2016 – guttas tur til å vise seg frem

1. laget som ble nr. 21 Bojan, Øystein, Anders, Terence, Anders, Henrik og Håvard

2016-utgaven av Jukola gikk av stabelen i Lappeenranta, nær den russiske grensen. Så nær at kaviarbutikkene var et vanlig innslag i landskapet på veg til arena. Årets utgave av Jukola ble også den største (og kanskje våteste?) så langt i historien, med over 1300 damelag og 1700 herrelag. Og høyt oppe i begge klasser var Nydalens lag, der herrelagene i år sto for den beste prestasjonen.

Les videre

Vårens siste 7-70 med grilling på Sognsvann

A-løypa

A-løypa

I morgen tirsdag har vi siste 7-70 før sommerferien. Det blir vanlig løype enten på vanlig kart (B/C-nivå) eller kun på kurvekart med grønt (A-nivå). Løypa er 6,7 km med kuttemuligheter ned til 2,6 km.

Etter treninga er det grilling! Klubben stiller med ca 100 pølser, men det er også lov å ha med egen grillmat. Ta med skift, drikke og en stol til sosial grilling etterpå! Vi møtes her på Sognsvann.

 

Uttak til Jukola

UK har tatt ut lagene våre til Jukola. Vi stiller med to damelag og to herrelag. Etappelengder og mer info om verdens flotteste stafett finnes på hjemmesida til Jukola.

  • Damelag 1: Malin S – Tone EL – Siri U – Anne Margrethe HN
  • Damelag 2: Hanne N – Åse B – Marit WK – Arianna T
  • Herrelag 1: Bojan B – Øystein S – Anders N – Henrik E – Anders V – Terence R – Håvard H
  • Herrelag 2: Lukas L – Sigur H – Halvor S – Ragnar T – Jørgen W – Martin H – Sverre WK – Reisende reserve: Øyvind E

Vi reiser med direktefly kl 0845 fredag 17/6. Merk at vi skal bo på hardt underlag (liten skole nær arena) slik at alle med ha med seg eget liggeunderlag og sovepose. Alle løpere må også raskest mulig sende sitt fulle navn (som i passet) til Jon Iver pga billettbooking.

7-70 trening fra Hønefoten 7.juni

Tirsdag 7.juni er det klart for 7-70 på helt nytt kart på Hønefoten. Oppmøte på Hønefoten parkeringsplass!

Les videre

Resultater og kart/løyper fra Nydalten 2016

Vi har fortsatt en løype hengende ute med skjermer. Det er H17A (5,7 km). Den blir hengende ute til 4. juli.

Og her er alle løyper i 150 dpi jpeg for bruk i Quickroute.

Resultater Se Eventor

NydaltenBanner_250Nydalten 2016 i Maridalen, med testløp for Jr-VM.

Se Nydalten. Nå med linker til resultater, kart og bilder.

Velkommen igjen !!

Ni NSK-løpere i Unionsmatchen – seier til Oda!

IMG_9109Unionsmatchen er for ungdom fra fire svenske og fire norske kretser. 9 av 32 løpere i årets AOOK-tropp var fra Nydalens SK!  Best av våre denne gang var Oda med 1. plass individuelt og 2. plass på stafetten for AOOK lag 1. På dette laget løp også Kornelius, som ble nr. 2 individuelt, bare 1 sek bak vinneren.

Les videre