Pinseløp på Kongsberg

IMG_2239

Sofie, Halvor, Åse og Audun speider mot storskjermen

Her kommer en stemningsrapport fra de to første pinseløpene på Kongsberg. Det var World cup + Norgescup for junior/VM-testløp + vanlige pinseløp, med mellomdistanse på lørdag og langdistanse på søndag. Arrangøren så seg i stand til å ha alt dette gående samtidig, med det gunstige resultat at det var masse publikum tilstede og stor stemning på arenaen mens World Cup arrangementet pågikk.

Som vanlig var det mange nydølinger på start, faktisk i alle de tre arrangementene siden Cristina og Louise løp World cup for hhv. USA og Canada. Utvalgte høydepunkter:

  • NC junior: Her var vi som vanlig gode på bredde. Vebjørn og Åsmund var nr. 1 og 2 i mål på søndagen til stormende jubel.  Alle våre tok seg gjennom de o-teknisk og fysisk krevende løypene i varmen, alle stemplet på væskepost, ikke noe tøys. Det blir nok ingen VM-deltagere fra Nydalen i år, men det kommer nye sjanser.
  • Pinseløp, med fokus på barn, unge og senior: Eirik LB og Ragne fortsetter en god trend og fikk med seg 2 seiere hver. Pia ble nr. 2 i D11-12 på lørdag, og Kornelius og Teodor ble nr. 1 og 2 i H11-12 på søndag (Kornelius fortsetter å løpe flere o-løp daglig, og gjorde også en god innsats i Direkte A-kort i hard konkurranse med en rekke verdensmestere). På lørdagens mellomdistanse tok Ingvild Ahlsand en flott 3. plass i D15-16, og det var god løping av mange seniorer, med delt 1. plass til Anders og 3. plass til Nicole som de beste resultatene.

Kart med løyper og veivalg kan du finne i kartarkivet.

I morgen er det verken World Cup eller Norgescup i Lurdalen, men det er pinseløp med innlagt ungdomsstafett hvor Nydalen stiller lag i D11-12 og H13-16.

IMG_2241

Pia og Lars studerer kartet før løpet

Dette innlegget ble publisert i Rekrutter 8-12 år, Sportslig, Ungdom 13-16 år, Veteraner. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Pinseløp på Kongsberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.