Mange Nydalens SK ungdom til Unionsmatchen

Etter 3 gjennomførte uttaksløp har AOOK nå tatt ut løpere til Unionsmatchen 2015 som arrangeres av OK Skogshjortarna, Västergötland, 30 – 31 mai.

Følgende NSK ungdom har blitt tatt ut:
D13-14: Oda Scheele, Marte Madslien Bakken, Marie Liland og Theresa Fürstenberg (1. reserve)
H13-14: Halvor Tørnqvist Halden, Kornelius Kriszat-Løvfald, Lars Young Vik, Alexander Smeby (1. reserve), Isak Jonsson (2. reserve) og Ole Jakob Frankrig (3. reserve)

D15-16: Ingvild Ahlsand og Ragne Wiklund

H15-16: Elias Jonsson, Lukas Liland og Jørgen Wulfsberg (1. reserve)

Se saken:
http://www.orientering.no/krets/AOOK/Nyhetsarkiv/Sider/Uttaket-til-Unionsmatchen-2015.aspx

Klubben gratulerer så mye og ønsker alle lykke til med konkurransen!

Deltagelse under O-festivalen 2015

Styret har gjort en ny vurdering av vårt tidligere vedtak om at egne løpere fra 15 år og eldre ikke skulle delta som løpere under O-festivalen vi arrangerer 26.-28.juni i år. Fordi det kan være individuelle forskjeller i kjennskap til terrenget har styret nå kommet til at vi skal følge NOFs generelle konkurranseregler som gjelder for alle orienteringsløp. Der heter det: «En deltaker med så stor kjennskap til løpsområdet at vedkommende kan anses å ha en fordel av det, skal ikke delta.» Det betyr dermed at vi overlater til hver enkelt å vurdere ut fra sin kjennskap til løpsområdet om man kan delta. Vi oppfordrer dem som vurderer å delta å tenke seg godt om, og dersom man er i tvil kan man rådføre seg med sin trener og eller oppmann.

Samtidig oppfordrer vi til at alle, både de som vil delta og de som ikke skal delta, om å melde seg til dugnadstjeneste. Påmelding til dugnad under O-festivalen gjøres på portalen her på våre hjemmesider. Dette bør gjøres så snart som mulig for at vi skal kunne planlegge arrangementet godt og sikre at vi har nok mannskap til at O-festivalen blir den festen vi ønsker å tilby våre o-venner.

7-70 tirsdag 19. mai

Tirsdag 19.mai blir det 7-70 trening på Sandermosen.  Temaet for økta er intervall-o og  terrenget vest for veien blir benyttet. Les videre

Seier til Ingvild, Oda og Halvor i Trimtex-cup

Det ble seier i Trimtex-cup til både Oda Scheele (D13-14), Ingvild Ahlsand (D15-16) og Halvor Tørnqvist Halden (H13-14) i Fossumløpet.  Flere av ungdommene våre løp virkelig bra og fikk gode plasseringer i løpet som gikk i Sørkdalen. Les videre

10-MILA 8-10. mai 2015

Header_2015Seier i ungdomsklassen!
Overlegen seier etter fantastisk løping av Ragne, Ingvil, Lukas og Elias !!

Våre beste dame- og herrelag var med og preget stafettene lenge, men dette ble ungdommenes Tiomila for Nydalens SK.  Grattis til hele klubben!!

Foreløpige resultater:
Ungdom: (304 lag) 1, 26, 110, 144, 173, 178 og 192.  Alle 7 lag fullført(!).
Damer: (349 lag) 19, 47, 268 og disk.
Herrer: (333 lag) 30, 67 og 156. (Kombinasjonslag Ås/NSK nr 115)

Fullstendige resultater kommer på Tiomilas web-sider

Les videre

Klart for Grefsenkollen Opp 2015

Lørdag 30. mai arranger vi  8.utgave av bakkeløpet

gko_banner_575

Vi håper på stor deltakelse og folkefest i bakkene fra Muselunden til Grefsenkollen.

Les videre

Uttak til Tiomila (damer og herrer)

UK har tatt ut Nydalens 4 damelag og 3 herrelag til årets Tiomila i Skepptuna. Alle Nydalens lag finner dere her i Sveriges Eventor.

I tillegg til lagene har vi en reserveliste med løpere som vi vil, dersom vi ikke får forfall, forsøke å finne alternative lag til. Reservelista pr i dag: Anne M, Torstein H, Elias J, Lukas L, Jørgen W, Børge P og Sören J.

All nyttig info om turen til helga finner dere på Nydalen sin hjemmeside – i tillegg er selvfølgelig Tiomila sin hjemmeside nyttig.

-UK

Nydalens Løp og Lek er i siget

IMG_0110

Lagene Kvikklunsj og Smil.

15-stafetten hadde også i år Lagkonkurranse for barn 10-12 år. Vår 2003 årgang (12 åringer) stilte med 13 løpere fordelt på 3 lag. 2 lagene kom i mål innen tilmålt 1 time på postplukken, mens det tredje laget bommet med 10 sekunder. Lagene hadde sjokoladenavn, og hver løper fikk Kvikklunsj, Smil og Toblerone/Melkerull ved mål.

Les videre

Nydalten 1955

Nydalt 1955 forsideNSK har arrangert løp i en årrekke, det vet de fleste, men det var i 1955 at navnet Nydalten så dagens lys, altså for 60 år siden. En av deltakerne i 1955 (og definitivt en av o-sportens grand old men), Kjell H Eriksen, har sendt oss originalprogrammet fra dette løpet. Interessant og morsom lesing – og kanskje noen triks å plukke opp for dagens arrangører? Les videre

1. og 4. plass til NSK i 15-stafetten

15-st 2015Nydalens SK kopierte fjoråret og tok både 1. og 4. plassen i årets utgave av 15-stafetten. Det ble spenning helt til siste slutt, men Bojan holdt hodet kaldt og beina varme, og sikret seieren med god margin til Fossum. Gratulerer! Les videre