Anne Margrethe vant o-ringen

I år var vi en relativt liten, men sterk gjeng fra NSK på o-ringen, verdens største individuelle orienteringskonkurranse. Burgundergjengen startet litt forsiktig, men når vi først kom i siget ble det flere etappeseiere (Anne Margrethe x 4, Ragne, Elias J, Anders), og Anne Margrethe vant D21E sammenlagt!

IMG_9622

Anne Margrethe Hausken Nordberg, totalsegrare D21E, o-ringen Borås 2015

 

Elias, etappsegrare dag 4

Elias Jonsson, etappsegrare dag 4

Norske ungdommer som vant etappe 3: Kasper Fosser, Ragne, Anine Lome, Kristine Kravdal

Norske ungdommer som vant etappe 3: Kasper Fosser, Ragne Wiklund, Anine Lome, Kristine Kravdal

 

 

 

 

 

Les videre

Sørlandsgaloppen / Junior-VM på Rauland

20150710_131817_resizedSvært mange nydøler fant veien til vakre Rauland tidligere denne måneden. Verdens beste juniorer skulle knive om gjeve titler, andre fokuserte på Norgescup-løp og VM-uttak mens resten satset alt på Sørlandsgaloppen, eller JWOC-Tour som det også het, eller rett og slett fjellturer og/eller som heiagjeng om det passet. Det ble en fin uke, selv om sommerværet kom og gikk. Les videre

Klubbmesterskap 18. august

Klubbmesterskapet 2015 avholdes tirsdag 18. august.
Arena er Nedre Blanksjø, distansen er mellomdistanse, og løypelegger er Helge Stubberud. Se innbydelsen under Arrangementer -> Klubbmesterskap .

Påmelding i Eventor innen søndag 16.8 kl 22:59
Meld deg på tidlig; vi forventer 200 løpere(!). Velkommen !!

O-festivalen: Se alle løypene

Alle løypene fra O-festivalen 2015 er nå lagt ut som bildefiler på O-festivalens web-side

En løypeoversikt viser hvilken løype som tilhører hvilken klasse for hver dag,  og bildene er organisert på en katalog for hver dag.  Enjoy !

Mange nydølinger til årets VM i Skottland

Etter gode løp i uttakingsløpene på Modum og Høydalsmo, er Anne Johanne Lind, Elise Egseth og Anne Margrethe Hausken Nordberg alle klare for det norske VM-laget.

Per idag har vi også oversikt over det tyske og kanadiske uttaket, og Bojan Blumenstein og Louise Oram er også tatt ut.

Vi gratulerer alle med med uttaket og ønsker lykke til i konkurransene!

Gull til Anine i Junior-VM

Anine Ahlsand vant idag GULL på mellomdistanse under junior-VM i Rauland.

Anine løp svært bra, og holdt hodet kaldt gjennom hele løypa.  Vi gratulerer !!

20150707_194912_resized_1

Les videre

God start på VM-testløpene for NSK

VM-testløpene er blant årets viktigste løp for våre satsende seniorer. To av tre løp er nå unnagjort, og NSK har markert seg. Les videre

Olympiatoppstipend til Anine Ahlsand

Anine%20Ahlsand-470

Det er med glede vi kan registrere at Anine Ahlsand er inne på Olympiatoppens oversikt over stipendtildelinger for vinteren 2015/2016. Hun er tildelt U-stipend i ski-orientering for innsatsen i vinterens jr-VM (1., 3. og 4 pl) samt for utviklingspotensialet fremover. I kriteriene for tildeling heter det: Stipendet kan etter nærmere vurdering gis til unge utøvere under 24 år som gjennom god resultatutvikling i internasjonale mesterskap og konkurranser viser at muligheten for å nå verdenstoppen i sin idrett er stor.”

Les videre

Strålende jrEM av Eirik

Sprinteirik

Mens de fleste av oss var opptatt med O-festivalen har Eirik Langedal Breivik representert Norge i jrEM (EYOC) i Romania. Sammen med resten av det norske laget av 17-18-åringer har han fått prøvd seg i uvant terreng og kultur. Les videre

Takk for innsatsen!

Takk og takk igjen for innsatsen i helga til alle de 200+ (!) som var med og gjorde O-festivalen til den festen det ble. Hovedkomiteen ved Anne Berit, Søren og Helge har etter iherdig planlegging, møter og jobbing over to år lagt fundamentet for arrangementet. Så har flere andre også bidratt med stor innsats, noen i tildels frustrerende nattetimer og gjennom mange arbeidsdager der arbeidsgiveren til tider ikke har fått full oppmerksomhet. Spesielt har Jon Petter, Gunnar, Torstein og Ole Petter lagt ned en formidabel innsats i tillegg til flere andre. Bra da at det gikk så fint som det gjorde. Tror mange sitter igjen med veldig positive opplevelser og hyggelige minner. Et foreløpig overslag tyder på at vi også overgår det økonomiske overskuddet som ble budsjettert. Mens vi henter oss inn igjen etter helgas innsats er det veldig gledelig å vite at vi er en klubb som kan levere slike arrangementer.