NM Sprint i Skien

I forbindelse med NM-veka ble NM sprint for seniorer forrige onsdag arrangert i Skien. For Nydalen ble det dessverre ingen medaljer denne gangen. Med 5 løpere blant de 10 raskeste kan noen av løperne likevel si seg fornøyd med prestasjonen.

Blant damene var Anne Johanne Lind Nørbech på en 7. plass Nydalens raskeste sprinter. Rett bak henne på en 8. plass kom Anna Ulvensøen som viste seg fornøyd med denne prestasjonen. Pia Young Vik hang i perioder godt med landets raskeste sprintere, men tapte mye tid på en større bom og endte til slutt på en 10.plass.

Blant herrene var det Lukas Liland (6.plass) og Bojan Blumenstein (7.plass) som hadde de beste resultatene for klubben. Begge skal reise rett videre til Danmark for å representere henholdsvis Norge og Tyskland under årets Sprint-VM.

Både dame og herresprinten ble sendt på NRK. Man kan se damesprinten i reprise her, og herresprinten i reprise her.

Resultatene ligger her.

Når det gjelder VM kan dette også følges direkte på NRK. Dere kan heie på Lukas og Bojan (og gjerne også de andre norske – og tyske – løperne) under sprintstafetten på søndag (26.06.), knockoutsprinten på tirsdag (28.06.) og den individuelle sprinten på torsdag (30.06.).

Dette innlegget ble publisert i Usortert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.