Børge Pedersen ny formann i o-gruppa

På årsmøtet den 11. november var det bl.a. valg på ny formann i o-gruppa, eller høvding som det heter i NSK. Børge Pedersen gikk seirende ut av den kampen, og overtar etter Ragnar Tonjer. Vi takker Ragnar for flott innsats de siste to årene og ønsker Børge lykke til.

Nye hoder i o-styret er for øvrig Petter Kaarby som Øko-sjef og Simen Bjøringshøy som kulturminister. Simen overtar jobben etter Peter som skal ha takk for god innsats, han også.

Tradisjonen tro var det også litt glitter og stas i forkant av møtet. Det ble delt ut bonusstipend og utmerkelser for gode NM-prestasjoner i året som gikk. De heldige mottakerne kan vi skimte på et heller dårlig bilde under – NSK gratulerer!

DSCN1864

Dette innlegget ble publisert i Administrativt, Elite, Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *