Påskesamling i Sverige for hele klubben

Årets Påskesamling i Västergötland i Sverige 24.-28. mars nærmer seg. Samlingen er et tilbud for alle i klubben. I år som i fjor har vi basen  i Grästorp like øst for Trollhättan.

Konkurranser og treningsmuligheter
På samlingen deltar vi  i 5 løp i “Five-O”. I tillegg legges det opp til 2-3 o-økter. Det er Anders Nordberg som har ansvaret for disse og han kommer nærmere tilbake med mer detaljer litt senere. Mer informasjon om Five-O finner du her http://www.five-o.se/ og her kan du også se små video-snutter av flere av våre løpere som deltok i fjor. I disse løpene er det spesielt fokus på løperne i klassene DH/14 og D/H 16.

Overnatting og transport
Vi overnatter på Ekarnas Golfmotell i Grästorp hvor vi har 36 overnattingsplasser http://www.ekarnasgk.se/boende/. Det ligger i passe avstand til løpene. Det er mulighet for overnatting i 2-mannsrom eller i 4-mannsrom. Vi legger opp til felles frokost og 1-2 felles middager. Øvrig mat ordnes av den enkelte. Det er kjøkken på Vandrehjemmet og matbutikker samt noen spisesteder i gangavstand fra der vi bor.

Transport til Sverige skjer i privatbiler. Vi drar nedover torsdag og returnerer mandag direkte etter løpet. Torsdagsløpet er nattløp ved Skara.

Kostnad
Klubben dekker noe av samlingen,men det er en egenandel. Denne dekker transport, frokost alle dager, overnatting, kart ifm treninger

Egenandelene er satt til:

  • Ungdom og Junior/Senior elite i 2-mannsrom: kr 1300
  • Ungdom og Junior/Senior elite i 4-mannsrom: kr 900
  • Øvrige seniorer i 2-mannsrom: kr 1950
  • Øvrige seniorer i 4-mannsrom: kr 1300

Egenandelen faktureres den enkelte i etterkant av samlingen.

Påmelding innen 16.mars

  • Påmelding til løp gjør du selv her http://eventor.orientering.se/Events. Fint om dere kan gjøre dette  innen 16.mars dersom klubben skal kunne betale startkontingenten samlet for alle før Påskeferien. De som melder seg på til løpene etter påmeldingsfristen må selv betale denne til arrangøren på samlingsplass. Dette gjelder også påmelidng til direkte løyper/åpne klasser samt ved evt endringer.
  • Påmelding til samlingen (og overnatting/transport) gjøres innen onsdag 16.mars her:http://eventor.orientering.no/Activities/Show/1489

Det er 36 sengeplasser og det er “Først til mølla”-prinsippet som gjelder.

 

Dette innlegget ble publisert i Klubbturer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *