Nydalens SK og ICEBUG signerer samarbeidsavtale

Rett før jul signerte Nydalens Skiklub og skoprodusenten ICEBUG en samarbeidsavtale som sikrer medlemmene orienterings- og treningssko til sterkt rabatterte priser. Avtalen omfatter også at ICEBUG gir en del skopar til fordeling blant de mest profilerte løperne i klubben.

Til gjengjeld får ICEBUG profilering på hjemmesidene og på løpsdraktene til juniorløperne våre. ICEBUG har også muligheter for profilering på våre arrangementer og mulighet til å distribuere pakketilbud på våre maillister.

Nydalens Skiklub er Norges største og beste o-klubb, og vi ønsker også å bruker posisjonen til å gi gode tilbud til medlemmene. Klubben har, i tillegg til nå ICEBUG, hatt samarbeid med draktleverandøren Trimtex i over 30 år, og de siste årene også med den ledende lykteprodusenten Lupine.

Vi organiserer en felles prøve-/handlekveld senere i vinter med drakter fra TRIMTEX, lykter fra LUPINE og o-sko fra ICEBUG.

Anders Myrvold fra ICEBUG ser fram til å samarbeide med Nydalens Skiklub

Anders Myrvold fra ICEBUG ser fram til å samarbeide med Nydalens Skiklub

Dette innlegget ble publisert i Administrativt, Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.