Uttak til Night Hawk (senior og veteran)

UK har tatt ut senior- og veteranlagene til Night Hawk – alle våre lag ser du her i Eventor.

Dersom noen vil stå på reservelista ved forfall så er UK veldig takknemlige for beskjed. På guttelagene kan vi også rokere litt ved forfall, men på jentelagene er vi kun akkurat nok pr i dag så meld deg gjerne som reserve! Ellers håper vi alle tester at hodelykta virker i forkant av stafetten og tar med ekstra reservelykt.

Klubben organiserer ikke felles reise eller overnatting, men vi håper alle samkjører og avtaler seg i mellom (bruk gjerne facebook-gruppa om nødvendig). Comfort Hotell i Hønefoss har et bra pristilbud på overnatting, noen av oss satser på telt på arena Eggemoen, og det er selvfølgelig også mulig å kjøre tur/retur Eggemoen fra Oslo.

På fredag har damene felles avgang til start kl. 2205 og herrene felles avgang kl. 2230. På lørdag starter tetlaget ut kl. 1205 i dameklassene og kl. 1220 i herreklassene. Møt opp i god tid. Husk også emit-tag dersom du har dette.

Her i Eventor finner man innbydelse, PM og overnattingstilbud.

Og si i fra dersom det skulle skje eller være noe i forkant: email hidden; JavaScript is required / 913 06 986

UK (Berit Sofie, Sören og Anders)

Dette innlegget ble publisert i Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.