Harry Lagerts Nattcup 2018

Alt er klart for ny sesong.  Følg med på “Harry-web’en“.
Første løp: Ons. 19.sept.  206 startende. Resultater

NM-uka 2018 på Vegårshei

NM-uka 2018 i Vegårshei ble på alle måter en stor suksess for Nydalens SK, både sosialt og sportslig. 11 medaljer ble med hjem til Oslo og Nordre Aker, samtidig som vi fikk også vist frem stor bredde og mye idrettsglede. For en gjeng!

Les videre

Uttak til KM stafett (senior og veteran)

UK har tatt ut senior- og veteranlagene til KM stafett førstkommende søndag. KM stafetten arrangeres av Trøsken IL og gjelder som KM både for AOOK og ØOK.

Se ellers innbydelsen til KM stafett for mer info.

Alle våre lag sees her i Eventor. Husk å sjekke brikkenummer og møt opp i god tid til din etappe. Dersom du av en eller annen grunn får problemer med deltakelse er det viktig at du gir beskjed til UK raskest mulig. Lykke til alle sammen 🙂

Pr 23/8 mangler vi en løper på herrenes lag 5. Flott om noen melder seg til tjeneste…

Uttak til Night Hawk (senior- og veteranlag)

UK har tatt ut lagene til helgas Night Hawk. Alle våre lag finner dere her i Eventor.

Årets Night Hawk foregår på Konnerud ca. 40 minutter kjøring fra Oslo. Det er nattfellesstarter på lørdag kveld og jaktstarter på søndag formiddag. Håper alle setter seg godt inn i PM og møter opp til sin etappe i god tid. Ta kontakt med UK dersom det skulle skje noe de nærmeste dagene som gjør at vi trenger å gjøre endringer på lagene.

Noen kommentarer til uttaket: Les videre

Fornyet avtale med Oslo Sportslager

Klubben har fornyet samarbeidsavtalen med Oslo Sportslager AS. Denne avtalen gjør Oslo Sportslager til klubbens foretrukne sportsbutikk i 4 nye år.

Les videre

Jukola 2018 – solid herreresultat

Bedre sent enn aldri, men her kommer en beretning fra 2018-utgaven av Jukola, som fant sted i gropterrenget utenfor Lahti. Det ble en bra reise, der spesielt herrelagene virkelig fikk vist hva som bor i dem. Det var ikke så lite!

Les videre

NM-sprint og sprintstafett Stavanger

For junior- og seniorløperne var det endelig tid for et av vårens største høydepunkt, NM-sprint og sprintstafett. Årets utgave ble arrangert i Stavanger og Sandnes, med hovedbase i Stavanger sentrum. Klubbens løpere bodde på et svært sentralt Scandic-hotell kun 200 m unna arena lørdag, som også fungerte som karanteneområde for løperne samme dag. Fredagen blei all hovedsak brukt til reise og innlosjering, i tillegg til en lett treningsøkt for flere av utøverne langs den eneste åpne veien innenfor karanteneområdet til hotellet.

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and outdoor

Norgesmestere i sprintstafett. Fra venstre: Anne Johanne Lind Nørbech, Siri Ulvestad, Jon Aukrust Osmoen og Elias Jonsson.

Les videre

Uttak til 15-stafetten

I år har vi klart 4 flotte lag til 15-stafetten – veldig bra! UK har tatt ut lagene og de kan sees her i Eventor. Lagene er slik at lag 1 og lag 2 er tatt ut sterkest mulig, og lag 3 og lag 4 er forsøkt satt opp jevnest mulig. I tillegg til DH17-UK så har ungdoms-UK rangert ungdommene. Husk gjerne å ta en sjekk av lagene igjen fredag kveld i tilfelle det kan bli endringer/oppdateringer.

Vi har pr i dag 7 reserver: Atanaska Bedeleva, Cecilie Wærp Hauge, Per Hermann Krøger, Vetle Frydenlund Norling, Eirik Frydenlund Norling, Terje Mathisen og Per Sandberg. Til info har UK prioritert løpere som har meldt seg på innen tidsfristen, men veldig flott med 7 reserver – dere kan bli veldig nyttige. Dersom det skulle komme noe i veien eller andre ting som UK bør informeres om så ta kontakt så raskt som mulig enten til email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders)

Vi ønsker å ta et skikkelig klubb-bilde rett i forkant av starten – alle bes da møte i Nydalsleiren senest kl. 1045 kledd i burgunder løpsdrakt. Les ellers innbydelsen til 15-stafetten. Vi sees på Skullerud!

Uttak til Jukola (oppdatert 11/6)

UK har tatt ut lagene til Jukola som foregår rett utenfor Lahti 16.-17.juni. Intern info om reise, overnatting, trening og lignende vil underveis bli oppdatert på internpåmeldinga her i Eventor. Her er våre lag:

  • Lag 1: Elise E – Marte N – Maria J – Siri U
  • Lag 2: Gunhild RH – Berit Sofie W – Emilie W – Arianna T
  • Lag 1: Håvard H – Alan C – Anders N – Eirik KH- Eirik LB – Elias J – Jon AO
  • Lag 2: Anders V – Bojan B – Lukas L – Henrik E – Isak J – Per MO – Halvor S
  • Reserver er Cristina L og Anders B

Sjekk ellers hjemmesida til Jukola

Nydalten 2018

Nydalten 2018  – Lør 12.mai –  Arena: Korsvoll skole.
Uttak til Unionsmatch i ungdomsklassene.  633 startende.

Resultater er lagt ut;  se Eventor.

Velkommen igjen !!