Ski-o-samling på Sjusjøen

I helgen var Nydalens representert ved 16 ungdommer og juniorer på o-forbundets åpne ski-o-samling på Sjusjøen. Samlingen har vært en årlig hendelse de siste årene, og deltakelsen i år var stor. Totalt var over 80 stykker med. De fleste var 13-16 år, men det var også en del juniorer med. Alle deltakerne var innlosjert på hytter, og der foregikk nok den viktigste delen av samlingen!

2. H13-14

H13-14-gjengen med Gaute, Tobias, Kasper og Teodor.

For mange var samlingen en første introduksjon til ski-orientering. Første økt lørdag var derfor ekstra spennende for noen. Det var lagt opp til mange små sløyfer med ulik vanskelighetsgrad, og den ene etter den andre kom inn med stort smil om munnen. Hørt på førsteøkten: «Dette var kjempegøy!» «Skjønner ikke hvorfor ikke ski-o er større, ass!»

Andre økt lørdag var konkurranse, sprintdistanse. Det var lite snø på Sjusjøen, best forhold var i det scooterkjørte løypenettet. Der gikk det unna så dvergbjørk og gresstuster skvatt, gamle ski var nok lurt. Mange gode prestasjoner av Nydølingene denne dagen, og topp-plasseringer ble det på Jørgen Madslien (3. plass H17), Kari Madslien (1. plass D50), Erlend Slokvik og Jon Iver Bakken (2. og 3. i H50), Teodor Mo Hjelseth og Kornelius Kriszat-Løvfald (1. og 2. i H13-14).

Søndag var det ny konkurranse, denne gang mellomdistanse. Noen fikk revansje fra lørdagen, andre kom ned på jorda igjen – men det var uansett mange blide ansikter å se på arenaen. Seier til Anine Ahlsand (D17) og ny 3. plass til Jørgen Madslien (H17), 1. og 3. plass til Anne og Kari Madslien (D50), Teodor og Kornelius doblet igjen (H13-14), og Torleif Ahlsand vant (H50).

Andre økt søndag var «skravle-o», noe som de fleste av våre utøvere burde mestre med glans. Samlingen var en flott introduksjon til en veldig morsom idrett, tror nok de fleste av de som prøvde dette for første gang vil prøve seg igjen.

1. Gutta krutt

Gutta krutt – Lars, Halvor og Kornelius

3. Soloppgang

Soloppgang – ikke noe slaraffenliv på samling!

4. Teodor post

Kasper Bakken Ulseth på post

5. Kasper post 1

Teodor på post

6. Åse post

Åse Bergan på post

Artikkel skrevet av Anne-Lene Bakken Ulseth

Dette innlegget ble publisert i Sosialt, Sportslig, Ungdom 13-16 år, Veteraner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.