Ragne til topps i Unionsmatch!

I helgen arrangeres Unionsmatchen i orientering i Moss. Fire Nydølinger i 13-16 var tatt ut – og de gjorde sine saker veldig bra i dagens individuelle langdistanse. I yngste jenteklasse gikk Ragne Wiklund helt til topps etter noe som må ha vært et nesten perfekt løp. Seiersmargin på 3,5 minutter er sterkt! I yngste gutteklasse var det også veldig gode Nydalenresultater. Audun U. Bergan kapret 3. plassen under halvminuttet bak vinneren. Halvor T. Halden fulgte opp med en sterk 5. plass. Nydalens beste 15/16- åring i vår, Eirik L. Breivik, fikk dessverre en kraftig bom tidlig i sitt løp. Dermed ble det lenger ned på listene for ham denne gangen. I sum veldig gode prestasjoner av våre løpere – Gratulerer!

I morgen avsluttes Unionsmatchen med stafett.

Dette innlegget ble publisert i Sportslig, Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *