Vellykket tur til 25-manna

Nydalens SK har lang tradisjon med å mobilisere til 25-manna. Vi har gjennom årene vært høyt oppe og langt nede. Det er ingen triviell stafett å mønstre i, med innfløkte krav til både alder og kjønn. UK tog ut de tre lagene for flere uker siden – et smart trekk som resulterte i null fravær og bedre trøkk på treningene de siste ukene. I år var vi virkelig med å prege stafetten, og stemningen var god helgen gjennom. IMG_5832
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som vanlig er det en ganske lang busstur til 25-mannaland, men i hyggelig selskap og med nok smågodt fra Bergvik går timene fort. Og ikke minst med nyttig info fra UK-sjef Søren som gjentok (og gjentok) de viktige huskereglene for stafettløping, Anders som gikk gjennom kart og andre viktige detaljer og reiseleder Simen B som  loset oss gjennom alt det praktiske og som attpåtil guidet oss gjennom Indre Østfolds perler.

Lørdagen er den store dagen på 25-manna. Førstelaget vårt var bedre enn på mange år, og det startet på best tenkelig måte med Anne Margrethe som vekslet først. Vi så det egentlig på henne dagen før, hun ville virkelig komme først inn. Siden holdt vi oss høyt oppe gjennom så og si hele stafetten, og etter at unggutta på 6. etappe hadde vekslet (18 løpere gjennom) så lå vi på helt oppe på 3. plass, og langt foran Halden. Da vaiet NSK-flaggene høyt!

20141011_152954Til slutt endte vi på 17. plass, etter litt varierende løping på slutten. Uansett en god prestasjon, og ikke minst et gedigent løft fra hhv. 51. og 57. plass de to siste årene. Topp 10 neste år?

Våre to andre lag skal selvsagt ikke glemmes. De var jevnt satt opp, og i mål skilte det da heller ikke mer enn 5 minutter. Bra jobbet av UK! Nå skal det sies at tredjelaget ble disket, men uansett var det mange gode prestasjoner å finne på begge lag, og ikke minst var det ekstra stas for dem som klarte å slå tilsvarende løper på 1. laget.

Etter premieutdeling bar det tilbake til hotellet for felles middag. Så dro de yngste på klubbmesterskapet i bowling slik tradisjonen er, de nest yngste drar på et diskotek inne i byen, også i henhold til tradisjonen, mens andre ble igjen på hotellet og fant vegen til Sky-baren i 19. etg.

IMG_5793

 

 

Søndagen er heller ikke noen hviledag. Vi er jo på o-tur. 25-korten er et av Sveriges største løp, med sterk deltakelse i alle klasser. Beste enkeltprestasjon var nok Anders sin 2. plass i H 21 E, bak han derre franskmannen.

En stor takk til alle som deltok, lagledere, reiseledere, quiz-arrangører, spurtprisarrangører, fotografer, vannkokere og alle andre. Vi gleder oss allerede til neste år, og håper da dessuten på kortere kø i kiosken.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Elite, Klubbturer, Sportslig, Ungdom 13-16 år, Veteraner. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Vellykket tur til 25-manna

 1. Anne Berit Eid sier:

  Gjenglemt på 25-manna:
  En Nydalsjakke str M (gammel modell i poplin)
  En Nydalsjakke str M (ny modell, men uten “Orientering” under klubbnavnet og med en liten svart hårklemme i lommen)

  Den sistnevte jakken er nok forbyttet mot en helt ny som egentlig tilhører Sigurd. Derfor, alle jenter med str M, sjekk om dere virkelig har deres egen. Sigurd står nå uten overtrekksjakke.
  Og moralen er MERK KLUBBTØYET DITT
  Anne Berit har de to nevnte jakkene (mob 9151 9590)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *