10MILA -helgen 28-30 april 2017

10Mila nærmer seg og fredag 28. april reiser vi! Vi er 118 Nydalsløpere, 7 ungdomslag, 8 damelag og 4 herrelag (hvorav ett gubbelag). Under følger nye oppdateringer, og en siste påminnelse om betaling av egenandeler!

Betaling egenandeler

Egenandel dekker reise, overnatting, felles middag på fredagskvelden, samt middag og tørrmat på arena lørdag – søndag. Endelige satser er: Ungdom, kr. 800,-. Satsende jr- og sr-løpere, herrer og damer, samt foreldre og supportere, kr. 1000,-.

Dem som ikke overnatter fredag til lørdag kan trekke fra kr. 200,-, mens de som har helt egent opplegg trekker fra kr. 400,-.

Betales til kontonummer; 1207.03.48983. Frist var i går søndag 23 april, og for dem som ikke har gjort; legg i nettbanken nå!

Les videre

Stifinner’n 2017 – åpningsdag 23.4

 Nydalens SK’s “Stifinner’n” arrangeres i år for 50.gang (!), og det er sesongåpning på Sognsvann søndag 23.4.

I samarbeid med Barnas Turlag (DNT) arrangeres sk. FINN FRAM-dag.
Les videre

Arrangement 2017

Ny o-sesong betyr også nye arrangement i regi av Nydalens SK Orientering.

Les videre

Klar for ny Løp og Lek sesong

Onsdag 19. april starter vi opp med en ny sesong med Løp og Lek, for de mellom 8-12 år. Vi har i år flyttet treningsdag fra mandag til onsdag, men utover dette er opplegget som tidligere år. Første treninger er fra sandvolleyballbanen ved Frysja fra kl 1800-1915. Vi ønsker spesielt årets nykommere, de som er født i 2009 velkommen.
Mer om Løp og Lek

Nettbutikken for klubbtøy er åpen

Vårt klubbtøy leveres av Trimtex og kjøpes via egen nettbutikk for våre medlemmer. Nettbutikken for våren 2017 vil være åpen fra 21. mars til 4. april. Det er lang leveringstid hos Trimtex (6-8 uker), derfor er bestillingstiden tidlig i sesongen slik at vi får tøyet levert ved sesongstart. Leveringstidspunktet for tøy bestilt via nettbutikken er i år satt til uke 20.

Link til nettbutikken: www.trimtex.no/customer/NydalensSK

Teamkode: nydalen2017

Sakspapirer til Generalforsamlingen

Klubbens generalforsamling holdes som kjent 29.mars, og sakspapirene er nå klare. De kan lastes ned fra klubbens nettsider under fanen Klubben og intern info. Her må du bruke din Eventor-pålogging eventuelt lage en, for å komme inn. Ved problemer med å få tak i sakspapirene, ta kontakt med meg. Vi oppfordrer dere til å skrive ut dokumentene selv og ta med på generalforsamlingen da det bare er et fåtall papirutgaver.

Styret håper å se mange klubbmedlemmer på Dampen, Gjerdrums vei 1 den 29.mars kl 19! 

Med vennlig hilsen
Jorunn Sanderud
Leder

Salg av klubbtøy våren 2017

Vi arrangerer salgskveld for klubbtøy tirsdag 21. mars kl 19-21 i Varmestua på Langsetløkka. Her kan dere se og prøve modeller i ulike størrelser som selges via web-shop. Vi selger også unna noe restlager til gode priser. Vårens web-shop er åpen fra 21. mars – 6. april. Leveringstidspunktet for tøy bestilt via web-shop’en er i år satt til uke 20. Klubbtøy til elite og 1. lagsløpere som må ha det før TIOmila bestilles av klubben med leveranse uke 16. Vi bestiller ekstra til lager for andre som trenger trøyer tidligere enn uke 20. Se mer informasjon under Draktsalg

Overnatting O-festivalen 2017

O-festivalen 2017 går av stabelen 23 – 25. juni, og klubben har booket 100 senger på Skifer Hotel. Prisen er kr 1225 for et dobbeltrom per natt med frokost. Det er mulig å sette inn ekstrasenger på noen få rom. Dette koster kr 250 (først til mølla). Barnesenger er også mulig.

Bestillinger gjøres direkte til hotellets resepsjon, og det må henvises til riktig bookingnummer ved bestilling (GR000950). Siste frist for booking er 26.4. Etter det vil klubben kansellere rom som ikke er booket. Etter den datoen er også hver enkelt ansvarlig for å avbestille sitt eget rom om nødvendig, med de regler som hotellet da har.  Det oppgitte bookingnummeret er kun for klubbens medlemmer.

Hotellet kan nås på: email hidden; JavaScript is required eller 73 60 50 80.

Det vil også være mulig å campe på Oppdal og i nærheten under O-festivalen.

Håper vi blir mange på vakre Oppdal i juni. Dette blir sommerløp på sitt beste!

 

 

Klart for 24. utgave av Oslo City Cup

Arrangørene (Heming, Bækkelaget, Nydalen, Oppsal og Lillomarka) ønsker velkommen til OCC 2017 – 5 urbane sprint-o-løp på tirsdager.

Programmet er klart: Første løp 28. mars, finale 2. mai.  Det skal benyttes TouchFree på alle løp. Påmelding i Eventor.

Følg årets Oslo City Cup på arrangementets egen side.  Velkommen !

10MILA -helgen 28-30 april 2017

Det er fantastisk at vi er 118 påmeldt til 10-mila 2017! Vi har nå meldt på 7 ungdomslag, 8 damelag og 4 herrelag (hvorav ett gubbelag). Dette er Nydalsrekord!

Deltakerantallet overskrider alle påmeldingsprognoser og det er pr i dag en utfordring rundt antall sengeplasser natt mellom fredag og lørdag. Både vandrerhjemmet og hotell på Kviberg er fult, og selv om vi står på venteliste må nok noen belage seg på å bo i telt på arena. Her har vi booket to telt med gulv og varme, og for dem som kan tenke seg oppvarming med lett NTNUI-stemming gir dette gode muligheter!

Vi trenger at 10 personer melder seg for teltliv, og det er derfor fint om dere sender en e-post til meg, Einar, på e-postadresse: laglunoe(at)online.no.

Overnattingskabalen innebærer også at eventuelle etternølere nok må ta til takke med telt natten mellom fredag-lørdag. Oppdateringer om egenandeler og reise kommer, sammen med info om terreng, kart og lag.

For de ivrige kan jeg melde at det stadig legges ut ny info på arrangementets hjemmeside: http://www.10mila.se/index.php/sv/tavling2017/inbjudan2017