Norgescup og testløp for juniorer i Arendal

Ni av våre mange juniorløpere (pluss nesten like mange hangarounds med trener Anders og resten av familien Hausken Nordberg i spissen) har tilbragt helga i Arendalsområdet med norgescup og testløp til junior-VM og European Youth Orienteering Championship (EYOC).

Vi var en godt forberedt gjeng siden flere hadde vært i området på samling i vinter/vår. Mange var positivt overrasket over at terrenget ikke var fullt så uframkommelig og løypene ikke like krevende som på trening og i Anders sine løypeforslag.

Lørdag var det mellomdistanse type postplukk, og søndag langdistanse med voksne vinnertider. Sommeren hadde kommet til Sørlandet, og spesielt på lørdag var det hett i skogen. Heldigvis var det bademuligheter både på arena og på Tromøya hvor vi bodde.

Særlig på lørdag var det mange som kom fornøyde tilbake til Nydalenleiren. Det ble en flott 10. plass til Ingvil i sesongens første o-løp, og dessuten 5. plass til Lukas og 2. plasser til Elias og Ragne. De to sistnevnte kom i mål med overtråkka ankler, men Elias kunne heldigvis løpe også på søndag, hvor han klarte en flott 5. plass, rett bak Eirik på 4. Men viktigere enn mange topp-10 plasseringer er at vi er en stor gjeng på tur, og en av landets største juniorklubber!

Etter løpet begynte den tyngste delen av helga, som var å finne optimalt veivalg hjem – forbi ulykkessteder, veiarbeider, stengte bruer og tunneler. Mange juniorer fikk nok sett steder de sjelden eller aldri hadde vært.

Is i varmen

Dette innlegget ble publisert i Elite, Klubbturer, Sportslig. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Norgescup og testløp for juniorer i Arendal

  1. Jon Gunnar sier:

    Gratulerer med masse flotte plasseringer, man har jo blitt vant til at gutta er i toppen, så ekstra stas er det jo å se Ragne i toppen. Håper beinet er fiksa til neste helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *