Harry Lagerts Nattcup 2021

Sesong 22 (!) Årets program ligger på HarryLagerts-web’en.
Her ligger også link til Eventor for alle løp, og link til sammlagtresultater.

Siste løp: Løp 3 ons 13.10 fra Østmarkssetra. 211 startende.
Neste løp : Finale fre 22.10. Påmelding innen mandag kveld

Finale-info:
Fredag 22.10 er det tradisjonell Finale med langdistanse. Jaktstart etter de innledende løpene.

Sammenlagtresultater etter alle innledende løp.

Finaleløypene er på det nærmeste klare, og det blir langstrekk på kryss og tvers gjennom det flotte Lillomarka-terrenget.

Påmeldingsfrist til finalen er mandag 18.10 kl 23:59 (Eventor) Merk : EKT-brikker, ikke tags i finalen.

Oppmøtested for alle: Lillomarka Arena, Grorud.
Til start: Lett gangvei 1,2 km for Lokal og Rekrutt og 2,5 km for Legendar og Ola og Kari.

Flere detaljer om starttider, PM, osv. kommer.
GPS tracking, Live-resultater, mm : Vi jobber med saken !

Det er bare å glede seg til en fredags kveld i Lillomarka ! Velkommen !

Sesongavslutning Løp & Lek

Løp & Lek markerte denne uka sesongavslutning ved Linderudkollen med poengorientering, bål og grilling av pølser og marshmallows. Sesongavslutningspremie var tradisjonen tro en pølsepinne som kunne tas i bruk med det samme.

Les videre

NM-uka 2021

Av: Jon Aukrust Osmoen

NM-uka 2021 er nå et ferdigskrevet kapittel. Under kommer en liten beretning om det som hendte i skogene ved Kilebygda.

Foto: Jon Iver Bakken
Les videre

Klubbmesterskap skog 31. august

Velkommen til klubbmesterskapet skog 2021 på Linderudkollen den 31. august 2021.
Vi har løyper som passer til alle, både barn og nye o-foreldre. Etter løpet blir det grilling og leker med alle deltagere og ledsagere.
Påmelding og mer info i innbydelsen på Eventor. Sliter du med å melde deg på, ta kontakt med Inga Skaarer Wiklund (949 71 104).

Laguttak Jukola

UK har tatt ut lagene til helgens Jukola i Rovaniemi. Uttaket har i år vært ekstra utfordrene ettersom det har vært færre løp enn vanlig og løperne i liten grad har løpt de samme løpene.

Dessverre har krav til karantene i etterkant av reisen ført til en redusert tropp fra Nydalen. Særlig har det gått ut over deltakelsen blant damene, slik at vi kun stiller med 2 herrelag. Disse er til gjengjeld sterke og vi tror kommer til å hevde seg meget bra.

Lag 1: Alan C – Anders N – Rasmus RT – Kornelius KL – Isak J – Anders H – Jon AO

Lag 2: Gaute HF – Vegard BJ – Eirik KH – Torkil ES – Kasper BU – Sverre TS – Bojan B

Reserve 1: Teodor MH – Reserve 2 og lagleder: Torstein H – Lagleder: Sören J

Mer om stefetten på hjemmesiden til Jukola

Velkommen til høstsesong med Løp & Lek

Løp & Lek starter opp igjen onsdag 18. august med trening fra Kollbanen kl. 18.00. Mer info om Løp & Lek finner du her. Direktelink til oppdatert sesongplan her. Høstsesongen er innholdsrik! I tillegg til de vanlige onsdagstreningene, blir det klubbmesterskap, klubbleir Vestlia (10-12 åringene), tilbud om foreldrekurs m.m. Det blir endelig også arrangert orienteringsløp med klasser for barn under 12 år.

Det vil fortsatt være nødvendig med forhåndspåmelding til hver Løp & Lek-trening. Påmeldingsfrist er tirsdag kl. 20 kvelden før trening. Påmelding skjer via Spond. Er du ny, se kontaktinformasjon her.

Husk:

  • Alle deltakere må være friske.
  • Foreldre skal ikke være tilstede på oppvarmingsdelen av treninga, men kan holde avstand/vente litt utenfor selve treningsområdet.
  • Foreldre kan være tilstede ved behov under “o-løype”-delen av treninga slik at nybegynner-barna får en trygg og god opplevelse.

Vi oppfordrer også alle nye til å melde seg inn i Facebookgruppa for Løp & Lek. Husk å svare på spørsmål ved innmelding.

Rasmus Rørholt Theisen ny hovedtrener

Rasmus er fra 1.august ansatt som ny hovedtrener i Nydalens Skiklub i en 50% stilling.

Rasmus er 26 år og oppvokst på Rundhaug i Troms, like ved Bardufoss. Han gikk på videregående skole i Tromsø før han flyttet til Trondheim og startet på NTNU. Der har fått en sivilingeniørgrad innen Produktutvikling og Produksjon (Maskin), tatt Praktisk pedagogisk utdanning og nå det siste året tatt et årsstudium i økonomi og administrasjon.

I NTNUI Orientering har han blant annet vært sportslig leder, elitekoordinator, kartsjef, løpsleder og medlem av UK. I tillegg til dette har han vært soneutvikler i Sør-Trøndelag Orienteringskrets, der han har bistått idrettslag ved gjennomføring av rekrutteringsarrangement, og konkurranser, samt hjulpet skoler med undervisning i orientering. Han var også ansatt i Norges Orienteringsforbund som koordinator for Kraftsenter Trøndelag, som var en undergruppe til landslaget.

Han startet sin o-karriere i Mellembygd OL og BUL Tromsø før han har vært i NTNUI de siste 8 årene. Som o-løper fikk han sitt gjennombrudd da han vant NM ultralang i 2014 i eldste juniorklasse og har etter det flere topp 10 plasseringer i NM som senior.

Rasmus vil kombinere jobben som hovedtrener med egen satsning.

Velkommen skal du være, Rasmus!

KlubbCup løp 1 – med pandemisk tilsnitt

Det første løpet i årets klubbcup ble av smittevernhensyn arrangert over 7 dager i perioden 9.-16. juni. Løpet gikk fra Låkeberget i Maridalen. I den fortryllende Nordmarka ble det tilbudt 3 løyper. Kort: 2,2 km for nybegynnere. Mellom: 3,4 km for de passe flinke som ikke orker å løpe så langt. Lang: 6,2 km for de passe flinke/ flinke som orker litt lengre.

Resultatliste har materialisert seg, om noen som savner navn sitt, send melding til arrangøren ved Synnøve. Neste løp blir 25. august og 15. september. Da sees vi forhåpentligvis og det serveres kveldsmat. God sommer så lenge!

Låkeberget Arena
Les videre

Nydalens SK søker ny hovedtrener

Vil du være trener for vår junior- og seniorgruppe?

Stillingen inkluderer blant annet følgende arbeidsoppgaver:

  • Hovedtrener junior og senior
  • Planlegge, koordinere og lede ukentlige fellestreninger
  • Lage o-tekniske økter av høy kvalitet
  • Arrangere samlinger
  • Sammen med sportslig utvalg være reiseleder på løp og konkurransehelger
  • Ha et ekstra oppfølgingsansvar for enkelte hardtsatsende løpere
  • Lede klubbens trenerforum, samt bidra til å utvikle klubbens andre trenere

Se fullstendig stillingsannonse.

Les videre

Takk for innsatsen, Anders!

Vår hovedtrener for junior og senior gjennom 7,5 år, Anders, blir nå ny landslagstrener og slutter dermed i jobben som klubbtrener til sommeren. Det er selvsagt synd for oss, men et høyt forståelig valg for Anders, og vi skal være svært stolte over at vi som klubb har oppnådd så mange gode resultater at han er plukket ut til denne attraktive og krevende jobben. NOF er dessuten heldige – det er ikke hver dag et landslag får en trener som også holder følge med utøverne i skogen!

Les videre