Uttak til Night Hawk

UK har tatt ut senior- og veteranlag til Night Hawk. Alle våre lag kan sees her i Eventor.

Vi har forsøkt at flest mulig skal få sitt ønske om natt- og/eller dagetappe oppfylt, men det er også litt kabal som må legges for at vi skal klare å stille fulle lag. Pr nå har vi et tomt lag i Damer Veteran (1+2 etapper for D35), så dersom det er noen som ønsker å løpe her så er det bare å si fra. Hos herrene har vi to reserver: Gunnar Halden og Runar Hafskjold. Dersom det skulle komme noe i veien som UK bør vite om så flott med kontakt raskest mulig til email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders). Ta gjerne en sjekk i forkant av stafetten også for å se eventuelle oppdateringer på lagene.

Night Hawk arrangeres fra Lillomarka Arena med nattetapper lørdag kveld og jaktstart på søndag formiddag. Mer om Night Hawk her i PM.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *