Klubbmesterskap

24. august gikk Nydalens prestisjefulle klubbmesterskap av stabelen ved Linderudkollen. Juniorene, med løpsleder Inga Skaarer Wiklund i spissen, sørget som alltid for et fartsfylt arrangement der nesten alt gikk på skinner. Nesten 200 deltakere fikk prøve seg i Axel Aaldes løyper, som høstet mye skryt.

I tidtakerbua hadde de noen utfordringer, noe som resulterte i at resultatene ikke var 100% til å stole på. Heldigvis hadde løperne selv god kontroll på rekkefølgen i mål.

Undertegnede hadde som eneste oppgave å ta bilder til dette innlegget, men ble så oppslukt av å følge med på de spennende spurtoppgjørene og prate med alle de hyggelige menneskene at bildene gikk helt i glemmeboken. Heldigvis ble jeg reddet av bilder fra Arne Sandvoll og sjefen over alle sjefer, Einar Tommelstad.

Servering av pølser og burgere
Stor fart i ungdommenes fellesstart
Topp stemning ved speakerbordet
Dette innlegget ble publisert i Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *