10MILA -helgen 2-4 mai 2014

10MILA_2014_topp 2

Vi har nå meldt på 7 Ungdomslag, 4 damelag og 3 herrelag. Nydalen tropp til Tiomila er nå hele 91 personer. Dette blir kjempemorsomt!

Vi har dessverre vært nødt å bestille flere overnattingsplasser og utvide servicetilbudet med den følge at egenandelene måtte justeres opp med inntil 200 kroner. Vi håper dette er til at leve med, og at vi nå får til et bra opplegg.

Informasjon om egenandeler finnes lenger ned. Betalingsfrist er 17. april, til kontonummer 1207.03.48983. Betaling skal merkes med navn på den det betales for!

NB: Alle må ha med seg identifikasjonspapir (pass,  bankkort el.l.) for å komme inn på forlegningen der vi overnatter! Informasjon om reisen vil bli oppdatert lenger nede på siden. 

Hilsen Sören og Einar. 

Les videre

Gode NSK-resultater i sesongåpningen

Lørdagskjappen og Smaaleneløpet er tradisjonsrike løp som alltid samler gode startfelt. Så også i år. Sesongåpning var det nok ikke for alle, men for mange var dette i alle fall årets første ordentlige o-løp. Les videre

Bli med som arrangør

Nydalen SK Orientering arrangerer flere ulike løp denne sesongen, og vi trenger folk i ulike roller alle dager.
Les videre

Uttak til påskestafettene

På påskesamlinga i Sverige skal vi blant annet delta på to stafetter – Stigtomtakavlen og Kolmårdskavlen. UK har tatt ut følgende lag (og lagoppstillinger) til de to stafettene:

Les videre

Ungdomsgruppa på AOOK samling i Halden

IMG_4288

21 ungdommer og trener Sondre har vært på en morsom og utfordrende o-teknisk treningssamling arrangert av Nittedal orientering på vegne av kretsen i helgen. Les videre

Tips og triks fra Mari Fasting

Mari og 13-16 gjengen

Mari og 13-16 gjengen

Onsdag 2. april hadde vi besøk av Halden-løperen Mari Fasting. Nydalen var beste ungdomsklubb under fjorårets Norwegian Spring, og foredrag med Mari premien. Foredraget var lagt i forkant av løper- og foreldremøte for 13-16 gruppen, og ca. 20 ungdommer og omtrent like mange voksne fikk med seg et interessant foredrag. Les videre

Foredrag med Mari Fasting – onsdag 2.april kl 18

Nydalens vant ungdomskonkurransen under Norwegian Spring i fjor. Premien var foredrag med Mari Fasting. Mari holder foredraget sitt på NIH (Hakloa) onsdag 2. april kl 18-19. Hun vil primært snakke om hvordan hun forbereder seg til konkurranser. Foredraget er i forkant av foreldremøtet for 13-16, men andre Nydølinger er også hjertelig velkommen til å høre på Mari.

Sommerløp 2014: O-festivalen og O-ringen

Purring 30. mars: Vi har fortsatt noen rom igjen på Norefjell. Frist for å melde seg på er onsdag 2. april. Deretter må jeg kansellere rom som eventuelt gjenstår.

O-festivalen: Jeg har reservert 37 rom på Quality Spa & Resort Norefjell, som er offisielt festivalhotell. Hotellet ligger 3 km fra sprintarenaen og rett ved arenaen for lørdagen og søndagen. Internpåmelding til disse rom: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/657 Se eventorsiden for beskrivelse av rommene som er reservert. Først til mølla!

O-ringen: Den som har lyst på et internasjonalt sommerløp anbefales å ta turen til Skåne og O-ringen. For å få oppleve ekte O-ringen-stemning, anbefaler vi å reservere plass i “O-ringenstaden“.

Ski-o sesongen mot slutten – Jørgen med årsbeste i militært VM

Er man i militæret er det lurt å drive med en idrett det arrangeres militære mesterskap i. Det betyr fri fra tjeneste og anerkjennelse hos befal. Ski-orientering er en slik idrett. Les videre

Nytt hovedstyre

Børge Pedersen og Petter Kaarby ble i kveld valgt inn i hovedstyret. Les videre