Interne “stillingsannonser”

Vi har behov for flere som tar på seg større oppgaver i klubben og søker derfor nå internt etter dere som har lyst til å bidra på disse jobbene: Kasserer/regnskapsfører, stolpeplanleggere, klubbtur-/sosialkomité og klubbtøyansvarlig.

NSK-bilder

Kasserer/regnskapsfører

Nydalen søker ny kasserer/ regnskapsfører. Vi søker en person med ordenssans og som er interessert i å jobbe med regnskap. Økonomifunksjonen i klubben består i utgangspunktet 3 personer: Økonomiansvarlig, kasserer/ regnskapsfører, påmeldingsansvarlig.

Arbeidsoppgaver:

  • Mottak, bokføring og betaling av inngående fakturaer og andre kostnader.
  • Utbetaling av lønn til klubbens trenere.
  • Godkjenne utbetalinger i nettbanken.
  • Bankavstemming hver måned.
  • Fakturering av klubbens ulike inntekter, inkludert startkontingenter i forbindelse med våre egne løp.
  • Årsoppgjør/årsregnskap.

Klubben har gode rutiner for økonomistyring, stiller med nødvendig programvare og dekker relevante kurs for kandidaten.

Kan du tenke deg å gjøre en innsats for klubben? Ta kontakt med økonomiansvarlig Bjørn Hauge email hidden; JavaScript is required hvs du har spørsmål om jobben.

Stolpeplanlegger

Stolpejaktkomiteen trenger én eller to stolpeplanleggere. Er du glad i kart og kan bruke OCAD, da er du den vi trenger til å bidra i planleggingen av stolpeplasseringer for nye sesonger med stolpejakt. Nydalens stolpejakt dekker et stort område og oppgaven går i hovedsak ut på å planlegge plasseringer av stolper i de ulike bydelene, med “bakgrunnssjekk” av egnetheten til plasseringen både med tilgjengelig informasjon og befaring i terrenget. Nøyaktig arbeidsmetoder og fordeling av oppgaver avtales i komiteen. Klubben stiller med programvare og evt. relevante kurs.

Ta kontakt med komitéleder Nils Bergan (906 04 530) hvis du har spørsmål om arbeidet i komiteen!

Klubbtur-/sosialkomité

Styret ønsker å danne en klubbtur-/sosialkomité som kan ta ansvar for felles opplegg på klubbturer og evt. ved andre anledninger gjennom sesongen. Det kan være direkte eller indirekte opplegg på de lange feriereisene, de kortreiste samlingene, eller de seriøse konkurransehelgene. Eksempelvis felles overnatting på sommerløp eller ski-o-helg. Komiteen vil i stor grad kunne påvirke hvilke aktiviteter der det skal lages felles opplegg.

Ta kontakt med styreleder Einar Tommelstad hvis du er interessert i å bidra som turansvarlig/ klubbtur-/ sosialkomité.

Klubbtøyansvarlig

Klubben trenger en ny person til rollen som klubbtøyansvarlig. Vi har fortsatt avtale med Trimtex som klesleverandør. Oppgavene til rollen er derfor i hovedsak å organisere prøveklær i forkant av bestillingsrunder, selve bestillingsrundene med webshopen og klubbestilling, mottak/fordeling av klubbestillingen, samt håndtere et mindre lager av klær og salg fra dette lageret mellom bestillingsperiodene.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.