Husk Døpeløpet onsdag 29.!! Nå med PM!

Påmeldingfristen går ut søndag kveld her! Det vil bli premiering for beste mellomnavn!  Start kl.18.00 Husk varmt tøy til etterpå og godt humør

Se facebook-arrangementet, eller se hjemmesiden. PM er nedenfor:

Hall-o alle o-løpere!

Onsdag 29.august inviterer Nydalens SK til

DØPELØPE 2012

På sommerens siste onsdag legger Nydalens juniorer til rette for våte o-trøyer og grove bommer i det sagnomsuste terrenget ved Nedre Blanksjø. Spenn på’ræ vadestøvlene, puss badebrilleglassene gjør deg klar for årets våte høydepunkt!

Informasjon vel verdt å lese for deg som skal delta:

Arena, adkomst og parkering

Arena er lokalisert ved idylliske Nedre Blanksjø. Ca. 1500 meter langs grusvei fra Sognsvann t-bane stasjon. Ved Sognsvann finnes også parkering for motoriserte kjøretøy.

Påmelding

Enten på fjesboka eller på palisoft: http://nydalen.idrett.no/pmdb/?arrid=2198 innen søndag27.august kl. 23.59.59. Etteranmelding skjer på arena så lenge det er kart.

Klasser, løyper

Arrangementet byr på følgende klasser/løyper: Draugløypa og Myggløypa

Draugløypa er, som navnet tilsier, ei løype for de som har vært ute i ei nordmarksmyr før. Her gjelder det å ha hullfrie vadestøvler og fravær av vannskrekk. Løype måler 3-4 kilometer.
Myggløypa er ei lettere og kortere løype for de litt ferskere løperne, men også her er svømmedyktighet en ferdighet som kreves for å ta seg gjennom løypa.
Løypene byr hverken på skje- eller gaffelgafling, men dog mye kniving.

Kart og terreng

Modifisert utgave av Sognsvann Øst, drastisk endra for anledninga. Terrenget er sti- og fartsfylt, men har også innslag av våte og tungløpte områder. Alle løyper følger en fuktig trase, spesielt i forbindelse med inn- og utløping av poster. NB: Samtlige løyper vil passere et område med høy tetthet av tvilsomme mennesker. Dette er markert med en varselstrekant på kartet. Vi ber svømmere vise hensyn.

Målestokk og ekvidistanse
Ja takk, begge deler.

Fellestarten går kl. 18.00, men møt opp i god tid! Start går ikke med kvistknekk, men med smell og med dunder

Premiering
I god gammal døpeløpsånd!

Hilsen arrangørene Jonas og Simen

Dette innlegget ble publisert i Rekrutter 8-12 år, Sosialt, Sportslig, Ungdom 13-16 år. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *