Klubbcup 2024 for alle

Første løp i klubbcupen er onsdag 15. mai ved Grinda med Anders Nordberg som løypelegger. Påmelding i Eventor er åpen. Vi ber alle å melde seg på innen fristen 13. mai. Det vil være emiTag-stempling. Det er mulighet til å låne brikke, hvis man ikke har en egen. Etter løpet serverer vi enkel kveldsmat.

Hold av onsdag kveld 19. juni for klubbmesterskap ved volleybollbanen på Sognsvann vest. Vi satser på at det blir en fin sommerkveld med bad og grilling etter løpet.

På tredje løp mandag 19. august skal vi prøve oss pre-o sannsynligvis på Linderudkollen. Som fjerde løp vil klubbens yngre juniorer arrangere sesongens siste klubbcupløp onsdag 11. september. De pønsker på noe spennende og lover at det det blir moro.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *