Uttak til 15-stafetten

I år har vi klart 4 flotte lag til 15-stafetten – veldig bra! UK har tatt ut lagene og de kan sees her i Eventor. Lagene er slik at lag 1 og lag 2 er tatt ut sterkest mulig, og lag 3 og lag 4 er forsøkt satt opp jevnest mulig. I tillegg til DH17-UK så har ungdoms-UK rangert ungdommene. Husk gjerne å ta en sjekk av lagene igjen fredag kveld i tilfelle det kan bli endringer/oppdateringer.

Vi har pr i dag 7 reserver: Atanaska Bedeleva, Cecilie Wærp Hauge, Per Hermann Krøger, Vetle Frydenlund Norling, Eirik Frydenlund Norling, Terje Mathisen og Per Sandberg. Til info har UK prioritert løpere som har meldt seg på innen tidsfristen, men veldig flott med 7 reserver – dere kan bli veldig nyttige. Dersom det skulle komme noe i veien eller andre ting som UK bør informeres om så ta kontakt så raskt som mulig enten til email hidden; JavaScript is required eller 913 06 986 (Anders)

Vi ønsker å ta et skikkelig klubb-bilde rett i forkant av starten – alle bes da møte i Nydalsleiren senest kl. 1045 kledd i burgunder løpsdrakt. Les ellers innbydelsen til 15-stafetten. Vi sees på Skullerud!

Dette innlegget ble publisert i Sosialt, Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *