Hovedløp på Beitostølen – medaljejakt, kreative blomsterkranser og mange nye venner

Da er årets hovedløp historie, og for Nydalens del ble det særdeles vellykket. Ikke bare fordi at nydalsungdommen forsynte seg godt av medaljene (en tredjedel av alle medaljer faktisk!), uten også det faktum at vi hadde med 24 løpere og derigjennom var største klubb, vi hadde en løper i C-klasse og at vi hadde løpere som plasserte seg i alle deler av resultatlistene. At disse ungdommene dessuten ser ut å trives godt sammen, og samtidig blir kjent med andre ungdommer fra egen krets og kanskje hele o-Norge, ja, da er Hovedløp og O-landsleir vellykket!

Alle 24 pluss trenerne

Fredag var det sprint der traséene gikk i hytteområdene med noen litt enklere poster men også med noen lenger veivalgstrekk. Arenapassering og en meget oppdatert speaker gjorde at det var mye å følge med på hele dagen for oss som var publikum. Arenapassering var nytt for mange, det er lett å bli stresset, men det gir nyttig erfaring.

Marie – full fokus på sprint

Lørdag var det langdistanse og i og med at starten var plassert 40 min oppover fra samlingsplass kom man seg virkelig ut på fjellet. Kanskje tok seg noen tid til å nyte utsikten, den var upåklagelig.

Rolf Andreas i bra driv

Elias spurter i mål samtidig som tidtakingsdamene gjør hva de kan for å holde varmen

Yngvild – som best når det er viktig (“da blir jeg litt nervøs”)

Jonas mot mål på langdistansen

Kasper tar ut de siste kreftene og sikrer 4.plass på lang

Pia – 2 x gull

Teodor 2 x gull og med fantasifulle blomsterkranser begge dagene

Kornelius med bronse på lang

 

Lykke er å være to klubbkamerater på pallen! Oda og Marte – sølv og bronse på lang

Lykke er å tapetsere pallen! Lars, Isak og Halvor gjør noe som ingen nydølinger gjort siden 1976.

Etter Hovedløp kommer O-landsleir, men det er jo en helt annen historie, og har man flaks får man kanskje høre noe om alt som har skjedd.

Takk til alle NSK-ungdommer for en fin helg, og takk til Sondre og Bojan som var på plass og heiet seg hese (og takk til Håvard som bidro til den gode formen)! Stor takk også til Rune, Jappe, Jon og Kristian som stilte som ledere!

2002-, 2003- og 2004-årgangen bør allerede nå booke inn 4.-8.august 2018 – da blir det nemlig hovedløp og O-landsleir i Kristiansand.

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.