Samling i Stavern

Sist helg var junior- og seniorgjengen på samling i Stavern. Totalt 6 o-økter på detaljerte kart ut mot kysten. Selv om stormen Synne laget litt bølger og vind på svaberga så var det nesten vårstemning inne i skogen.

Søndagens o-langtur

Søndagens o-langtur

 

Med litt skader, litt langrennssesong som nærmer seg, eksamen og slikt så var vi bare 8 stykker denne gangen. Basen vår var to hytter på Solplassen camping, og tre av øktene hadde vi rett ut av døra. Alle øktene vi trente finnes blant annet i kartarkivet til Anders.

Fredagstaco

Fredagstaco

 

Som i fjor deltok vi på Røsskleivaløpet på lørdagen. Løpet foregår i et naturreservat, og har derfor deltakerbegrensning på 125 deltakere. Det er fellesstart og alle klasser løper samme 5 kilomteren. Louise tok en klar seier i dameklassa og herrene tok 3 av de 4 første plassene – det var bra!

Under er en liten videosnutt fra søndagens o-langtur (klikk på bildet for video). Med oss hadde vi også Mathias N og Karl F.

Søndagens o-langtur ute på Svaberga med Synne

Søndagens o-langtur ute på Svaberga med Synne

 

Med 6 o-økter på 48 timers samling så blir det ikke tid til altfor mye annet, men en liten tur til Mølen rakk vi.

Friskt på Mølen

Friskt på Mølen

 

Mange takk til Larvik OK som hjalp oss med topp kart og topp treninger!

 

Dette innlegget ble publisert i Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *