Jukola 2017 – Hyvää matkaa

 

 

 

 

 

 

2017-utgaven av Jukola var i år lagt til Eno, et bitte lite sted 30 km unna Joensuu. Med selveste presidenten på plass lå alt til rette for en burgunder helg. 

Med høye sportslige ambisjoner dro vi bortover torsdag, både for å bli vant til den finske luften, men også for å få trent gode og relevante økter før det hele starter. Årets losji falt på gamlehjemmet i Eno, som leide ut både soverom og selveste storsalen. Alle beboerne skjønte nok ikke helt hva som foregikk, men de skal ha stor takk for godt samarbeid, og de satte nok pris på at det ble litt liv i korridorene. Og maten vi fikk var også av godt gammeldags merke – både sunn og tyggevennlig.

Også været var på vår side dette året (i motsetning til i fjor). Sol og 25 grader var rett og slett helt ok.

Så over til det sportslige. Et reservespekket førstelag for damene løp inn til en 22. plass, absolutt godkjent. Ikke minst av debutant Marion, som taklet den vriene førsteetappen på en god måte. Andrelaget vårt ble dessverre ikke fullt pga sykdom, men de som løp skal ha for flott innsats!

Herrestafetten ble en spennende affære. Etter en brukbar start for førstelaget så tok trener’n et solid grep på 3. etappen og plutselig var vi helt der oppe. Og der ble vi ganske lenge, flotte løp av både Øystein og Eirik, men dessverre så ble avslutningen ikke helt som vi håpet. 18. plass er allikevel beste på mange år, og vi lukter virkelig på en topp 10 plassering nå. 2018?

Andrelaget løp stort sett jevnt og fint, og havnet på en fin 87. plass. Det sikrer god startposisjon neste år i Lahti.

Ellers må det nevnes at Jukola også er en sosial og fin tur. Kanskje med et lite høydepunkt da Anne Margrethe fikk overrakt den gjeve 5000-minutters Funbeat-prisen av Håvard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne Margrethe får pris

 

 

 

 

 

 

 

 

2. laget damer

 

 

 

 

 

 

2. laget herrer. Sigur mangler – han dro på partybåten i stedet

 

 

 

 

 

 

 

1. laget herrer

 

 

 

 

 

 

 

1. laget damer

Dette innlegget ble publisert i Elite, Klubbturer, Sportslig. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Jukola 2017 – Hyvää matkaa

  1. Jon Gunnar sier:

    Grattis med masse gode løp og stor takk for at jukola-vaken for gubbene ble svært så underholdende i år også:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *