Heder og ære for årets sesong

Årets beste prestasjoner ble hedret på årsmøtet med et gavekort fra Oslo Sportslager på 500 kroner til hver. Anine har vunnet HL sprint og HL ski-o. Stine har vunnet HL ski-o, Nicole har holdt koken selv om damemiljøet rundt henne har blitt svært tynt, og har 8. plasser fra NM lang- og mellomdistanse. Jørgen og Jonas kunne skilte med internasjonale mesterskapsmedaljer; Jørgen fikk bronse i jr-VM i ski-o og Jonas fikk individuell bronse i Ungdoms-EM i ski-o, i tillegg vant han Trimtex-Cup for AOOK.

Det ble også gitt oppmerksomhet og takk for stor innsats til Maria, Terje og Stig, som takker av fra henholdsvis Løp&Lek, ungdomsgruppa og juniorgruppa. Nils Bergan tar over Løp&Lek etter Maria, og Lars Krüger tar over etter Terje, og de ble ønsket velkommen til jobben. Jorunn fikk takk for innsatsen med Stifinner’n. Ytterligere oppmerksomheter for stor innsats til Torstein for OCC-administrasjon og jobben han gjør for 13-årsgruppa, Per Arne for iherdig innsats og ansvarsbevissthet i forbindelse med Grefsenkollen Opp, og Jon Petter for utrettelig nyhetsrapportering.

Gratulerer alle sammen.

Fra v. Jonas MB, Jørgen M, Nicole R, Anine A og Stine MB

Dette innlegget ble publisert i Administrativt, Sosialt, Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *