God start på VM-testløpene for NSK

VM-testløpene er blant årets viktigste løp for våre satsende seniorer. To av tre løp er nå unnagjort, og NSK har markert seg. Les videre

Olympiatoppstipend til Anine Ahlsand

Anine%20Ahlsand-470

Det er med glede vi kan registrere at Anine Ahlsand er inne på Olympiatoppens oversikt over stipendtildelinger for vinteren 2015/2016. Hun er tildelt U-stipend i ski-orientering for innsatsen i vinterens jr-VM (1., 3. og 4 pl) samt for utviklingspotensialet fremover. I kriteriene for tildeling heter det: Stipendet kan etter nærmere vurdering gis til unge utøvere under 24 år som gjennom god resultatutvikling i internasjonale mesterskap og konkurranser viser at muligheten for å nå verdenstoppen i sin idrett er stor.”

Les videre

Strålende jrEM av Eirik

Sprinteirik

Mens de fleste av oss var opptatt med O-festivalen har Eirik Langedal Breivik representert Norge i jrEM (EYOC) i Romania. Sammen med resten av det norske laget av 17-18-åringer har han fått prøvd seg i uvant terreng og kultur. Les videre

Takk for innsatsen!

Takk og takk igjen for innsatsen i helga til alle de 200+ (!) som var med og gjorde O-festivalen til den festen det ble. Hovedkomiteen ved Anne Berit, Søren og Helge har etter iherdig planlegging, møter og jobbing over to år lagt fundamentet for arrangementet. Så har flere andre også bidratt med stor innsats, noen i tildels frustrerende nattetimer og gjennom mange arbeidsdager der arbeidsgiveren til tider ikke har fått full oppmerksomhet. Spesielt har Jon Petter, Gunnar, Torstein og Ole Petter lagt ned en formidabel innsats i tillegg til flere andre. Bra da at det gikk så fint som det gjorde. Tror mange sitter igjen med veldig positive opplevelser og hyggelige minner. Et foreløpig overslag tyder på at vi også overgår det økonomiske overskuddet som ble budsjettert. Mens vi henter oss inn igjen etter helgas innsats er det veldig gledelig å vite at vi er en klubb som kan levere slike arrangementer.

O-festivalen 2015 er historie

Arenaen_kl1725
Slik så arenaen ut søndag kl 17:25, to og en halv time etter siste premieutdeling. Takk for innsatsen, alle sammen!

Du finner saker fra o-festivalen og mange fine bilder på o-festivalens web-side.

Fellesinformasjon til alle O-festival-funksjonærer :

Funksjonar

Hele bemanningsplanen og litt praktisk informasjon ble sendt til ”alle” mandag 22. juni.

 

Les videre

Påmeldingen til 25-manna er åpnet!

Arrangementet finner sted 10-12 oktober med busstur fra Oslo t/r Stockholm. Vi satser også i år på ett toppet  lag og to jevne lag.

Med Nydalens gode løpere i alle aldre har vi gode forutsetninger for pallplassering med toppet 1. lag.

Bli med på høstens store høydepunkt,-meld deg på i dag!!

Se ytterligere info og påmelding her: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/1248

AFTER-O-Festivalen for alle i Nydalens Skiklub – store og små!

NSK_5-dagars_2015 - Copy

Alle klubbens store og små medlemmer inviteres til AFTER-O etter avsluttet arrangement lørdag 27.6 ca. kl. 16, på samlingsplass.

Program: Mat og drikke, klubbsalat og grill. Volleyball, boccia, Nydalens playlist. Feiring av fremragende innsats i vårsesongen og eminent gjennomført 2 første dager av O-Festivalen.

Du tar med deg selv og ditt gode humør, campingbord og -stol dersom du ønsker det. Mat, drikke tallerken, bestikk mm sørger arrangørene for og klubben spanderer.

Påmelding i Eventor med frist fredag kveld: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/1246

VELKOMMEN!

Vennlig hilsen

Synnøve Lyssand Sandberg

Seier og pengepremie til Nydalens SK barn og ungdom

Første dagen av årets sommerferie i flott sommervær vant Nydalens SK Ungdomskonkurransen ifm Tyrvings Ivar O-løpet.

NSK_barn og ungdom_klubbseier_Ivar_o_løpet_II - Copy

NSK stilte med 18 ungdommer og 12 barn i løpet på Nedre Gupu gård i Bærum. Klubben seiret i 3 av de 4 ungdomsklassene og vant overlegent sammenlagt med 125 poeng foran Fossum og Asker med henholdsvis 74 og 70 poeng. Dette gav en pengepremie på 15 000 kroner!

Vi gratulerer!

Damelaget nr. syv og beste norske i Jukola

FullSizeRender

Det ble damene som sto for den beste prestasjonen i årets utgave av Jukola. En syvende plass er sterkt i det som regnes som “VM for klubblag. Les videre