Uttak til 25manna

UK har tatt ut to flotte lag til årets 25manna, og vi gleder oss til en super tur! Årets stafett er lørdag 6.oktober og arena er Hägerstalund rett nord for Stockholm – som vanlig blir det busstur og hotellovernatting.

Med både verdenscup, juniorcup og høstferie er det bra med to lag, men vi er i dag helt på grensa med antall deltakere. Pr 27/9 er vi akkurat 50 stk, men reserver trengs garantert – dersom du ser at det er mulighet til å være med så blir vi veldig glade for å få folk inn på backuplista. Ta gjerne kontakt med UK/Anders dersom er aktuell – email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders N)

25manna er en litt spesiell stafett hvor det er en del forutsetninger å ta hensyn til i forhold til etapper og lagsammensetning (alder og kjønn). Alt info om dette finnes i innbydelsen til 25manna.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer både på etapper, innad i lagene og på tvers av lagene, men dette er altså lagene pr i dag – lagene finnes her i svensk Eventor. Dersom det skulle skje noe i forkant av stafetten som gjør deg usikker så ta kontakt med UK – Til info så er det ungdoms-UK som har rangert ungdomsløperne.

Vil du se litt på kart og terreng som venter oss så er dette gammel løpskart.

Info om reise og innbetaling av egenandel er allerede sendt ut av Maria J – les dette. Vi minner også at alle må melde seg på søndagens individuelle løp selv. Påmeldingsfrist er 30/9 og kan gjøres her i Eventor.

Dette innlegget ble publisert i Klubbturer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.