25-manna 2019

25-manna ble i år arrangert på Nytorps Ängar like utenfor Västerhaninge, et område som skulle vise seg og passe Nydalens løpere svært godt.

Det var i år hele 93(!) påmeldte til turen. Dette inkluderte alt fra 1-åringer til de som begynner å bli godt voksne. Som vanlig var det en ganske lang busstur mot 25-mannaland, men det ble rapportert om god stemning og interessante quizer i begge bussene. Ved ankomst hotellet var det ikke tid til så mye annet enn å finne senga og forberede seg til morgendagen.

Første og andre-etappe løperne måtte opp veldig tidlig, og måtte stå over hotellfrokosten. Vi andre fikk derimot mulighet til å fylle opp magene med diverse godbiter. Våre førsteetappeløpere leverte mildt sagt solid, Lukas inn som nr. 3, Lars som nr. 44 og Andreas som nr. 66. Og den solide løpingen skulle bare fortsette. Førstelaget var aldri dårligere enn nr. 8 ved veksling og etter en god avslutning kunne Anne Margrethe løpe laget inn til en fantastisk 2.plass. En prestasjon laget var godt fornøyd med etter mange år der vi hadde slitt med å få ut vårt fulle potensiale. Andre og tredjelaget løp lenge svært jevnt og kjempet om plasseringer topp 80. Andrelaget gikk seirende ut av duellen etter mye god løping og endte på en fin 76. plass. Tredjelaget var da kanskje litt skuffet etter å ha endt på en 104.plass. Men eventuell skuffelse ble raskt skiftet ut med smil da de fant ut at de var beste tredjelag og at de fikk med seg en fin plakett hjem til Norge. Stemningen var svært god på arena etter dette, ikke bare hadde 75 løpere stemplet riktig på alle poster underveis (noe som i seg selv virkelig er imponerende!), de hadde også levert solide og gode løp gjennom hele dagen. Støtteapparatet fortjener skryt, de jobbet godt gjennom hele dagen med å observere løpere som var på vei fra siste post og med å gjøre klar utgående løper. 25-manna kan til tider være kaotisk og meg bekjent var det ikke noe vekslingskluss med NSK lagene i år. Gjennom hele dagen var det også bra servering av pølser, blåbærsuppe og diverse annet som gjorde at slitne løpere raskt kunne fylle på og bidra til at stemningen i NSK leiren ble enda bedre.

Etter premieutdeling var det tilbake til hotellet for felles middag. De aller yngste la seg nok relativt tidlig etter en lang dag på arena, de nest yngste dro på bowling, de litt eldre dro på diverse eventyr til sent på nattestid, mens andre ble igjen på hotellet og fant veien til baren.

Søndagen er heller ikke noen hviledag. 25-mannamedeln er et løp med høy standard og god matching. Her valgte noen å fokusere mye på spurten, men som vanlig dro vi med oss diverse topplasseringer i et bredt utvalg av klasser.

Neste år går 25-manna i Flemingsberg sør for Stockholm den 9-11 oktober, igjen utenfor høstferien altså. Dette burde føre til god deltagelse og kanskje vi klarer 4 lag neste år? Uansett, 120 hotellsenger er allerede booket.

Og så til slutt – takk for meg!

Etter å ha vært Nydøl så lenge jeg kan huske er det nå tid for å takke for meg. Jeg har flyttet til Trondheim og begynt å studere der. Derfor blir jeg fra 1.desember å se i NTNUIs drakter. Etter å ha fulgt alle trappetrinnene i Nydalen, fra Løp og Lek gjennom Ungdomsgruppa og tilslutt som en del av junior og senior gruppa skal jeg nå for første gang prøve meg i en annen klubb. Litt skummelt, men også veldig spennende.

I den anledning ønsker jeg å takke alle som har bidratt til at jeg har hatt en så flott tid i Nydalen. Det er et unikt miljø på tvers av aldersgrupper og treningene jeg har fått servert gjennom mine år som Nydalsløper har vært av veldig god kvalitet. Nydalen er helt klart Norges beste klubb å være o-løper i.

Vi sees i o-løypa,

Elias

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.