Nydalens SK trenger DEG i 2023!

Noen høydepunkter 2022:

 • Over 100 barn på Løp og lek trening hver uke
 • Seier i 10MILA
 • Største klubb på Hovedløpet
 • Kåret til årets Tur-o arrangør
 • Igjen Norges største stolpejakt
 • Nydalsløpet og Grefsenkollen Opp er tilbake etter pandemipause
 • O-Festivalen på Kongsvinger var en suksess
 • 70 på årets klubbmesterkap pre-o, 200 på årets klubbmesterskap skog
 • Verdensmestere og medaljevinnere internasjonalt i pre-o og junior
 • 800 starter på Harry Lagerts nattcup
 • Seier i KM-stafett H150
 • Over 10 unike løpsledere på våre arrangement
 • Over 15 unike løypeleggere på våre o-løp
 • Nok en gang rektordstor medaljefangst på NM
 • 17 lag på tio og 4 lag på 25manna
 • “Vi har etablert oss i eliteserien”
 • Osv.
Noen av høydepunktene i 2022.

Listen over viser en enorm aktivitet vi skal være stolte av. Det må også erkjennes at aktiviteten krever en viss dugnadsinnsats. Men vi er mange. Fordeler vi innsatsen på alle de fantastiske mennesker som finnes i denne klubben blir det overkommelig for alle. Nydalens SK trenger derfor akkurat deg!

I denne omgang har vi i 2023 noen større oppgaver vi trenger å fylle. Du kan melde deg frivillig og få en jobb du ønsker!

 • Stolpejaktkomiteen. Vi får stadig tilbakemeldinger at stolpejakttilbudet vårt betyr mye for mange. Her snakker vi folkehelse i praksis. Nils Bergan ønsker avlastning etter to år som general og Andreas Polden ønsker hjelp med kartarbeidet. Komiteen har behov for å fordele arbeidet på flere hender. Har du lyst til å bidra enten som sjefskoordinator, praktisk stolpearbeid eller være med i planleggingen og kartarbeid? Ved spørsmål ta kontakt med Nils Bergan (tlf. 90604530) eller meld fra til Knut Aalde (tlf. 90204918).
 • Løpsledere og løypeleggere 2023. Vi trenger løpsledere til Oslo City Cup på våren og Nydalten i september. Vi trenger også løypeleggere til de nevnte arrangement. Det er også muligheter for å prøve seg som løypelegger på Harry Lagerts, på klubbmesterskapet pre-o eller øvrige klubbcuper. Ta kontakt med Knut Aalde så finner vi et passende arrangement. Vi har de siste årene hatt både “ferske” løpsledere og løypeleggere. En gang må være den første…
 • Grefsenkollen opp. Arrangementet går teknisk sin gang med en stabil og hyggelig arrangementskomite. Komiteen ønsker seg imidlertid tilførsel av nytt blod, gjerne i form av en sjefskoordinator som kan komme inn og teste nye ideer. Har du lyst til å bidra, ta kontakt med Knut for mer info.
Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *