10MILA -helgen 28-30 april 2017

I morgen reiser vi, med rundt 120 Nydalsløpere, fordelt på 7 ungdomslag, 8 damelag og 4 herrelag (hvorav ett gubbelag)! Under følger nye oppdateringer!


Reise

Avreise er fra Sognsvann i morgen fredag 28.april, kl. 14 i to busser. Oppmøte kl 13:45! Det blir et lite stopp, men sikkert lurt med niste på veien. Det er mål om felles middag på Kviberg hotell kl 19:00, og før dette fotografering – der vi håper flest mulig stiller for et historisk bilde! Fotografering blir kl 18:45.

Etter frokost lørdag morgen har vi 7 km reise til arena på «ängarna mellan Lexby och Kåhög i Partille», med avreiser for buss tilpasset start- og målgangstider som dette:

UNGDOMSKAVLEN: fire etapper med start kl. 10.30, og målgang ca kl. 12.00.

DAMKAVLEN: fem etapper og start kl. 13.15. med målgang ca kl. 17.45.

10MILA-KAVLEN:10 etapper med start kl. 21.00. og målgang ca kl. 07.00 søndag.

Vi har lagt opp til at de store bussene går mellom Kviberg og arena omtrent annenhver time hele lørdag, tilpasset start for ungdom, damer og herrer. det blir en siste tur rundt kl 24. For herreløpere blir det satt opp minibuss tilpasset alle etapper på natten. Detaljer blir gjennomgått på bussen, hvor dere også får utdelt oversiktskart og en detaljert plan for dagene.

Hjemreise blir fra samlingsplass søndag 30. mai ved 11-12 tiden, med hjemkomst en gang etter kl 15.


Overnatting og mat, trening og transport

Overnatting er på Kviberg vandrarhem og stugby alle dager. Noen overnatter på arena fra fredag til lørdag. For overnattingen må du ta med sengetøy eller lakenpose!

Det blir busstransport til arena i passe tid til alle starter, samt flere avganger mellom Kviberg og arena i løpet av dagen og kvelden. Siste oppsamlende buss fra arena til overnatting blir rundt midnatt, og om natten blir det transport basert på minibuss.

For dem som vil trene eller ikke løper stafett anbefales å løpe åpne baner. Dette ordnes på arena og trenger ingen forhåndspåmelding.

Vi jobber ellers med det vanlige serviceopplegget med telt på arena, der du får tørrmat på lørdagskveld og natt, noe varmmat/middag for dem som er på arena, samt drikke og blåbærsuppe utover natten.

Hvis noen har cøliaki, glutenallergi eller andre allergier, gi beskjed til Per Sandberg (48261451) slik at innkjøpene gir et godt tilbud til alle.


Arrangementsinfo

Det ligger oppdatert info om de fleste ting på arrangementets hjemmeside; http://www.10mila.se/ 

Der finnes også lenker til arenakart og gamle kart over løpsområdet; http://www.10mila.se/index.php/sv/doks-2017

Og innbydelse: http://www.10mila.se/index.php/sv/tavling2017/inbjudan2017


Huskeliste

 • Kompass og reservekompass (hvis du ikke har: lån under løpet!)
 • SPORTident-brikke hvis du eier
 • Sikkerhetstrikk rundt håndleddet som holder SPORTident-brikka
 • Hodelykt med ladet batteri + diodelykt (=reservelykt nattløpere)
 • Nydalsherrer som løper nattetappe skal ha med reservelykt
 • Sikkerhetsnåler til å feste startnummer (får ikke alltid av arrangøren)
 • O-sko
 • Nydalsdrakt og -overtrekksdress
 • Varme klær og regnklær, samt varme sko (solen skinner ikke alltid og det blir alltid kaldt om natta!)
 • Svenske penger til salgsboder og mat på samlingsplass
 • Campingstol
 • Drikkeflaske
 • Liten hodelykt for natten, og for bruk i teltet på arena
 • Sengetøy eller lakenpose – gjelder alle som overnatter på Kviberg vandrarhem og stugby!
 • Sovepose og liggeunderlag for dem som overnatter ved arena fredag til lørdag, og for dem som ønsker ha det hyggelig varmt foran storskjermen.
 • Det er ellers kjekt med en mindre sekk for tøy til samlingsplass og løp, dag som natt. Siden dusjene oftest er plassert et stykke unna, er det også kjekt å ha en enkel bag eller pose for den turen i tillegg. Og ellers er det greit å ikke ta med for mye. Det blir bare mer å passe på, mer å bære og bussene har dessuten noe begrenset lasteplass.


Hvis du lurer på noe

For spørsmål om reisen, overnatting, betaling, etc, kan dere ringe Einar på mobil 91773270, eller for mer sportslige saker Sören på mobil 97070686.


Betaling egenandeler

Egenandel dekker reise, overnatting, felles middag på fredagskvelden, samt middag og tørrmat på arena lørdag – søndag. Endelige satser er: Ungdom, kr. 800,-. Satsende jr- og sr-løpere, herrer og damer, samt foreldre og supportere, kr. 1000,-.

Dem som ikke overnatter fredag til lørdag kan trekke fra kr. 200,-, mens de som har helt egent opplegg trekker fra kr. 400,-.

Betales til kontonummer; 1207.03.48983. Om du ikke har betalt så gjør det!

Dette innlegget ble publisert i Elite, Klubbturer, O-minner, Sosialt, Sportslig, Ungdom 13-16 år, Veteraner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.