Pallplasser til Nydalen i Hovedløpet i Ski-orientering

Ungdommene i Nydalens SK orienterer bra også om vinteren. Under ekstremt vanskelige værforhold fikk vi 5 av våre ungdommer på pallen i Hovedløpet i Ski-orientering i helgen som var. Les videre

Bamblesamling

Cristina Luis BrevikI helga har juniorer og seniorer vært på helgesamling i Bamble. Bamble er beryktet for røft terreng, så kanskje har vi blitt litt tøffere etter 6 o-økter og nærmere 150 poster i løpet av 48 intensive timer.

Mer om samlinga, litt bilder, noen videoer og kart videre nedover i nyheten.

 

Les videre

Klart for ski-o sesong med VM på hjemmebane

Som sikkert mange vet, er Jørgen Madslien med i ski-o-landslagets elitegruppe sesongen 2014/2015 . Jørgen kommer her med litt forhåndstoff foran årets sesong:

Nå har snøen begynt å legge seg i fjellet, og de mest ivrige har allerede spent på seg skiene og begynt å sanke timer med ski på beina. Uansett om målet er skirenn i vinter, neste års orienteringsløp, eller noe annet kan det være verdt å vite at i vinter arrangeres VM, Junior-VM og Ungdoms-EM i ski-orientering på hjemmebane, Les videre

Klubben i ditt hjerte – årets avstemming er avsluttet

Med mer enn 100 stemmer pr dag var vi med i trekningen av tre dagspremier i flere dager, men vi vant desverre ikke denne gangen. Totalt sett ble Nydalens Skiklub nr 23 blandt alle klubbene i Norge – ikke dårlig. Takk for innsatsen !

Velkommen til årsmøte i o-gruppa 25. nov. kl 19:00 på Dampen

Styret i o-gruppa ønsker velkommen til årsmøte tirsdag 25.11. 2014 på Dampen, Gjerdrums vei 1.

Kaker og kaffe/mineralvann serveres før møtet starter kl 19.00

Utdeling av utmerkelser

Les videre

Blir klubbmail sortert som spam?

Noen (spesielt brukere av gmail) rapporterer om at e-post fra våre distribusjonslister havner i mappe for søppelpost/spam. Her er en fremgangsmåte for forsøke å unngå dette. Les videre

Marte Narum til Nydalens SK

Damelaget til NSK har fått en solid forsterkning. Marte Narum har valgt Nydalens SK som klubb, noe vi setter stor pris på. Marte er opprinnelig fra Vallset/Stange, har de siste årene løpt for Konnerud, men i og med at hun nå bor på Kringsjå så var NSK et naturlig valg. Marte har flere sterke resultater, bl.a. en 4. og 5. plass i jr-VM og en bronse på langdistansen i årets sr-NM. Velkommen i klubben!

 

Løp & lek på Blodslitet

nsk01

Blodslitet i Fredrikstad er for mange sesongens siste løp, men også sesongens høydepunkt. Løpet er et kvalitetsarrangement med lettløpt terreng, gode løyper, lange løyper og fellesstart.
Nydalens Løp og Lek gjeng stilte med 26 løpere til start fordelt på N-Åpen, D/H10 og D/H11-12. Les videre

Harry Lagerts Nattcup – takk for i år

Arrangørene er svært fornøyd med deltakelsen i årets nattcup! Tentativt program for neste års utgave er publisert på Harry-Lagert-web’en. Det blir “prolog” før natt-NM, og finalen flyttes en uke senere. Detaljert program publiseres ifm Night Hawk 2015.

Takk for i år – velkommen igjen i 2015 !

Nye løpere til Nydalens SK

Det er med glede vi kan presentere et knippe med nye løpere for neste sesong. Noen har vært medlemmer tidligere, og har sånn sett retroantrekket liggende, andre har med hell øvd seg som ungdomstrenere i år, noen har allerede rukket å prøve NSK-drakta mens andre er helt ferske i klubben. Uansett så noterer vi følgende forsterkninger: Elise Egseth, Thalia Bertschinger, Hanne Nøvik, Anders Vister, Håvard Haga, Bojan Blumenstein, Kenneth Buch og Sondre Ruud Bråten. Om noen har sneket seg inn under radaren så återkommer vi. Velkommen, alle sammen! Nydalen blir å regne med i 2015.