Snart sesongstart for Løp & Lek

Vi ønsker velkommen til ny sesong med orienteringstrening for barn i alderen 8-12 år! Løp & Lek starter opp onsdag 30. april kl. 18.00 med trening ved Frysja. Sesongplan finner dere her og mer informasjon om Løp & Lek finner du her. Vi ber om at nye barn som har lyst til å bli med på Løp & Lek melder seg på i påmeldingsskjemaet. Barn som var med i fjor trenger ikke melde seg på nytt.

Vi trenger foreldretrenere for 2014-gruppa på Løp & Lek – dvs. 8-åringene som starter opp denne sesongen. Det er en fordel med kjennskap til orienteringssporten – men det er ikke nødvendig å være en veldig god o-løper selv for å kunne drive god opplæring til barna. Er du aktuell eller kjenner du noen som kan være aktuelle å spørre? Ta kontakt med koordinator/oppmann for Løp & Lek (Nicole – tlf. 454 01 338).

Vi sees!

Dette innlegget ble publisert i Rekrutter 8-12 år med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.