Velkommen til høstsesong med Løp & Lek

Løp & Lek starter opp igjen onsdag 18. august med trening fra Kollbanen kl. 18.00. Mer info om Løp & Lek finner du her. Direktelink til oppdatert sesongplan her. Høstsesongen er innholdsrik! I tillegg til de vanlige onsdagstreningene, blir det klubbmesterskap, klubbleir Vestlia (10-12 åringene), tilbud om foreldrekurs m.m. Det blir endelig også arrangert orienteringsløp med klasser for barn under 12 år.

Det vil fortsatt være nødvendig med forhåndspåmelding til hver Løp & Lek-trening. Påmeldingsfrist er tirsdag kl. 20 kvelden før trening. Påmelding skjer via Spond. Er du ny, se kontaktinformasjon her.

Husk:

  • Alle deltakere må være friske.
  • Foreldre skal ikke være tilstede på oppvarmingsdelen av treninga, men kan holde avstand/vente litt utenfor selve treningsområdet.
  • Foreldre kan være tilstede ved behov under “o-løype”-delen av treninga slik at nybegynner-barna får en trygg og god opplevelse.

Vi oppfordrer også alle nye til å melde seg inn i Facebookgruppa for Løp & Lek. Husk å svare på spørsmål ved innmelding.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.