Sportslige utmerkelser på årsmøtet i orienteringsgruppa

arsmotesbilde_20122

I forbindelse med orienteringsgruppas årsmøte på Dampen ble det utdelt flere utmerkelser for gode sportslige prestasjoner i året som gikk.

Følgende løpere fikk i år gleden av dette: Malin for sølv i Natt-NM (hun får prestasjonsbonus!), Simen for 4. plass i NM mellom, Erik for 5. plass i NM lang og NM stafett jr, Eivind for 6. plass i NM sprint, Fredrik for 6. plass i NM sprint, Sverre for 5. plass i NM stafett jr. I ski-o fikk Jørgen utmerkelser for 4. plass i jr-VM ski-o stafett og 5. plass på sprint og Jonas for bronse i U-EM ski-o mellomdistanse og 5. plass på langdistanse. Styret gratulerer!

Dette innlegget ble publisert i Administrativt, Elite, Sportslig, Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.