Klubbmesterskapet 2016 – tirsdag 30. august
Mellomdistanse; fellestart ! Blir vi 200?   Innbydelse  – Påmelding

Klart for Løp og lek og Råtassløp

Høstsesongen er straks igang og vi starter med første Løp og lek trening mandag 22. august. Treningen er lagt til sandvollyballbanen i sydvestenden av Sognsvann. Treningstiden er den samme som i vår: kl 18.00-19.15.
Treningsplan høsten 2016

Mandag 29. august er det Råtassløp fra Maridalen skole. Husk påmelding i eventor. Vi oppfordrer alle til å melde seg på via eventor, men det er mulig å etteranmelde seg før start på Maridalen skole.

25 – manna 2016!

Tradisjon tro reiser Nydalens SK også i år til Sverige for å delta på O-sportens største breddestafett, 25-manna!

25-manna 2016 finner sted 8-9 oktober ved Kungens Kurva rett sør for Stockholm.

Stafetten er ett arrangement for hele klubben og vi har behov for løpere i alle klasser. Det legges opp til en weekendtur med buss fra Oslo, og hotellovernatting fredag-lørdag og lørdag-søndag.

Vi satser også i år på tre lag og håper at du allerede nå setter av helgen 8-9 oktober og blir med!!

Påmelding og ytterligere info: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/1698

Det blir Kjerring- og gubbefest lørdag 5.-november på Korsvollhuset. Sett av datoen!

Seier i Night Hawk!

Norges svar på Tio og Jukola, Night Hawk, er en real kick-start på høstsesongen. Ennå ikke like stort i antall lag som sine størebrødre i øst, men konkurransen er tøff og med flere av de aller beste lagene fra Norge, Sverige og Finland på startstreken.  Vårt førstelag blant herrene løp som maskiner både natt og dag og tok en overlegen og velfortjent seier.

Lett å trives på toppen av pallen!

Les videre

6 gull til NSK i årets Hovedløp på Konnerud!

NSK-gjengen

Tjuetre ivrige NSK ungdommer stilte til start i årets Hovedløp i helgen hvor Svensedammen skole på Konnerud var basen for HL og den påfølgende O-Landsleir. Det ble tilsammen seks gull medaljer, mange gode plasseringer og to meget fornøyde trenere. Les videre

Senior- og veteranlagene til Night Hawk

UK har tatt ut senior- og veteranlagene til Night Hawk kommende helg. Vi stiller selvfølgelig med sterke lag, og har også forsøkt å ta hensyn til ønsker om natt- og/eller dagetappe så langt vi føler er fornuftig. Lagene ser du her i Eventor.

Night Hawk starter fredag kveld med nattfellesstart for damer kl. 2210 og for herrer kl. 2240. På lørdag løper damene jaktstart fra kl 1145 og herrene fra kl. 1200. Se ellers hele PM her.

Dersom du av en eller annen grunn får problemer inn mot stafetten er det viktig at UK kontaktes raskt! Mail til UK er: email hidden; JavaScript is required

NSK nr to og mye moro i Hjo på U-Tio

HD18 på U-10  DH12 ii

Nydalen tok i år igjen turen til Ungdomens 10mila i Västergötland. Søren og Maria hadde ordnet overnatting på vandrarhem i staselig trevilla i Hjo, småskala fordums spa by ved Vätterns strand. Blåbärputtes glass (is med blåbær) kan anbefales. Les videre

Utreder veteran-VM 2020

Styret utreder for tiden om vi skal søke om å få arrangere veteran-VM i 2020. Vi gjør dette først og fremst av økonomiske grunner, men det vil samtidig gi oss ytterligere erfaring i å arrangere større mesterskap og det å gjøre et stort løft sammen som klubb. Dette er en beslutning som klubben må stå bak så derfor ber vi om tilbakespill. Les videre

HD18 laget til Ungdommens 10mila er klart

For at man allerede nå kan begynne å glede seg litt til Ungdommens 10mila så har vi (begge UK’ene) tatt ut HD18 laget til stafetten. Med en hel sommerferie foran oss så kan det skje saker som gjør at vi må endre, men vi håper selvfølgelig alle er klare til den 6.august – laget ligger her i svenskenes Eventor.

Mer info om stafetten og etapper finner man i innbydelsen.