Rasmus Rørholt Theisen ny hovedtrener

Rasmus er fra 1.august ansatt som ny hovedtrener i Nydalens Skiklub i en 50% stilling.

Rasmus er 26 år og oppvokst på Rundhaug i Troms, like ved Bardufoss. Han gikk på videregående skole i Tromsø før han flyttet til Trondheim og startet på NTNU. Der har fått en sivilingeniørgrad innen Produktutvikling og Produksjon (Maskin), tatt Praktisk pedagogisk utdanning og nå det siste året tatt et årsstudium i økonomi og administrasjon.

I NTNUI Orientering har han blant annet vært sportslig leder, elitekoordinator, kartsjef, løpsleder og medlem av UK. I tillegg til dette har han vært soneutvikler i Sør-Trøndelag Orienteringskrets, der han har bistått idrettslag ved gjennomføring av rekrutteringsarrangement, og konkurranser, samt hjulpet skoler med undervisning i orientering. Han var også ansatt i Norges Orienteringsforbund som koordinator for Kraftsenter Trøndelag, som var en undergruppe til landslaget.

Han startet sin o-karriere i Mellembygd OL og BUL Tromsø før han har vært i NTNUI de siste 8 årene. Som o-løper fikk han sitt gjennombrudd da han vant NM ultralang i 2014 i eldste juniorklasse og har etter det flere topp 10 plasseringer i NM som senior.

Rasmus vil kombinere jobben som hovedtrener med egen satsning.

Velkommen skal du være, Rasmus!

Dette innlegget ble publisert i Sportslig, Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.