Nydalens arrangementer og dugnadsportal 2020

Det har vært en spesiell vår. Vi har avlyst Citycup og GrefsenkollenOPP. Men vi har arrangert et bonusløp for ungdommer og senior (Barlindkohorten) og vi har hatt første runde i klubbcupen i regi av Synnøve og Per. Om et par uker skal vi stå for bankett og premier i et 5-dagers arrangement for ungdommene, «Bysommer». Hit kommer folk fra hele landet og arrangementet er et samarbeid mellom klubbene i Oslo. Maiken står i spissen for dette fra oss.

I høst har Nydalens tre arrangementer. Vi trenger funksjonærer til disse og styret ber om at man setter seg opp i dugnadsportalen 2020 i Eventor, samt skriver hvilke områder man ønsker å bidra innenfor.

Fredag 7. august. Sprintløp for eliten (med publikumsløp?)

Sprintløp inkludert rerun i Iladalen. Første start er klokken 16:00. Arrangementet er forholdsvis enkelt, men vi trenger mange postvakter.

Løpsleder: Helge Stubberud

Lørdag 29. august. Nydalten

Nydalten med innlagt KM langdistanse fra Skar. Arrangementet går som planlagt, innenfor det regler som nå gjelder med maks 200 deltagere samtidig. Arrangementet kan ta litt tid… Det blir et forenklet arrangement i år med et mindre mannskapsbehov enn tidligere da salg, speaker, resultatservice og slikt droppes. Samtidig er det like mange løyper som vanlig og ikke minst trenger vi mannskap til å sette ut poster og prøveløpere.

Løpsleder: Bjørn Hauge

Løypelegger: Siri Ulvestad

Tirsdag 6. oktober. Nydalsløpet

Det er besluttet å flytte Nydalsløpet fra 27. august til 6. oktober. Dette blir trolig også et light arrangement i år. Men mannskap trengs, ikke minst løypevakter.

Løpsledere: Eirik Kamstrup Hovind og Jon Aukrust Osmoen.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *