Sesongavslutning Løp & Lek

Løp & Lek markerte denne uka sesongavslutning ved Linderudkollen med poengorientering, bål og grilling av pølser og marshmallows. Sesongavslutningspremie var tradisjonen tro en pølsepinne som kunne tas i bruk med det samme.

Siste trening var faktisk også årets første helt uten koronarestriksjoner. Vi er glade for at det har vært mulig å arrangere alle treninger dette året, og at vi kom i gang som planlagt i april selv med svært strenge restriksjoner. På mange av treningene i vår hadde vi dessuten utrolig høy deltakelse, med opp til 140 barn på trening. På sommeravlutningen delte vi ut 120 Young Stars-løpstrøyer!

Etter sommerferien har det heldigvis vært mulig med mer gøy i tillegg til treningene: Det har vært Vestliasamling for 10-12 åringene og dagssamling for 8-9 åringene på Langsetløkka. Endelig ble det også mulig for barna i Oslo å delta på o-løp, og flere fikk prøvd seg på bl.a. Klubbmesterskapet, KM-stafett, Kringsjåsprinten og Gromløpet.

Nå går Løp & Lek i vinterdvale, og vi ønsker velkommen igjen til våren!

Dette innlegget ble publisert i Rekrutter 8-12 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.