10-MILA 8-10. mai 2015

Header_2015Nydalen satser igjen på å sette preg på 10-mila, i både dame- og herreklassen, og ikke minst i ungdomsklassen. I fjor var vi med åtte ungdomslag største ungdomsklubb! Klarer vi flere i år? Vi planlegger også å ha tre solide dame- og herrelag.

Frist for påmelding er 15. mars! Påmelding til høyre på siden. Les videre

Samling og sesongstart i Kristiansand, 19-22 mars.

Anders Vister på KOK 2-dagers

Anders Vister på KOK 2-dagers

 

13 ”Nydølinger” dro nedover til Kristiansand torsdag formiddag for barmarkssamling, og sesongstart i KOK 2-dagers. Etter en lang vinter var de fleste klare for å kjenne på den norske lyngen igjen. Les videre

Generalforsamling 18. mars

Husk at det er generalforsamling på Dampen kl 19. saksliste 2014.
Hilsen Hovedstyret

Raulandsamling

DSCF1014

I år som i fjor, ble det arrangert skisamling på familiehytta til trener-Anders i Rauland. Etter å ha hørt at den eneste som var der i fjor, som også var påmeldt i år, var Petter Kaarby, reiste vi uten alt for store forventninger.

Les videre

Deltagelse for NSKere i O-festivalen

O-festivalen går i år som vi alle vet i vårt hjemmeterreng rundt Sognsvann. Vi synes det er uheldig dersom det stilles spørsmål ved om våre løpere har en fordel i konkurransene ved å løpe i kjent terreng. Terrenget er ikke sperret og det er opp til klubbene hvordan vi håndterer dette, men uansett gjelder regelen om at de som synes de har en fordel ved å konkurrere i det aktuelle terrenget ikke skal delta. Styret har derfor kommet til som en generell retningslinje at barn opp til og med 14 kan delta, mens de som er eldre ikke kan delta.

Les videre

Ny samarbeidspartner: Nordea Nydalen

Nydalen skiklubb har inngått samarbeid med «lokalbanken»: Nordea Nydalen. Se hvilke fordeler det har for deg.

Som et resultat av en aktiv lokal bank og en aktiv forening har vi inngått samarbeid. Dette betyr for dere konkurransedyktige betingelser på boliglån, forsikring, sparing/pensjon og følgelig daglig bruk av bankens tjenester. Banken ligger nær Skiklubben og har god lokalkjennskap samt fleksible åpningstider.
Les videre

JWOC-Tour (Sørlandsgaloppen) og JWOC 2015

Våre 80 reserverte sengeplasser på Raulandsakademiet under Sørlandsgaloppen 4-10 juli er i ferd med å fylles opp. Men det er enda plasser igjen! Etter henvendelser fra løpere for andre klubber har vi nå satt endelig påmeldingsfrist til 6. april for Nydalens medlemmer.
Eventuelle ledige plasser etter denne dato vil bli frigitt til fordel for andre enn Nydalens medlemmer!

Sikre deg en plass og meld deg på nå!

Påmelding i Eventor:

http://eventor.orientering.no/Activities/Show/889

Innbydelse/hjemmeside:

http://porsgrunnol.no/jwoctour2015/?page_id=6

 

Påskesamling i Sverige

Tradisjonen tro drar vi på klubbsamling i påsken. I år gjør vi som i 2012, vi drar til Grästorp, ikke langt fra Trollhättan. Samlingen blir bygget rundt fem løp, http://www.five-o.se/, og så sper juniorene og seniorene på med flere økter både med og uten lykt. Les videre

Funksjonærer til vårens arrangement

Vi arrangerer denne våren to tradisjonelle løp før O-Festivalen:

– Tirsdag 7. april: Oslo City Cup (Sprint-o-løp)
– Lørdag 30. mai: Grefsenkollen Opp (Bakkeløp)

Vi har behov for funksjonærer på løpsdagene  Les videre

VM-gull til Anine i skiorientering

Anine VM gullVM-uka i skiorientering for både junior og senior er nylig avsluttet, og Anine Ahlsand tok hjem den edleste medaljen på sprintdistansen.

Les videre