Klubbsamling på Nydalshytta

10, 11 og 12-åringene i klubben var på samling på selveste Nydalshytta 20. – 21. august. Der ble det løpt mange km orientering fordelt på tre o-økter, det ble badet og lekt og stemninga var veldig god!

Hele gjengen samlet ved Snippen.

27 barn sammen med trenerne og noen foreldre tok toget fra Kjelsås stasjon lørdag morgen. Fra Snippen var det 3 km å gå i oppoverbakke, men det gikk lekende lett med quiz underveis. Etter matpakkelunsj på gresset utenfor hytta var det klart for første treningsløype. Som vanlig på treningene var det tre løyper å velge mellom: Grønn – blå – rød. Mange fikk prøve seg på å orientere etter myrer og bekker, noe som er litt mer sjeldent i våre nærområder. Været var strålende og myrene gode og våte, så det var heldigvis en trofast gjeng som førte tradisjonen med myrfotball videre. Det er ikke lenger dusjmuligheter på Nydalshytta, så det var deilig og nyttig med god badetemperatur i vannet nede ved Speiderhytta.

Fornøyde etter myrfotball!

Det er alltid veldig moro på o-leir, og stemninga var høy på hytta hele ettermiddagen. Barna var stort sett inne, mens de voksne hadde solveggen for seg selv. Bare barna vet nøyaktig hva som skjedde der inne, men utegjengen konkluderte med god stemning. Til middag var det masseproduksjon av hamburgere til sultne barn.

Andreøkta fant sted i kveldinga, med de vanlige tre løypevalgene og en bonus-rakett(ekt)løype rundt hytta. De eldste og de ivrigste fikk med seg begge deler, mens noen gikk rett på bonusløypa. Til kveldsmat disket kokkene opp med ostesmørbrød, og etterpå var det lek både inne og ute. Kl. 22 var det leggetid, og det tok ikke fryktelig lang tid før det ble stille etter en aktiv dag.

Søndag stod tomannsstafett på programmet etter frokost. Her kunne alle prøve seg på opptil 3 runder. Det var fellesstart, med muligheten for å trene på å holde hodet kaldt når andre løper i alle retninger. Det var god stemning med mye innsats og heiing. Etterpå var det tid for rydding og pakking før tilbaketuren til Snippen og tog til Kjelsås.

Vi kan melde om fine forhold oppe på Nydalshytta og området rundt, og det kan anbefales for flere i klubben å bruke hytta!

Informasjon før trening
Tomannsstafett

Dette innlegget ble publisert i Rekrutter 8-12 år med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *