Harry Lagerts Nattcup 2016

Løp#3  Sognsvann 28.9.  Les PM.  Første start kl 20:00
Merk:  Målestokk 1 : 7500.
Mer info, inkl resultater fra tidligere løp, se HarryLagert-web’en.

Økonomiske vilkårene for WMOC avklart – vi anbefaler ikke å gå videre med søknad

Etter å ha fått avklart de endelige økonomiske vilkårene for veteran VM anbefaler vi ikke å gå videre med søknad og planlegging. Vi synes ikke totaløkonomien nå ser tilstrekkelig attraktiv ut. Vilkårene innebærer en betydelig økonomisk forpliktelse og risiko som vi ikke vil anbefale klubben å ta på seg og vi ser ikke at lønnsomheten i dugnadsinnsatsen blir god nok. Dermed bortfaller hensikten med vårt planlagte  informasjonsmøte i morgen. Men fordi det er så kort tid til møtetidspunktet vil vi likevel være tilstede på NIH i morgen kl 19 for å svare på eventuelle spørsmål i tilknytning til dette.  Helge og Børge

Jubel på Jæren – gull til gutta i Jr-NM stafett og Lukas i natt-NM

innspurten pall-natt-nm

Foto: Turid Arnesen

Sen fredagskveld i Siddisbyens Sørmarka innledet en ny helg med natt-NM, Norgescup og jr NM stafett. Stirikt og bynært uten for mange detaljer i kurvebildet gjorde det nødvendig med både gass og brems i et hektisk løp med lykter som passerte på kryss og tvers.

Les videre

Ventetiden er over.

Gubbe- og kjerringfest i Nydalen, antakelig rundt 2015. Tradisjonelt antrekk.

Gubbe- og kjerringfest i Nydalen, antakelig rundt 2015. Tradisjonelt antrekk.

Påmeldingen er nå åpnet til Gubbe- og kjerringfesten lørdag 5. november. For de som er tidlig ute med ny teknologi er det også opprettet en side på Facebook (se merknad).

Merknad: Du må registrere deg som bruker for å få tilgang her.

Merknad 2: Det er ikke nødvendig å bruke Facebook for å bli påmeldt. Det er Palisoft(copyright) som er gjeldende påmeldingssystem.

Uttak til 25manna

Vi har i år 2 lag på 25manna og UK har allerede tatt ut lagene, slik at vi kan holde trykket oppe med god trening frem mot den 8.oktober. Årets stafett går i Kungens Kurva ca. 15 km sør for Stockholm.

Les videre

Lagene til KM stafett tatt ut (DH17 og H150)

UK har tatt ut lagene til KM stafett søndag 18. september. Alle våre lag finnes her i Eventor.

Denne gangen har vi valgt å ikke “toppe” alle DH17-lagene 100 %. Lagene er fortsatt sterke, men vi har også hatt i bakhodet at flest mulig skal få en passelig utfordrende oppgave og god matching. Det blir kanskje litt innbyrdes kamp, men vi håper selvfølgelig på sterke resultater i KM også.

H150-lagene er satt sammen slik for å få riktig alder, mens damene enda ikke er voksne nok for D150. Her finnes PM til KM stafett.

 

Stor jubel under NM-uka i Bodø

Norgesmestere 2016!

Norgesmestere 2016!

dsc_0049

Upåklagelige omgivelser

Det ble mye å juble for under NM-uka i Bodø. En ting er selvsagt fire gullmedaljer, tre bronsemedaljer og mange topp-ti plasseringer, men like viktig er et lag med mye humør, der alle spiller en viktig rolle for at ting ble så bra som det ble. Les videre

Søknad WMOC 202X – møte 27.09. kl 19 på NIH

Styret inviterer til informasjon og diskusjon angående søknad om veteran-VM 2020 eller et påfølgende år 27. september på NIH kl 19.

Vi vil fortelle hvordan vi ser for oss søknad, prosess, arrangement, økonomiske rammer og hva vi ser det vil kreve av dugndsinnsats og forpliktelser.

Klubbmesterskapet 2016

Sognsvann 30.8.    Arrangører: Helge Stubberud, Børge Pedersen m fl.

Klubbmestere ble:

DH 11-12 : Maja Mo Hjelseth og Martin Størmer-Antonsen
DH 13-14 : Oda Scheele og Kornelius Kriszat-Løvfald
DH 15-16 : Marie Liland og Halvor Tørnqvist Halden
DH 17-   : Marte Narum og Anders Nordberg

Gratulerer !    Alle  resultatene finner du i Eventor  Les videre

VM-bronse til Anne Margrethe !!

Amh_vmlong
VM Langdistanse, Strømstad 2016.
Rett og slett imponererende. Gratulerer !!