Nye forsterkninger til Nydalens SK!

Det er med stor glede vi kan melde at enda flere spreke løpere har funnet veien til NSK!

005-IMG_4747005

Siri Ulvestad på pallen under NM i 2012

 

Siri Ulvestad har meldt overgang fra NTNUI, og utgjør en solid forsterkning til en gryende stall på damesiden. Siri har slitt en del med skader de siste årene, men tok som mange husker en imponerende bronsjemedalje under NM i Maridalen i fjor. Nå er hun i bra driv, og er allerede å se på onsdagstreningene fra Grinda!

 

Mathilde Korvald Skaare kommer også fra NTNUI, og vender nå tilbake til gamleklubben. Mathilde ligger for tiden nyoperert hjemme på Nordberg, etter at hun dessverre skadet kneet under NM-uka på Kongsberg. Senest under årets Tiomila løp hun en kjempeetappe for NTNUIs 1.lag, og vi håper å få henne tilbake på beina så fort som mulig. Velkommen hjem, og god bedring!

 

Daniel Blohm er en annen tidligere storløper, og en spennende forsterkning. Daniel var med på vinnerlaget da SNO vant Tiomila i 2005.

 

Erik Frost har også funnet veien til Oslo, og har bodd her i et halvt år nå. Erik er svært aktiv innen MTB-O og Ski-O, men håper å være med å løpe litt fremover.

 

Vi håper alle vil trives i klubben, velkommen skal dere være!

Dette innlegget ble publisert i Elite, Sportslig. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Nye forsterkninger til Nydalens SK!

  1. Veldig bra, velkommen til alle nye!

    Jeg håper dere vil være med til Rauland midt i Januar, det vil hel sikkert bli veldig bra. 🙂

    I tillegg til de to hyttene Anders og AMHN disponerer så er det minst to andre hytter som eies av Nydøler, slik at det vil være plass til alle som vil bli med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.