Lukas, Nils og Oda ultra-norgesmestere

Tekst og bilder: Berit Sofie Wiklund

18 barskinger i burgunder stilte til start i høstens første NM: Ultralang. Det foregikk på Totenåsen, i et «typisk åsterreng» – passe kupert og med god sikt og fremkommelighet. Det var mulig å treffe både hyggelige hyttefolk, ku, sau og raske biler i skogen.

Vi var nest-flest (bak NTNUI), og vi var stort sett best. Gratulerer til alle nydølinger som fullførte i fin stil og med et smil, og spesielt til våre 6 medaljevinnere: Lukas, Nils og Oda (gull), Pia og Anna (sølv) og Ragne (bronse).

Publikum koste seg i sola med f.eks. publikumsløp, stolpejakt, sykling på fine skogsbilveier, gps-tracking/liveresults og is i kiosken. Håper det blir en stor heiagjeng på resten av høstens NM’er også!

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Lukas, Nils og Oda ultra-norgesmestere

  1. Einar Jensen sier:

    Det er vel på sin plass å legge til at løypelegger var æresmedlem i Nydalen, “friidrettsgeneral”, tidligere skiskytter-, orientering- og fotball-trener Erlend Slokvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.