Guttelaget på pallen i Småland

Nydalens SK stilte med jentelag, guttelag og gubber i Smålandskavlen i Tranås i Sverige i helgen.
Guttaleget, småland
Det var strålende løping av alle, og guttelaget endte på pallen, bare slått av ett svensk og ett finsk lag.

En minibuss fylt med jenter og gutter, og med gubber på slep, reiste over 100 mil til årets siste store o-stafett.  Smålandskavlen er en av Sveriges største stafetter, med sterk deltakelse fra svenske og finske og også mange norske lag.  Stafetten består av en natt-etappe med individuell start lørdag kveld, og påfølgende tre dagetapper med jakstart søndag.
 
Våre unge nattløpere klarte seg bra! Solveig HK gjorde ett solid løp, og var ca 6 min bak i jenteklassen, mens Jonas MB slo til med 3.plass, nøyaktig 3 min bak lederen i gutteklassen. En bra start!

Jonas natt
Jonas stormer inn til en meget god tid på nattetappen


Natt-supporters! Anine, Stine, Aksel og Simen

I søndagens jaktstart gjorde Anine A. et toppløp! og fikk dagens beste etappetid. Hun løp laget opp fra 13. til 2.plass etter to etapper. Deretter løp Karen B. i en klynge med ca 8-10 løpere, og vi var fortsatt med blandt de 10 beste.  På siste etappe løp så Stine MB mot jenter som var både to og tre år eldre. Hun tapte litt tid, men jentene endte på en fin 11.plass.  Svenske Eksjø hadde 4 gode 16-års jenter på sitt lag, og vant helt suverent.  Men bare vent til neste år!

Anine med beste etappetid
Anine inn til beste etappetid

Stine
Stine spurter inn til 11.plass.

I gutteklassen holdt Nydalens SK tredjeplassen gjennom hele stafetten.  Erik OD klarte seg meget bra på 2.etp, og tapte kun noen få sekunder til svenske Tisaren i teten.  På tredje etappe hadde vi to gutter som løp "parallelt".  Aksel M løp fortest, men han fikk en liten bom, nok til at Simen EN passerte og kom til veksling som nr 3, ca. 1 min bak 2.plassen.  På siste etappe ble Jørgen M meldt som nr 2 halvveis, men det endte med 3.plass, etter spurtoppgjør mot finske Tamperen Pyrintø.  Pallplass i en av de store stafettene i Sverige er ikke hverdagskost.  Meget bra!!

Gutta på pallen
Fornøyde gutter. Fra v. Simen, Erik, Jonas, Aksel og Jørgen

Oldboys-gubbene var ikke stort dårligere. Christian V (natt), Jon Iver B, Terje D og Erlend S løp inn til 3.plass i "H180" (snitt 45 år). I denne klassen er det sterk konkurranse og stor prestisje i o-miljøet.  Og ikke nok med det!  Våre tre nattløpere, Jonas, Solveig og Christian, løp "åpen klasse" søndag og ble nr 4, etter tre gode løp.

Gubber
Gubber på pallen. "Fruit Art" beundres …

100 mil i minibuss er en egen øvelse.  Fleip, musikk, morsomme og ikke fullt så morsomme DVD-filmer er med på å bygge godt klubbmiljø.  På denne turen hadde vi også følge med ungdom og ledere fra andre klubber i kretsen.  Samarbeidet med Asker, Fossum og Heming/Njård om trening underveis, logistikk og felles overnatting fungerte glimrende. Mer av dette !!

Buss
Hvem har fjernkontrollen?

Småland
Bak: Aksel, Jørgen, Christian, Erik, Jonas, Simen, Even og Terje.
Foran: Stine, Solveig, Anine og Karen

Alle resultater fra Smålandskavlen, se http://www.smalandskavlen.nu/sida.asp?id=246

Gubbene og støtteapparatet takker for en fin sesongavslutning sammen med flott ungdom.

Noen flere bilder:

Halloweeen for viderekommende
Jonas og Erik etter nattetappen.. Smålandskavlen = Halloween for viderekommende

Fetter og kusine
Anine og Erik etter to veldig gode løp. Høy stemning !

Finnene er spurtsterke
Finnene er harde i spurten; TP tar 2.plassen

 

Nydalens Sk på pallen
Gutta på pallen

Alle Fotos: Nydalens SK v JPN, TD og JIB

Dette innlegget ble publisert i Sportslig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.