7-70, 8.april, Akebakken

Velkommen til en ny sesong med 7-70! 7-70 er o-tekniske treninger for hele klubben, med løyper fra N til A-nivå. I år har vi samlet alle vanlige 7-70 på mandager, mens klubbcup, klubbmesterskap og en spesiell 25-mannatrening er på onsdager. 7-70-oversikten finner dere her.

8.april starter vi i Akebakken.
Oppmøte her. Gateparkering er mulig i Akebakkebakkeskogen.
A-løype: 3,6 km
B-løype: 2,3 km
C-løype: 2,1 km
N-løype: 1,7 km

I tillegg til å legge 7-70 på mandager kommer vi til å gjøre en annen endring på 7-70. Fellesoppmøte (valgfritt) kl 18.00. Da gis en introduksjon til økta før det blir det lekbasert oppvarming i 10-15 minutter. Vi fortsetter som før med fri start fra 18.00 til 18.30, og mål stenger 19.30. Alle skal registrere seg hos arrangør. Om man ikke har tenkt å komme i mål til 19.30 skal man gi tydelig beskjed til arrangør om dette. Da kommer arrangør ikke til å vente på deg.

Det er meldt godt og varmt vær søndag og mandag, så vi tror på gode forhold.

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *