Tiosamling i Eksjö

Øystein

Øystein

NTNUI inviterte både Nydalen og Frol med på sin Tiosamling.

Sammen fikk vi en veldig god samling, med 6 økter fra neste års arrangør. Høy kvalitet på kart og løyper i Småland lover godt for Tiomila 2014. Neste år blir det flere nyheter, spesielt for herrene som starter 19.30 (mye natt) og har kort sisteetappe. Det er bra terreng helt inn til arenaen, og samtlige klasser får lite snitsling (400 meter). Jaktstarten under O-ringen 2009 gikk i samme terreng.

På samlingen løp vi 4 rolige og 2 harde økter, og inntil 3 nattøkter.

Ingeborg

Ingeborg

Karen

Karen

Anders minnet om at det er november – kanskje vi skal tørre å sette ned farten et lite hakk på hardøktene, slik at vi øker sjansen for å plukke postene fint med god flyt. For hvis vi ikke tør det nå – når skal vi tørre det da?

Ryktene sier at guttas fellesstart på natta ble løpt etter denne oppskriften, og at Nydalen blandet seg inn i tetstriden med flere løpere. Bare vent til dere får se Øystein sin leksjon i steinhard kurs gjennom grønt – kommer i kartarkivet snart. Fra jentenes fellesstart i dagslys rapporteres det at en splitter ny Nydals-overdel funket fint å løpe alene i tet med.

Vi var tre NSK-debutanter (Ingeborg, Anders og Anne Margrethe), tre rutinerte (Karen, Lars og Øystein) og en maskot (Tarjei). Ingeborg innkjørte en av klubbens nye Lupine-lykter i naboterrenget til Tio. Lars klarte i tillegg til trening og sjakk muligens å selge Passaten sin til Øystein. Bilturene gikk radig takket være DJ Karens partyliste og maskotens Brannmann Sam-DVD. Alle fikk sin dose pizza og kebab.

Lars

Lars

Anne Margrethe

Anne Margrethe

De to hyttene vi bodde i var virkelig på skauen. Det var dårlig med 3G/TV, og man måtte rett og slett prate med hverandre. Vi fra 70-tallet kan jo dette gamet, men også 90-tallister skrøt av konseptet. NTNUI imponerte med både treningskultur og punktlighet, og 24 løpere på samling i november er sterkt. Vi er takknemlig for å bli invitert med, og takker for svært godt utbytte både treningsmessig og sosialt.

– Anne Margrethe

Dette innlegget ble publisert i Elite, Klubbturer, Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *