Seier og beste andrelag i 15-stafetten!

Endelig var det klart for 15-stafetten etter 2 års pause. Tre fulle lag + ett nesten fullt lag viser at hele klubben var klare for stafett med hele aldersspekteret på laget. Oppsal disket opp med en herlig og gjørmete samlingsplass (og veldig bra kiosk).

Foto: Terje W. Pettersen

Orientering.no skriver: «Nydalens SK vant igjen – men måtte slite for seieren.» Personlig synes jeg egentlig vi ikke sleit så mye, men fløyt veldig bra gjennom hele stafetten og Bojan satte inn støtet på siste etappe. La oss ta det kronologisk: Sigurd Størmer-Antonsen, Per Noah Sommerheim og Inga Wiklund kom inn 1 minutt bak Halden, før Nordberg, Cherry og Haga førte oss opp i tet 1 minutt foran Bækkelaget. På 3. etappe sneik Halden seg forbi oss med 1 minutt, men Sondre Hafskjold, Josefine Oraug-Rygh og Helene Scheele løp knallsterkt alle tre. Så var det spennende før målgang på 4.etappe om UK hadde gjort jobben bra og om de tre løperne ville komme inn ca. samtidig. UK hadde virkelig gjort jobben og Anna Ulvensøen, Joelle Meister og Einar Tommelstad var inne i løpet av kort tid og kunne sende Kasper Bakken Ulseth ut med 2.40 min margin på Tyrving. Kasper vekslet over til Rune Rystad med 1.30 min margin. Rune har lagt utallige løyper og bodd i området (UK gjort jobben sin igjen) og gjennomførte sterkt på 14.etappe. Bojan fikk gå ut med 22 sek margin og løp knallsterkt og dermed kunne alle 17(! to luringer som sneik seg med!) løpe sammen over alle målstreken. Undertegnede prøvde å ta en bra selfie moroa, men det ble for vanskelig.

Utrolig moro og andrelaget fulgte opp med 8.plass og beste andrelag. Tredjelaget fikk en kjedelig disk og fjerdelaget hadde dessverre ikke nok løpere, men neste stafett er alle lag godkjent igjen! Nå er det bare å glede seg til 25manna og som Hausken skrev på strava – så har hun allerede begynt å drodle på lagene.

Tekst: Anna Ulvensøen

Resultat: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15605

Foto: Terje W. Pettersen
“Seiern er vår” Foto: Terje W. Pettersen
Dette innlegget ble publisert i Sportslig, Ungdom 13-16 år, Usortert, Veteraner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.