Seier til Ingvild, Oda og Halvor i Trimtex-cup

Det ble seier i Trimtex-cup til både Oda Scheele (D13-14), Ingvild Ahlsand (D15-16) og Halvor Tørnqvist Halden (H13-14) i Fossumløpet.  Flere av ungdommene våre løp virkelig bra og fikk gode plasseringer i løpet som gikk i Sørkdalen. Det lå snø igjen etter vinteren og mange fikk god fart ned mot siste post i fonnen som lå der. Løypene gjorde sitt til at mange o-ferdigheter ble satt på prøve med både kompassløping, en del retningsendringer, skråliorientering samt overgangen fra stiløping med høyt tempo til partier der hastigheten måtte bremses. Ungdommene våre mestret mye av dette bra og det syntes på resultatlistene. Mange av disse momentene øves det også på på treningene.

Det var ikke bare ungdommene som gikk til topps i sine klasser. Både Teodor Mo Hjelseth, Norunn Krokeide, Anine Ahlsand og Anne Johanne Lind, Knut Aalde, Eirik Næss-Ulseth og Espen Jernberg ble alle best i sine klasser.

 

Trimtexcup 14.05 D13-14

 

Oda Scheele gikk til topps i D13-14.

Dette innlegget ble publisert i Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *